Gravidutze si mamici de Cluj - 128
Raspunsuri - Pagina 12
elenuta23 spune:
daca sunetti interesate de 2 produse pt bebei
vand produse de copii http://picasaweb.google.com/elenus82/ProduseDeVanzare# , tel 0741726907 sau email aryana0702@yahoo.com
va sarut noapte buna
Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria
sara2007 spune:
BUNA,,NOAPTE ,,LA TOATA LUMEA...am intrat si eu cam tarziu pt o gravida care ar trebui sa se odihneasca.dar am fost la ziua la cineva si nu mi-e somn inca.pe sara am lasat-o la maica-mea pt prima data peste noapte,sper sa se descurce amandoua.
noi suntem bine,creste si SARA si burtica.am si eu 19 sapt,nu stiu cum a trecut timpul asa repede.misca f mult,sara nu misca atata.am fost si eu acuma la NEAMTU A.si mi-a facut 4d.e tare draguta,mi-a facut si ceva poze la bebe.sunt toate bune si frumoase,sa vad acuma numai rezultatul de la secretie,care e tare urata de la o vreme.pe bebe l-am vazut f bine,casca,isi impreuna mainile,isi rezema piciorul de placenta...am vazut ca nu are picior plat ca a sarei,deci seamana cu minesi pare baiat din nou ,dar nimica sigur deoarece statea ci picioarele impreunate ca de obicei,e mai pudic.pe sara imi amintesc ca am vazut-o din prima.dar mi-a aratat oricum ce ar crede ea ca e putulica si scrotul.o-m vedea data viit.
in legatura cu experienta la dc nici eu nu stiu ce sa mai cred.primadata am fost la BARTOK I si mi-a spus ca am ceva vene inaintru din cauza presiunii primei sarcini si mi-a dat aspenter.apoi ma fost la CRUCIAT care n-a vazut asa ceva,a zis ca e normal dar ca mi-e placenta lipita.apoi la 4d de la triplu test mi-a spus la fel de placenta ca ar fi lipita in partea de sus.iar acuma NEAMTU n-a vazut nimic la placenta,si cand am intrebat-o eu si i-am povestit a spus ca e normal,ca pare bine fixata.deci ce sa mai cred oare?nici nu ma mai stresez.
ioana...mami de sara si graviduta in 18 sapt
sara2007 spune:
RAMO fel;icitari si sa dea D-NUL sa fie totul bine.
MELI SUPER DE VOI,DISTRACTIE FAINA,DRA N-AVETI PRIETENI CU COPII S-O DUCETI SI PE PITI?E TARE FRUMOASA,ITI SEAMANA F BINE.scuze scrisul mare
GABI multa sanatate SAREI,si SARA mea e racita de vreo sapt si cam tuseste,mai pus pe ganduri acuma cu bronsiolita,ar trebui sa merg la dc,eu care credeam ca nu ar fi cazul.expectoreaza de cateva zile ca i-am dat mucosolvan.si bebelusului micut,sunt tare curioasa ce ii.si sara imi spune sus is tare ca e ,,bel..nu ,,tita,,adica baietel,si asta cred ca-si doreste.orice numa sanatos sa fie..
ALEX super ca v-ati distrat.numa voi 3 ati fost?
NICO si noi cam tot ca si gaby cu olita,nu ne-am stresat si singura s-a dezvatat,am lasat-o pus is simplu fara in parc.noi folosim numa la somn si ma gandesc cum sa-i scot si asta.de 2 zile ma inceput sa-i dau apa in loc de laptele de noapte,cand se trezeste pe la 4-5 pt lapte.am zis ca asa poate se dezvata sa se trezeasca ca vede ca nu are rost ca n-are lapte.dar bea apa fara probleme si cu pofta parca ar fi lapte si tot se trezeste si pampersul pe dim e plindeci nu stiu cum sa procedez.poate stiu careva fete ceva sugestii
gabi am uitat sa-ti raspun la faza cu parcul.eu cand imi cere pipi in parc merg langa gard sau ma retrag si o pun sa faca,o sterg si gata,sau pe unde suntem.daca suntem in masina o pun sa mai astepte putin pana ajungem.eu zic ca mai bine asa daca si ea iti cere.si la bai publice o tin sus deasupra wc-ului.am mai avut si accidente ca nu i-am pus bine chiloteii si a facut pe ei..asta e,n-am mai avut nici eu copii inainte sa stiu.numa deacuma mi-e tot mai greu ca incepe burtica sa creasca.
tare as vrea sa ne intalnim..sa ne vedem si cu burtici..
VICTO speram sa fie ce vrei si tu...
ELENA bine faci cu dragos...eu sincer si nu stiu de ce nu prea am rabdare sa ma mai joc cu ea...poate o fi sarcina de vina.simt o usurare cand mi-a i-a careva si mai pot si eu sa fac prin casa,sa mia fac ce-mi place...ma mir de tine..tot ma vrut sa te sun si inca n-am reusit..
nu stiti pe cineva care face la comanda dulapuri..etc..faine si la preturi accesibile?mi-ar trebui in casa ceva dulap si ceva rafturi...mersi...merg la somn ca incepe sa m-i se inchida ochii..
ADRIANA imi pare rau ca n-am mai apucat sa citsec si sa-ti raspund.la noi n-a avut trenul intarziere...poate vreo 10 min cand l-am asteptat cand ma plecat.iar noi ma ajuns cu vreo jum de ora intarziere.dar nu cred ca mai meerg degraba cu trenul...a fost f cald,n-aveau aer conditionat.nu stiu voi cum ati prins.oricum distractie placuta...
sara2007 spune:
inca o intrebare si chiar ca ma duc la somn.cand incep reducerile de vara?si sa apara hanutele de toamna?
miany75 spune:
buna dimineata,mamici si burtici! Va doresc un week-end minunat!
Fetele , voi stiti de ceva vaccin care se face prin luna a-7-a de sarcina ? Antitetanos? L-ati facut?
Sara2007 sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
miany
25+ DAVID ANDREI
katiapam spune:
Buna ziua fete dragi!
Va las calda calda
va citesc ce ati mai scris ca ati fost albinute
mami de Giulia -20 iunie'07
katiapam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 helau! avem catevapozici noi intru mai tarziu sa va citesc! merg sa-i pregatesc papica! o zi minunata! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... |
Eladea-tare scump e Eric
si chiar ca faci poze reusite
cit mai stati la tara?cred ca va distrati de minune
katiapam spune:
Ioana13-si eu i-am facut vaccinul pneumococic si pneumococco
astea erai la alegere dar mi-a recomandat pediatrul sa le fac
urmatorul vaccin e la 5 ani jumate 6
Antoni-ce fain de voi tot calatoriti
bravo,bine ca aveti posibilitati
si mie mi-ar placea sa vizitez atitea locuri
am vazut pozicile cu frumoasa Timeea
Miha-sa fie tratamentul bun pt Tudor,succes si numai bine
Gabriela-ma bucur ca a mai trecut raul,nu mai e chiar asa intens
cum ti-a iesit prajiturica?
Soanso-refacere rapida socrului tau,cum se mai simte?
Victo-super ca ai inceput lucrul si mai ales ca iti place
cind mai ai timp ne mai dai tu cite un semn
si eu sper sa gasesc ceva sa incep sa am activitate ca asa acasa nu prea ma incinta,in tara aveam un servici ce-mi placea foarte mult si stiu cum e daca iti place meseria mergi cu drag numai ca aici nu prea am sanse sa continui.....meseria
bafta si tie pt bb 2
da ce va inmultiti pe aici gravidute,poate ne molipsim toate
parca si Eladea munceste la proiesct,bafta la toate
Ramonella-felicitari pt sarcina,sa ai un bb sanatos si poate faci un fratior pt Bea
Ioana(Sara)-doamne da ce a mai trecut,deja esti la jumatate,parca acum ai anuntat ca esti gravi
Alinabojuc-ce te apropii si tu incet de nastere,ati inceput pregatirile prt bebelina?
Nrl-si eu tot mai incerc sa scapam de pampers dar vad ca nu e f pregatita,uneori stie si se cere la baie si mai des face si ma cheama dupa....nu prea avem succes
Miany-sarcina usoara in continuare,cu shoopingul nu te pot ajuta
Bex-un si pentru voi
Oanaalina-succes la operatiunea pampers,sper sa reusiti si voi
p.s-eu sint Ioana sora mea Alina
vad ca gasesc mereu sa combin numele meu cu voi,
cu Ioana 13 cu Ioana de sara cu Iulia Anamaria de Elenuta acum cu tine
Kitzy-cum mai e Diana,ce ai rezolvat cu analizele?
Darianadra-concediu placut in continuare !
Theea-sarcina usoara in continuare,cu pediatrul nu te pot ajuta..
Elenuta-profitati de momentele petrecute impreuna,ai sa vezi ca va accepta surioara repede,doar ca mai au momente de gelozie,sper sa nu ai probleme de genul
abia astept sa iti cunosc printesica
Alex-bine ai revenit!ma bucur ca a fost super n concediu
sa pui poze cind ai timp
Magduzta-am vazut si pozicile tale,se distreaza de minune Victoras
Lisa-plimba-te prin cj si in locul meu
fa citeva pozici si incarca sa mai vad si eu clujul prin ochii unui turist
cit stati in tara?
gata rondul va pup pe toate si sper ca nu am uitat pe nimeni si va doresc sa aveti un week fain si relaxant!!!!
elenuta23 spune:
salutare mamici si burtici
chiar asa cand facem o intalnire???????
joi in 13 ce ziceti ???????? pe la ora 18 iar locatia sa o spuneti voi
ioana vai nu-mi vine sa cred ca ai 19 spat, oare cand au trecut asa repede, parca mai repede ca si la mine
ma bucur ca iti place dr, ce o zis poate veni lanastere daca e in perioada aceea
referitor la intrebarea lui ioana cand sunt reducerie de vara?????
kapitan , un pic de rabdare cu pampersul si veti reusi ai sa vezi
any eu nu am facutnici un vaccin in timpul sarcini
puisor voi pe unde suteti?????ce mai face cretulina
Dragos se joaka la nisip si eu stau in casa ca ma topesc de cald
a venit si tati acasa, se simte deoarece luni si marti bebelina nu a miscat aproape de loc, m-am ingrijorat iar miercuri am zis ca merg la control insa a inceput sa miste , iar aseara si azinoapte si-a facut de cap , a miscat cat pt o saptamana
intre timp a veit DRAGOS IN ACSA si papam cate o inghetata
elenuta23 spune:
cateva pozici noi
http://picasaweb.google.com/elenus82/LaPlimbare#