Ai grija ce-ti doresti, ca ti se poate indeplini
Raspunsuri - Pagina 2
Moniland spune:
Sunt frumosi, sunt sanatosi, sunt ai vostri. Sa va traiasca!!!! Sigur e greu dar in acelasi timp placut. FELICITARI!!!!
39 sapt si 2 zi Laura Ioana Irina Maria
novus spune:
Superrrr familie !!! bravo !!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna norocosilor !!!
Mami lui Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
gigelica20 spune:
Bogdana, ma inclin in fata ta cu respect, admiratie si prietenie sincera.
Mi-au dat lacrimile, din mai multe motive: pentru ca e o poveste frumoasa, scurta dar complexa, e o poveste despre asumarea riscului...de a fi fericita de 3 ori mai mult decat puteai...
Felicitari!
Imi place titlul...ma cam inspira, sa stii. In curand o sa incep sa imi "doresc" si eu...poate io fac fete.
Va imbratisez pe toti 5
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
petrean spune:
multumesc Luciasa dea Dumnezeu sa faci..sa ne incuscrim
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean multumesc Luciasa dea Dumnezeu sa faci..sa ne incuscrim Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati Poze gemeni Povestea noastra |
Te tin la curent...cand ma pregatesc sa incep "actiunea bebe2x2" va pun pe toate la si ...
Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
shasa spune:
Felicitari mami pt. sarcina, pentru nastere, pt. baieti tai (toti patru) pentru felul in care ai povestit. Felicitari pt. familia ta
FlorinTheodorPetru
New Life Is Born
alina.n spune:
Super povestea sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi iar voi cu siguranta ca veti avea parte de multe bucurii alaturi de ei
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
claudela spune:
Am citit povestea ta...Absolut minunata...Sa va traiasca ingerasii si sa va duca mii de impliniri!Sanatate multa!