Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fii-mea suge si urla si apoi urla iar si nu mai vrea sa suga, nu stiu ce are, in casa e racoara, ea e schimbata etc.
Cris, nu stiu cum e cu patul feng-shui, da-mi detalii ca m-ai facut curioasa
Deea, v-am admirat pozele . Mai bine ca bebe nu ti-a acceptat sucul de morcovi cand a avut diaree pentru ca ar fi facut mai rau. Sucul crud inmoaie scaunul, morcovul fiert il intareste.
Clody, Maria, Dani3lla, .
Philip, inteleg ca o sa vorbiti cu pediatrul despre solide la 4 luni si o sa incepeti la 6 sau 8, nu?
Elena, ma bucur ca a fost bine la mare. Eu n-as incerca biberonul decat daca vreau sa intarc repede.
Ela, fii linistita ca un copil alaptat exclusiv nu ia prea mult in greutate, nu exista asa ceva.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Beca, Carla nu v-a faceti griji ca nu vrea papica, eu m-am obisnuit cu a mea ca de cateva zile face exact cum ati descris voi...ba ca sa fie totul ok, lasa tatza intoarce capul intr-o parte si isi baga manuta in gura sa o molfaie...asa ca nu ma mai chinui sa ii dau papaica...o pun in patut sau in relax si o las sa se certe cu papitoii ei pana cand i se face foame...ca daca o stresez cu tatzi prea tare se enerveaza si incepe sa tipe......imi da de inteles ca nu vrea si gata...

Daniela asa fac si eu o las la o masa numai la un san si la urmatoarea masa o pun la sanul celalat...inainte cand sugea mai mult o mai schimbam..dar rar...Felicitari ptr greutatea lui bebe ...usor, usor cresc albinutele si bondarei nostri .....

Vad ca acum isi suge cu intensitate degetelul..ma duc sa incerc sa vedem daca vrea tatzi ....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

anda,picky
Am uitat sa va spun ca am luat intr-o luna jumate 9 cm.Acum avem 61 de cm si am uitat sa va mai spun ca avem cursuri de inot in fiecare zi la ora 14.Ii pun cadita in cada din baie o umplu cu apa si il tin pe burtica in apa.Ii place la nebunie si da din maini si din picioare de zici ca face concurenta cu omul din Atlantic.Il tin cam 10 minute ca pe urma ma dor "salele".Cand il scot de acolo e scandal mare de ne stiu vecinii dar il imbrac repede si ii bag pe amanta lui "tzitzi" in gurita si tace
Incercati si voi ca sigur or sa fie multumiti piticii.E indicat pe caldurile astea sa le facem cate un dusulet pe zi.In plus oboseste si apoi doarme pana cand mai face mami cate o ciorbita ceva.Sau daca nu doarme(cum face al meu) sta si vb cu prietenii imaginari da sta cuminte

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna, fetelor, eu sunt zombi rau azi ca nu stiu daca de la caldura sau pt ca visa urat, baietelul meu mare, Luca, mi s-a sculat de 3 ori azi-noapte, cu crize groaznice de plans, nu reuseam sa-l fac sa-mi spuna ce problema are. M-a terminat nervos, a trebuit sa il si plimb in brate si are peste 20 kg. in plus, pe la 5 dimineata mi l-a trezit si pe cel mic. A adormit Luca, am ramas cu Iosef treaz. Pe sotul meu am vrut sa nu-l trezesc ca dimineata ii veneau muncitori sa repare ceva la casa si el munceste cot la cot cu ei, macar unul din noi sa fie odihnit.Oricum s-a trezit dar eu nu puteam adormi cu urlatoarea la ureche, ca voia sa stea si cu mama si cu tata. Asa ca Cris, as bea 2 cafele nu una.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

salutare mamicute, albinute si bondarei

felicitari pentru micii crestini!
feomiha si madalinutza - bun venit in stup!

si Eliza mea mananca mai putin, dar cere la 2 ore ziua.

anda magda - ce coincidenta, si a mea fetita tot 5620g la 2 luni si 2,5 s.

bebe beca - si Eliza adormea noaptea singura in patut, insa de o saptamana nu vrea decat in brate. sper sa-i treaca si sa revina la bunele obiceiuri. si tot de atunci se trezeste plangand ca are cosmar. imi pare rau pt ceas! poate totusi o sa il gasesti. concediu placut in grecia.

am si eu o intrebare: sunt fete care iau cerazette??

mamica fericita de ELIZA (04.05.09)

http://www.flickr.com/photos/38664904@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Carla, ba a luat Eszter 1700 in prima luna, alaptata exclusiv.

Madalinutza, si io nervoasa, fimea mare nu vrea sa-i dea nicio jucarie celei mici, i-am luat micutzei o chestie care o pui la ptatutz, cu jucarele atarnatoare, si nu vrea nicicum sa i-o lase. Plus ca cea mare doarme de 2 ore, si tot de 2 ore mica e intr-un zambet continuu, si io pic de somn, ca la 6 dimineata am poftit sa beau cafea pe balcon (singura...ce rasfatz!) Ma duc ca s-a kkt.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Iosef al meu a sarit o masa dimineata, eu tocmai adormisem asa ca nici n-am incercat sa ii dau sa suga. Nici la 12 nu s-a trezit singur, l-am trezit eu si i-am bagat tzitzi in gura. Sper ca se simte bine si era doar obosit. Azi terminam tratamentul cu antibiotic pt burtica, sunt f nefericita ca a trebuit sa-i dau de la o varsta asa mica. Eu sunt cam impotriva medicamentelor dar nu am avut incotro.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemora

Carla, ba a luat Eszter 1700 in prima luna, alaptata exclusiv.

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Supeeeer, se ia de mana cu Larisa mea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Asa-mi trebuie daca n-am cascat ochii mai bine cand s-a discutat si n-am fost in situatia respectiva .
Please help...!
Larisa cand plange are o secretie din ochisor ceva mai vascoasa decat lacrimile, mie nu-mi arata bine, si daca nu o sterg cu ser fiziologic se coaguleaza. Nu e galbena, e alba, dar nu cred ca este bine, ca lacrimi nu sunt la varsta asta. Se intampla doar de cateva zile. Ce ma sfatuiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Carla, lapte in oki, comprese sterile, si masaj la locul unde se intalneste nasul cu coltul intern al okiului

Mergi la inceput