Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalinuza
Carla, sigur ca-mui amintesc, ai niste fetite ff frumoase. Luca are crize de nesupunere cand e f obosit sau cand vrea sa ne atraga atentia cu orice pret.cand e obosit nu ne mai intelegem cu el, face numai invers.In plus, e in perioada cand vrea sa faca el totul singur:sa se incalte singur, sa manance singur, sa se spele singur, etc. Bine, in principiu e ok, dar uneori sunt f grabita su cu timpul la limita si atunci as prefera sa-l ajut eu.

Multumesc foarte mult . Si Saby e la fel, daca nu doarme dupa-amiaza nu ne mai intelegem cu ea (azi a fost o exceptie, chiar n-am avut nici o problema), iar cu facutul singura tot... cunoastem . Acum vrea sa ma ajute sa o iau in brate pe cea mica, pune si ea manuta, incearca sa ma ajute sa o dezbrac, o tot pupa cum o prinde si se supara daca nu o implicam si pe ea.
Macar Luca probabil nu face mofturi la imbracat ("nu vreau rochita roz, o vreau pe aia turcoaz", "nu punem sandalele astea" etc.)

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

alexsimatei si sebastian adoarme tot la piept...sau daca il doare burtica in brate...ce sa fac sa las copilul de 7 saptamani sa urle ca din gura de sarpe cind el vrea alinare doar ca sa nu se "invete" asa? eu nu pot...si si la mine vin binevoitorii sa ma "certe" ca tin prea mult sau adorm copilul in brate...si le spun ca bb sebastian e primul..si el e de "proba" nu mai stiu cine a spus aici pe forum ca "creste copii nu soldati".. asa e..bebele de 7 saptamini nu tre sa stea "drepti" cind am eu chef

in legatura cu patutul..sebastian doar noaptea doarme in patutul lui..ziua doarme in sufragerie pe canapea..din pacate nu pot sa iti dau nici un tip cum sa ii faci lui david patutul mai atragator (in afara de a pune o bluza de a ta in patut ca sa aiba mirosul tau) pt ca sebastian a acceptat patutul lui din prima si fara "comentarii" si eu cred ca micutul e probabil unpic mai agitat acum pt ca l-ai adus intr-un mediu nou si necunoscut...dar sigur trece

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

uauuuu,cat ati mai scrismulttttttttttttt

carla........exact pe marginea de la pat am proiectat-o pe fi-mea..e genul ala feng-shui si era pacat sa nu incercam si acolo..zi si tu daca nu am dreptate

cuscra..........da' scumpa mai esti la "vedere"!!!!Super programmai putin partea cu colicii bata-i vina..si ce flacau frumos e

Fi-mea adoarme la mine in brate(ceilalti au arici pe ei si o inteapa)si uneori o pun in patut,dar ii place fffoarte mult sa doarma cu mine(recunosc ca si mie imi place sa o simt langa mine).
Azi am avut o gramada de treaba..am facut curatenie generala in juma de casa doar(m-a mancat in fund sa-mi fac casa mare)si pandispan cu ciocolata.Si in seara asta olecuta de shopping..ca de..sambata avem si noi botezul si trebuia sa mai luam cate ceva.
Am incercat si rochia sa vad cum imi sta si e cam cu cantec ca imi intra greu "bidoanele",in rest parca e turnata.
Gata cu vorba ca m-am lungit cat o zi de post si e tarziu si acusi se trezeste fi-mea si cere papica si eu o sa fiu cheauna de somn
Va pup si ne auzim maine ca in week-end suntem ocupati

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

somn usor cris! si eu ma bag la somnic fiindca aseara am bantuit pana la 1 si ceva iar de dimi am avut trezirea la 7

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Nicuratze, multumim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Nicuratze doamna doctor e din Bistrita asa ca nu ai cum sa dai de ea. Oricum o sa fie o problema mare pt mine sa gasesc pediatru la copii dupa ce ne mutam. La Cluj era altceva dar la Bistrita e o problema mare in general cu medicii. Asa ca daca stiti, auziti careva de un pediatru la Bistrita care e cat de cat mai la zi si nu da antibiotic pt rosu in gat anuntati-ma pleease

Daniella am vazut pozicile

Fug ca s-au trezit amandoi deodata...oare la care sa intru prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

alex si matei..tudor adoarme si el in brate..mai ales cand este agitat de somnic..si are 4 luni..adoarme si la biberon *respectiv la san cand ii dadeam)..si cateodata adoarme si daca il pun pe o parte in patut si ii tin manuta pe spate si il maigai incet..dar asta dupa ce am incercat sa-l adorm in brate..dupa 3 luni cik este de evitat sa il mai adormi in patul vostru mare..k cik se obishnuieste asa si el..dar si tu..e ink bebe mic..eu zic sa nu va faceti pribleme pana la 3 luni..o s avedeti ce mult cresc copilasii si o sa va dati seama k inteleg mult mai bine tot ce li se intampla..acum..este ok sa adoarma bebe indiferent ce modalitate folosesti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata............. la toata lumea

Ce noapte naspa...de la 1:00 pana la 3:50 am plimbat una bucata broscuta oracaitoare care nu avea somn si acum am facut iar ochi.Acum nici nu stiu ce sa fac..sa rad devrfi-mea la cat de "certareata" este sau sa plang ca sunt mai ceva ca un zombie?Sper sa dorm ceva pe zi si ij special in noaptea asta ca maine sa nu fiu beata de nesomn tocmai la botezul fi-mii

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Neata baz-baz
Nicuratze, si daca te uiti pe strada, oamenii nu-s la fel, un ii mai grasi, altii mai slabi...la carte scrie ca in primele 3 luni bb tre sa ia 750 grame, apoi 500, apoi 250. Deci bb tau a luat mai mult decat la carte deci e ok!

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Cris, primesc si eu o cana de cafea?! Imi pare rau ca micuta te solicita asa mult mai ales noaptea, sper sa fie doar o perioada si sa treaca pe parcurs

Deea multumesc mult , cand o sa inceapa sa stea in fundulet si sa isi tina capul cum trebuie o sa ii faca mami codite si o sa ii puna floricele in par Darian creste foarte frumos...deja a trecut la etapa de cucerit fete...si cu trandafir rosu le da gata, nu?!

Leeloo21 foarte frumoase pozele ...sa va bucurati de orice clipa minunata alaturi de puiutul vostru ...e un scump

Madalinutza si eu la fel patesc...inainte o tineam in brate sa pape noaptea, dar acum mai nou o pun pe pat intre mine si tati si ii dau sa pape...acum nu stiu ce face ea, cat papa...ca ma trezesc peste 1-2 ore si vad ca doarme bustean langa mine...asa ca o iau si o pun la ea in patut...pana cand se trezeste iar dupa 2 ore ca vrea papaica ...Mai nou am observat ca ma adoarme ea pe mine decat eu pe ea...Intr-o zi m-am prefacut ca adorm langa ea cand ea papa...se uita lung cum inchid eu ochii, scoate tatzi din gurita si incepe sa ma certe...cum imi permit sa dorm cand ea are chef de vorba

Sani mei mai au putin si explodeaza....nu de alta da fiica mea nu prea are chef de papaica..s-a trezit de dimineata, imediat ce am pus-o la ea in patut..am schimbat-o si am vrut sa ii dau tatzi...dar ea nu avea chef de mancat...avea chef de vorba cu tati ca pleca la munca...am pus-o in patut lasand-o cu ursuletii ei ca eu am plecat sa pregatesc pachetul sotului si sa beau cafeaua...cand am revenit bebelina adormise singurica...sa speram ca pana la urma o sa i se faca fomica ...

Iar eu imi fac de lucru pe net.....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput