Mamici de zmeurici de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 5
noce spune:
Danielle, ce surpriza!
Felicitari! 
Bine ai venit zmeurica Melisa! Sa fii sanatoasa, sa ai viata frumoasa!
Inca o zmeurica de 37 sapt! Credeam ca s-au oprit ![]()
Adela, iti tinem pumnii! Sa inceapa contractiile alea odata, sa nasti usor si repede! 
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
noce spune:
Am vazut puiuti mici si dragalasi de Dianka si Flosideea 
Sa va traiasca, feletelor, sunt atat de scumputi, m-am topit! Mai ales cum se cuibareste Andreea la mami in brate, Doamne ce frumusete! Parca nu-mi vine sa cred ca in cateva zile o sa tin si eu un pui atat de mic in brate 
40
Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Am avut un pic de timp liber(ai mei s-au dus la strand
,bb doarme
),asa ca m-am uitat la pozele din contul comun.....Wow,toti zmeuricii sunt niste frumosi,dulci si dragalasi

Incerc sa trimit si eu niste poze cu Balazs pe cont.....
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
alinutza78 spune:
pooh ai un print frumos tare..cand ma uitam la poze imi venea sa-i rontai manutele si piciorutele
...iar poza cand o apuca pe Timea de obraz e bestiala...cu cata caldura il mangaie
..sa fiti fericiti impreuna
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
monica2008 spune:
DANIELLE felicitari!!!bebe MELISSA bine ai venit sa fii sanatoasa si fericita
noi suntem bine bebe mai maraie din cand in cand ca are colicii dar in rest e bine.ma uit la el si nu imi vine sa cred ca deja are 2 sap.
monica mamica fericita de denis stefan
vally spune:
alinutza
fost azi la doctor BBelina este ok! are 2600 gr si sa speram ca va mai sta la caldurica...contractii dureroase nu am mai avut de luni seara,dar am oprit toata activitatea mea zilnica ...fara servici,amenajarea e gata,acum leneveala la greu.... o sa ma duc la munte cateva zile la racoare!
felicitari proapetelor mamici! bun venit bebeilor!
ce ziceti de numele ales pt bebelina?noi inca nehotarati....![]()
vally
s37
Gloria Aylin
AMR 4 saptamani 
anemona27 spune:
Salut si eu toate fetele,bine ati venit pe lume zmeurici,sa fiti sanatosi si mabcaciosi!
Eu raportez ca citesc tot dar nu prea am timp sa si scriu
In momentul asta bebe e agatat la sanul meu si suge,mi se pare ca de azi au inceput si colicile asa putin.I-am dat infacol dar daca vedeti cum se stramba ti se face mila de el.
azi l=am scos eu cu caruciorul in parc,imi era teama ca se trezeste si cum o sa-l alaptez,dar a dormit pana am intrt pe usa.
Pup toate fetele si sa aveti parte de nasteri usoare.
mami fericita cu
Alex
alinutza78 spune:
vally ma bucur ca esti bine si tu si bebelina
..sa-ti priiasca concediul la munte. Eu nu am indraznit sa ma duc nicaieri in concediu...am avut si de lucru dar nici nu mai suport plimbarile mai lungi cu masina
.
Imi place numele..mai ales Aylin.
Interesant AMR-ul tau...la cate saptamani te gandesti sa nasti?![]()
Edit: acum am vazut ca l-ai schimbat
...dar pana la urma cezariana sau natural?
Alinutza
s38 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Data cezarienei 5 august 2009
Giova spune:
Pooh este un dulce bebe si Timeea e innebunita dupa el...asa face si marco e tot pe langa el sau calare pe el.
Dianka e o dulce si o grasuna Andreea. sa va traiasca!
galarina
piticului tau...au trecut 5 ani, acum o iei de la capat. hai ca nu vei naste azi.
Neli i-am vazut numele dr. tau pe la bega pe pereti, dar nu stiu nimic de el. ma bucur ca esti pe maini bune, doamne ajuta sa nasti cu el si nu cu rezidenti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Motana spune:
Felicitari fetelor care abia au nascut. Bv danielle! Sa fiti sanatoase!
Noi suntem varza cu somnul, azi planuiesc sa dorm toata ziua ca noaptea nu mai facem fatza. Daria nu doarme deloc de pe la 12 noaptea asa incepe ba vrea sa pape ba se linistste 10 minute o pun in cosulet neah, incepe.. si apogeul e pe la 4-5 si o tine pana pe la 10 dimineata. Ultima parte de noapte asta ii revine sotului care e deja frustrat ca nu mai stie ce sa mai faca. Are si colici acu, i-a dat niste picaturi ieri pediatrul, pana sa traga niste partzuri mai puternice de la ele, poate asa se elibereaza...
In rest e bine, sanatoasa, ne-am plimbat ieri o gramada, i-a dat si soarele, ea dormind bine merci, ca deh, era ziua, deci ore de somn.
A luat 300 gr si a crescut 3 cm in 10 zile
.
Cica vreo luna asa nu prea ai ce sa ii faci, pana se regleaza bb.
I-am dat si masaje si ceva caldut pe burticica, si toate metodele alea
, pe undeva ceva esueaza ca nu merge cum face Karp-ul in vide-urile lui, of of!
Eu cam platesc acuma noptile in care am tinut-o treaza, am citit ca are acelasi ritm la inceput, pe care il avea in pantece.. si io numa pe la ore cand canta cocosul de trezire ma culcam.. acuma face si ea la fel, numai ca o lungeste mai tare, pana da soarele ala puternic. Asa ca aveti grija ce faceti inainte, Alinutza, mai lasa activitaturile, ca daca iese bb atomic asa cum ai fost tu in tp sarcinii sa vezi tu ce belidensuri bagi cu el de iti trece cheful!
Patricia, deci.. e pe vine? Sau mai are rabdare bb? pup!
Giova, din laptele scos cam cat ii dai de.o data, cati ml? Io ma pompez o data pe zi ca sa am mereu o rezerva cand ies sau cand ma schimba sotul ii da el cu bibe, ca sa apuc si io vro 4 ore de somn legate asa. As vrea sa apuc sa fac si eu un stoc micut, sa stau linistita, dar pe de alta parte nici nu vreau sa ii dau tare ca sa nu sa se mareasca productia asa in disperare. Nush cum sa o tin mai echilibrat, de aia de fapt nici nu beau ceaiurile de fenicul si etc., ca sa nu ma sitmulez extra.
Va 
Daria Alessia (12.07.2009)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"