Gravidutze si mamici de Cluj - 128

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

nu am mai intrat sapt asta [pe net deoarece am profiatt la maxim de clipele cu Drgaos, mai avem putin si apoi u stiu daca voi mai avea atat timp numai pt el , tare iubaret e, ma topesc de dargul lui
mai nou ma stirga micutu

am terminat si papica iar acum mergem sa punem hainele in dulap cum le-am spalat si sa facem putina curatenie, apoi iesim afara numai sa se mai racoreasca putin

va pupam si va dorim multa multa sanatate

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 33+ Iulia Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare fetelor ,va rog sa ma iertati dar nu mai am timp sa citesc din urma sper ca toata trupa e ok
noi am avut un concediu minunat ,ne am simntit f bine si cu siguranta vom mai merge in Albena
mancarea de nota 20 ,plaja curata ,muzica buna ,programe f faine pt copii ,tot ce ai vrut

va pup ,mai pove maine

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, bine ati revenit!

elena..lasa, ca ai recuperat toata saptamana..chiar asa, mai bucurati-va de intimitatea asta in 2...

fetele cu bb 2, asa-i ca si pe bb 2 il vom iubi la fel de mult ca pe primul?

eu raman la capitolul aspirante. si al doilea test a iesit negativ, alta marca am luat. deci clar nu e . sper sa nu fie vreo problema ci doar o intarziere simpla.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Multumesc inca o data pentru felicitari!!!
Cat despre bebe 2,m-am gandit sa nu fie mare diferenta intre ei.Poate odata cu trecerea timpului apareau alte prioritati si nu-l mai faceam.Spunea cineva ca copiii trebuie facuti cat inca esti tanar si inconstient.Ca dupa ce realizezi ce inseamna cresterea unui copil,te razgandesti.La noi nu era planuit acuma,vroiam la anul sa ne apucam de lucru,dar ca si Gabi,perioada nefertila s-a dovedit a fi de fapt fertila.Oricum a fost o mare surpriza,suntem tare fericiti si speram sa fie totul bine.

Paula te asteptam cu vestea cea mare.Poate se pozitiveaza mai greu.Ma bucur ca iti place la lucru.Conteaza foarte mult.

Alex bine ai revenit din concediu!

Elenuta mai ai putin si iti ti fetita in brate!!!Nu Neamtu m-a trimis la Mironiuc,eu m-am dus.Stiu ca e o doctorita tare calumea,am auzit de la multa lume.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

repejor ca fug la culcare.
ahhh ce imi mai place Clujul,sunt convinsa ca luna asta va trece extrem de repede.deja imi e groaza la intoarcere in Chicago.
imi spune si mie cineva unde gasesc fuste lungi??? dar lungi,ca am 175.
noapte buna va doresc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, bine ati revenit! Ma bucur nespus ca ati avut un concediu reusit, aveati nevoie la cate proiecte mari v=ati angajat! Si Sara era fan minidisco! Sia cum dansam pe muzica aceea! Asteptam pozele si impresiile!

Lisa, eu nu stiu unde sunt fuste lungi, imi pare rau, nu prea mai servesc shopping, cand am nevoie de ceva, dau o fuga in mall din lipsa de timp si aleg ceva de acolo!

Ramo, tare ma bucur ca toate s-au aranjat, sa dea Domnul sa fie bine la capat!

Anca, voi sunteti bine?

Andreea, ce bine ca v-ati mai bucurat de vacanta, m=a topit si pe mine Daria cu declaratia ei de dragoste!

Noi am fost ieri la eco, a fost o intarziere de 1 ora si buluc de lume la cabinetul d=nei dr, mi-e fost rau, abia am rezistat, dar intr-un final am intrat! Bebe e bine, 12=13 saptamani, avem poze cu el, urmeazaa fac si 3 T, dar cel mai important e sa vina analiza aceea!
Drept sa va spun m=a cam doborat vestea asta...Cand am citit ce inseamna pt sarcina infectia recenta cu toxoplasma m-am ingrozit...Nici nu mai am putere sa ma gandesc...Sper si ma rog sa fie bine! Oricum...e tare mult o saptamana de asteptare! Vine ziua Sarei si n=am facut nicio rezervare, nu am rezolvat nimic cu bona, ma simt blocata si paralizata...Cand mai vad la Tv si stirile cu bona, ma apuca disperarea...

O zi frumoasa va doresc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata,fetelor! Sa aveti o zi buna!
Elenuta ma bucur sa aud ca esti bine si cresteti ..ms de informatii,vizavi de carucior..sunt tare nehotarata .Imi plac cele cu trei roti sau cu rotile mai mari ,mi se par mai rezistente ,dar am vazut ca sunt mai grele...chiar nu stiu ce sa fac...plus ca mai e faza cu landoul (imi trebuie sau nu)...Oricum mai am timp de gandire..
FETELE ,unde se fac cursuri pt.gravide ..sau mai bine zis unde ar fi mai bine sa merg?! Sa ma aleg cu ceva ,daca tot dau banii..

Aaaa...mai voiam sa intreb ceva ..e normal sa simt ,uneori, presiune jos in partea inferioara a bazinului ...nu e insotita de durere ,doar se intareste burta (dar nu totdeauna)?!

VA

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Miany da, e normal, sunt contractiile Braxton-Hicks care pregatesc uterul pentru nastere. De acuma incolo tot mai des o sa le ai, poti lua No-spa cand te tine mai mult, sa se relaxeze uterul.
Cat despre cursuri de gravide, stiam ca la un moment dat se faceau undeva in Zorilor, da poate fetele stiu mai multe.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Kitzyms de lamuriri..
Mai astept raspunsuri pe tema "Cursuri"..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Cursurile la care am fost mai multe fete de la Neogym se tin acuma vis-a-vis de primarie

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput