Condica salajencelor (99)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Trezirea somnoroaselorrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Io am avut o noapte alba, pruncu de la 3 la 6 jumate o tot scancit si supt si plans si.... Am dormit vreo 3-4 ore. Amu zici ca o trecut marfaru peste mine. Colac peste pupaza s-o luat si apa, de data asta nu am nici macar o pipeta oprita. Noroc ca am facut ieri mancare, asa ca azi nu fac nimic. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineata, eu m-am trezit acuma dar voi sinteti treze de mult la ora asta, pariez.
Rudy face ture prin casa ca sageata, stau sa imi beau cafeaua si dupa aia maninc si plec la munca.
La noi au fost ieri 44 de grade Celsius, miine cica or sa fie 45.E ca in cuptor, mi-am spalat aseara doua camasi albe si le-am pus pe umeras afara sa se usuce, au fost uscate intr-o ora.
Daca nu am avea aer conditionat in casa, in masina sau la lucru nici nu pot sa ma gindesc ce am fi facut...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Cami , nici noi nu ne-am descurca fara clima, dar baiu e ca nu face bbine deloc. Dar mai ii dam drumu, mai o oprim si tot asa ....

Oti, iti scriu masuratorile de la inceputul dietei si pana azi .

La kg - 10.9, talie - 13 cm, solduri - 4 cm, coapse - 4 cm, umeri 7 cm . Eu sunt foarte multumita , mai am 1 luna si apoi inca 3 de mentinere

Mergi la inceput

Cami si aici e f cald. Noi nu avem aer conditionat, incercam sa facem fata fara. Nu mai dureaza mult oricum. Din 6 august e toamna Adriana felicitariiiiiiiiiiiiiii!!! Le meriti din plin. Moama imi tre si mie din curajul tau. Restul?Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na searaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

adrianoooooooooooooooooooo.fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cu ce te-ai imbracat azi?mi-a zis cineva ca te-a vazut si ca arati betooooonnnn.succes pe mai departeeeeeeeeeeeeee.

io am clima pe masina da nu o folosesc.usca prea tare aerul .daca ii dau sa vina in fata mor,iar la picioare nu o las ca fac reumatism.cred ca-s dusa.

bey,o vazui pe giuli azi.ne-am si conversat pe fereastra masinii.arate trasnet.da ea e modesta si zice ca nu.parol ca arata ca o tipa de 20 de ani.

no is in zona.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Cami si aici e f cald. Noi nu avem aer conditionat, incercam sa facem fata fara. Nu mai dureaza mult oricum. Din 6 august e toamna

offffffffff si ruginesc frunzle, se micsoreaza ziua.

Mergi la inceput

Cafeaua e servita duamnelor Dulciuri

Mergi la inceput

'neata!!!!!!!!!!!!!!

Citat:

Cafeaua e servita duamnelor

Dulciuri

nuzau?
cam tarziu duamna.io-s la a 2a deja.tu pe unde umblai?

Mergi la inceput

Pai daca esti la a doua noua de ce nu ne-ai dat una? Zgarcit-o.Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:

Pai daca esti la a doua noua de ce nu ne-ai dat una? Zgarcit-o.

Dulciuri

pentru ca e crizaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput