Condica salajencelor (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

http://www.trilulilu.ro/maroelva/56b7374b0d5247

superb ... .........

amintiri,amintiri,amintiri,.....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

Citat:
citat din mesajul lui dianaiulie2009

http://www.trilulilu.ro/maroelva/56b7374b0d5247

superb ... .........

amintiri,amintiri,amintiri,.....................

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

... mda ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va salut si eu pe ziua de azi, mai multe n-am de zis...ma duc la dus si la nani imediat. Aseara m-a distrat si enervat matzul mic, care a fost tare nazdravan, macar nu m-am plictisit dupa ce s-a culcat Silvia....

si .

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata!
Cafea, ceai, tigari, suc de portocale, croissant cald cu unt si ciocolata. Toate la discretie pentru fete dragi!

Mergi la inceput

mmmmm, un croisant cu cioco as vrea si eu am dormit ca viteii pana la 10,30Peste drum se construieste o casa si e un zgomot infernal de pe la 7 jumate. De obicei inchideam geamurie cum incepeau sa lucre azi nu le-am inchis si mi-o dormit pruncu............ Deci concluzia e ca ii place galagia!!!Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Buna dimineata si la mine, mi-ai facut pofta cu croissanturile cu ciocolata, Giulia.Pe-aici inca nu am aflat asa ceva, dar stiu sigur ca de fiecare data cind am mers la Simleu am mincat, ca mi-au placut intotdeauna.

Eu is inca nervoasa de ieri.Acu o saptamina cind mi-a "crapat" computerul, am dat placa de baza si memoria externa la cineva sa imi recupereze informatia de pe el.Ieri le-am primit inapoi, si cind am venit acasa si m-am uitat....surpriza, nimic salvat.Doar niste fisiere goale...
Nu mai am nimic din el...nici poze, nici fisiere, nici muzica, nici favorities-urile...NIMIC!
A zis persoana respectiva ca o sa vina sa se uite zilele astea, ca cica s-ar putea sa fie incriptate cumva, apoi...slabe sanse sa le mai vad vreodata...

N-am ce face.

Acuma astept azi sa imi apara musafirii de la Simleu iara, de data asta vin pe doua luni la noi.

Am liber azi, asa ca aranjez prin casa, reamenajez tot, am mutat computerul in living, am pregatit asternuturi de pat curate, etc.
Si am si de la 2 fara 15 un meeting la care ii musai sa ma duc.

Cam atit, dintre noutati.

A, si m-am suparat pe una din cunostintele noastre de aici de numa...Mi-a lasat asa un gust amar...Tocmai ce ziceam ca anul trecut pe vremea asta s-a intimplat sa ma supar pe altcineva cam la fel de tare si, uite, se repeta.
O sa va povestesc eu.

Va pup pe toate, revin mai incolo.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Bia, eu mai nou pe hi5 joc WORDFIND, si MAHJONGG TOYCHEST e ok dar mi se pare cam simplut.La Wordfind am gasit un canal in romaneste si parca e mai interesant.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Bia, eu mai nou pe hi5 joc WORDFIND, si MAHJONGG TOYCHEST e ok dar mi se pare cam simplut.La Wordfind am gasit un canal in romaneste si parca e mai interesant.

- Dr. Seuss

e stricat hi5 si nu inregistreaza scoru.
tu fata da lucri la hi5? de faci reclama?

salajencelor va vaz la joaca.

Mergi la inceput