Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 6
Deea_24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalinuza Dragele mele ALBINUTZE, faceti de mult timp parte din viata mea, din pacate la inceput cand v-am descoperit adica prin ianuarie nu stiu de ce nu am putut sa-mi fac cont la Despre Copii si atunci mi-am zis :daca voi nu ma vreti nici eu nu va vreau si astfel am ramas in postura de observator.Nici acum nu am cont,o prietena mi-a donat identitatea ei si m-am hotarat sa vin si eu alaturi de voi caci imi sunteti tare dragi si simt ca va stiu de o viata.MA PRIMITI SI PE MINE? |
Bine ai venit!
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
CarlaV spune:
Dani3llaaaaaaaaaaaa, te dadusem disparuta .
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Picky_toto spune:
Daniela pe 29 august e Taierea Capului lui Ioan Botezatorul..si eu nu stiu nimic despre post negru si fara muzica...soacra mea a discutat cu preotul de la ei de acolo si nu mi-a zis nimic de lucrul asta...ia ca o sa il pun pe al meu sa o sune sa o intrebe...Noi aveam de ales intre 29 si 30 august...iar preotul a zis ca mai bine pe 29 ca e si sarbatoare....deci...o sa ne interesam...
Vazut poze...ce tare e body cu "sunt nervos" ... Se vede ca a crescut maricel...maine poimaine se ia la cearta si cu mami si tati
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
dani3lla spune:
carla sunt aici si nu scapati asa repede de mine numai ca fimiu este foarte smecher si vrea el tot timpul meu
picky e bine daca puteti sa faceti atunci,oricum depinde de popa dar in calendar asa scrie ca e post negru
Si daca vreti sa vedeti prospaturi de poze facute chiar azi in parc cu cele 5100 gr pe care le avem deja la 1 luna juma priviti ne http://community.webshots.com/album/573227509qntrVG?start=56
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
dani3lla spune:
Nu stiu ce a patit copilul meu dar doarme si acum in carut in sufragerie asa ca am timp sa va descriu un pic programul nostru care e cam la fel in fiecare zi
Ne trezim pe la 5:30, vb cu mami ,luam picaturicile de colicosi (bonnisan) si Vigantolul dupa care bagam titi muuuuult ca ne e fomica.De la 6 pana la 9 nu mai facem nani dar stam cumintei si ascultam muzica de la Bebe TV care ne place muult.La 9 papam iar si iesim in parc.Cum iesim din scara adormim dus si ne mai trezim pe la 11:30 ca.....ne e fomica.Papam si ,dupa ce ne mai certam un pic cu mami mai facem un pic de nani.Pe la 12 mergem acasica dar mami merge usor sa nu ma trezeasca.Ma trezesc pe la 1:30 sau chiar 2 mananc si incepe batalia cu coliceii care ma supara si ma supara pana pe la 5 cand adorm epuizat de colicei.Dar nu mai sunt asa de puternici ca la inceput...acum sunt si eu mareeeee.Seara pe la 9 ma tine mami de burtica sa inot in cada dupa care imi face baita,...mananc bineinteles si dorm paaaanaaaa dimineata la 5:30 cand o luam de la capat
Si apropo fetele eu mananc orice inafara de varza,fasole si mazare si pe bebe nu-l deranjeaza.Mananc chiar si inghetata...vreo 3 pe zi ca pe caldurile astea...si sunt chiar Top Gun ...cu cacao
DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei
COPILUL MEU SCUMP
Deea_24 spune:
philip, cris, maria, Dana, multumim!
maria ma bucur ca sunteti bine si sanatosi.
Carmina foarte frumoase pozele de la botez si Andreea a fost o dulce, foarte senina si cumintica! si locatia imi place si aveti cateva pozici ale copiilor super reusite.
ganesha imi pare rau pentru problemele aparute... ai reusit sa ajungi la dr?
alinutza23 e putin ciudat ce a facut preotul... poate o fi avand si el probleme... nu te stresa..
Carla imi pare rau pentru necazuri, iar s-au adunat... sper sa va reveniti curand.
Picky Alessia e o scumpete de copil, o dulceata! Imi place mult parutul ei.
madalinuza imi pare rau ca Iosef e bolnavior. sa treaca "buba" la puiul mic! ce frumos povestesti de Luca, cred ca iti vine sa-l papi tot cand scoate asemenea perle!
MADA77 chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai scris de mult... cred ca te-am adus cu gandul imi pare rau ca ai avut probleme, important e ca acum e mai bine, trecem noi peste toate greutatile pentru puii mici . am vazut pozicile, Ianis este superb, are o mutrica asa de dulce! va trimit multi !
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
kiralina spune:
AlexsiMatei sa stii ca si Ada adoarme in brate, mai ales seara. Seara doar in brate la mine adoarme, eventual c tzitzi inu gurita. Despre binevoitori mirati, ce sa zic.... si noi avem destui.
Uite un exemplu f comic: O cunostinta mi-a zis f mandra ca ei nu au invatat copilul in brate (bebele lor are 5 luni), dar in schimb al lor bebe inca se mai trezeste noaptea din 2 in 2 ore si de cele mai multe ori adoarme in carut. Sa ii vezi facand plimbari la 2 noaptea cu bebele.
Ada adoarme greu seara, dar o data adormita nu se mai trezeste decat pe la 5-6 dimineata. Papa un pic si iar doarme pana la 9.
Asa ca ce sa zic, fiecare copil e diferit, la fel si parintii.
mami f fericita de Ada (11.06.2009)
nicuratze spune:
Fetelor,multumesc de raspunsuri,o sa vad cum mai defilam, mai nou azi a inceput sa scoata lapte pe nasuc
DANI,si eu tot pe 29 vroiam botezul,bine ca am aflat.
ALEXSIMATEI,nici noi nu respectam nici o "regula";copilul adoarme in brate,plimbata sau la san;daca plange si nu pot eu,o ia in brate ta-su.Si Andra se trezeste speriata din somn si intinde manutele sa ma caute.
Marcela,esti pe lista
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
CarlaV spune:
Deea, , stii cum e la noi, cand se aduna necazurile vin toate odata.
Dani3lla, bun program aveti, imi place. Frumoase si pozele.
Eu mananc si beau chiar orice si n-am vazut vreo schimbare la copil. Ma rog, nu beau alcool si nu mananc prostii, dar nu tin cont de ce mananc pentru ca alaptez, ci pentru ca am cateva principii sanatoase.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
madalinuza spune:
Picky si eu fac la fel cu bb Iosef. Si el sta treaz in patut dupa supt cumintel.Insa mai doarme si la noi in pat, pe Luca nu l-am culcat niciodata in patul nostru dar acum sunt mai obosita si ma intind si eu cand il alaptez iar noapea ...adorm.
Carla, sigur ca-mui amintesc, ai niste fetite ff frumoase. Luca are crize de nesupunere cand e f obosit sau cand vrea sa ne atraga atentia cu orice pret.cand e obosit nu ne mai intelegem cu el, face numai invers.In plus, e in perioada cand vrea sa faca el totul singur:sa se incalte singur, sa manance singur, sa se spele singur, etc. Bine, in principiu e ok, dar uneori sunt f grabita su cu timpul la limita si atunci as prefera sa-l ajut eu.
.