Dragi mamici,
Sunt insarcinata in 27 saptamani si la ultimul control ginecologic medicul mi-a spus ca am o rana pe colul uterin. Banuiam eu ceva, de aceea il intrebasem cu cateva zile inainte daca pot sa fac un test papanicolau si mi-a zis ca nu are rost acum, sa fac dupa ce nasc. Desi mi-a confirmat ca am ceva la col, si asa mi-a spus acelasi lucru, sa astept pana dupa nastere. Eu sunt putin alarmata, mai ales ca banuiesc ca problema este mai veche. Voi ce parere aveti, sa aman pana dupa nastere sau sa fac ceva investigatii acum?
Ar trebui sa apelez la alt medic de vreme ce dumnealui deja mi-a spus sa aman...Sunt putin ingrijorata, a mai patit cineva asa ceva?
teresa,eu am avut o rana pe col toata sarcina,a trebuit sa o las asa pana dupa ce am nascut
in timp s-a cam agravat dar pana la urma am reusit si am scapat de ea,eu as spune sa asculti ce spune medicul,oricum la atatea sapt nu vad ce ai putea face
sarcina usoara in continuare!
Si chiar daca faci teste, la ce iti foloseste, ca nu cred ca poti interveni pe col in timpul sarcinii.
Sanatate multa!
Dana
mama lu'
Radu Stefan
Hobby
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.youtube.com/watch?v=l9lq8oaK5Mw" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
"Man in the Mirror" - Michael Jackson 
Eu stiam ca nu are nimik. eu am o rana de cativa ani si dr. a zis sa astept pana voi face un copil si abia apoi sa o cauterizez.