Mare reducere: de la 60 de lei, la....70 de lei!!!
Am primit acum ceva timp un catalog de reduceri de la Sprider (am vazut ca impart fluturasi cu reducerile lor peste tot). Am vazut o fustita pentru fetite, care ar fi trebuit sa fie redusa de la 60 de lei la 24 de lei. A vazut-o si fiica-mea si a zis ca o vrea. Ok, am mers la magazin (cel din Auchan) sa luam fusta. Si cand ma uit vad ca exact aceeasi fusta, in loc sa coste 24 de lei, cum ar fi trebuit, costa 70 de lei (eram in perioada de promotie). Ma duc la un vanzator, se arata fooooarte uimit, ca si cum nu mai vazuse nimeni magaria asta pana acum (chiar nu mai cumpara nimeni de la astia?), verifica in calculator si imi spune ca ii pare rau, dar asta e pretul, 70 de lei. Si dupa o indelunga meditatie ajunge la concluzia ca probabil e greseala de tipar 
(asta chiar nu am inteles-o, banuiesc ca la tipar se putea gresi o cifra, dar totusi, ce cauta in catalogul de reduceri un articol care nu e redus?). Am mai gasit si alte produse la care pretul nu era cel care ar fi trebuit (de ex o rochie ar fi trebuit sa coste redusa 35 de lei, dar costa 48...)Evident ca fiind cu fiica-mea dupa mine, care venise chitita sa isi ia fusta, tot a trebuit sa ii cumpar ceva de pe acolo. Si ma gandesc ca pe asta se bazeaza si ei, ca daca tot te-au facut sa vii pana acolo, e o sansa sa si cumperi ceva. Dar mi s-a parut ffff urat gestul lor. Si alta data promit sa nu mai calc pe acolo.Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna
Raspunsuri
arleena spune:
sti ca daca in catalog/pliant e trecuta la reduceri si in magazin nu poti suna la opc si le da amenda??la fel si cu produsele care la raft au un pret si la casa altul.
dar le spui inanite celor de la magazin cum ca ei trebuie sa o vanda la pretul din catalog si daca nu vor nici cum suna la opc si le vor da amenda....asa poate se mai potolesc
stiu din proprie experienta de la domo.tv in pliant la un pret...pe raft altul mai mare....si la casa, supriza....si mai mare....am cerut socoteala si au zis ca ala e pretul, c-o fi, c-o patit, ca e o eroare....si cand le-am zis de opc mi-au facut reducere 15%, si am iesit cu tv-ul mai ieftin decat in pliant![]()
la kaufland la fel....cand ajung la casa era mai scump produsul.tipa de la casa mi-a zis sa merg la info si sa cer socoteala ca la casa nu poate schimba pretul....si am primit deferenta de bani inapoi si si-ai cerut scuze.
miha81 spune:
cei de la sprider sunt chiar nesimtiti. Miam luat o bluza de la ei si peste cateva luni , in acelasi magazin care anunta reduceri avea bluza la acelasi pret. Desi pe eticheta scrie ca e redusa, adica avea un pret mai mare care era taiat si un altul cu aceeasi suma pe care o platisem si eu...
pozeBianca
Delyutz spune:
mai sunt si surprize placute uneori
eu la reducerile din primavara m-am dus cu o fusta de la stradivarius la casa care trebuia sa coste 60 ron si mi-au dat-o cu 40 ron
se schimbasera in ziua aia preturile si nu apucasera sa le afiseze ![]()
diana_jors spune:
Aveti grija si la pliante, pe unele scrie ceva de genul "preturi incepand cu..." sau "de la..." si probabil au o anumita marime sau o anumita culoare la pretul respectiv, si restul la preturi normale. Eu am gasit destule asa...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)