Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Nicuzatze multumesc mult...900g intr-o luna si ceva eu zic ca e perfect ok...nu te apuca sa faci ce zice pediatra...nu te apuca sa ii dai cu biberonul...a mea a luat in greutate intr-o luna si 500 de gr si 700 si ceva de gr in luna urmatoare...acum vad ca a pus vreo 500g...deci copilul tau ia ok in greutate...iar faptul ca vrea la tatzi des nu e nici o problema...doar sa nu iti fie tie prea greu si obositor....

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

nicuratze ciudat ce ti a zis pediatra, nu prea vad logica...eu zic sa incerci sa nu i mai dai asa des, incearca sa o amagesti cu su zeta ca sa maresti distanta intre alaptari.
De aia suge putin ca suge des...e maricel acum poti incepe sa i faci un program de alaptare la 3 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Pickytoto, Carlaam baut cafe frappe si a fost ok bebe, ma bucur ca tare imi place

Mariacum esti, am vazut ca sunt incendii la voi, sper ca nu sunt in regiunea voastra

Eu incep sa panichez cu gripa asta porcina, aici se asteapta la e e mai rau pt toamna...la cat de repede se transmite...ma tot gandesc cum sa fac pt bebe sa nu o ia.....clar ca nu mai mergem nicaieri unde o sa fie multa lume...in plus in doua orase de langa noi s au detectat vreo 70 de cazuri la adolescenti veniti in vacanta din america si spania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

MADA, in ecuatia mama-copil eu intotdeauna am vazut ca importanta mama. Asa ca lasa regretele deoparte, copiii cresc bine si cu formula. Mai important e sa aiba copilul o mama ok fizic si psihic, si iubire. Incearca sa te linistesti, sa te aduni, acorda-ti si tie importanta atat cat poti, si in final va fi bine.

CARLA, ce te-nteleg...si mie-mi vine s-o caftesc pe Karolina, am mai si facut-o ce e drept (azi am scuturat-o putin ca i-a dat unui copil in parc cu o lopatica in cap), dar sa nu cazi in capcana de-a te apuca s-o iubesti mai mult pe aia mica. Pe mine m-a tacanit mult maica-mea cu asta, a zis ca-s mai tandra cu Eszter, si ma enerva infiorator, dar a avut dreptate. Pusi.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Blue si aici e nasol cu gripa porcina...aici i se spune gripa mexicana, ca de acolo a inceput...si aici se asteapata sa fie cam 3 milioane de bolnavi ptr toamna si doctorii nu mai au voie sa isi ia concediu si sa fie tot timpul in alerta...si cica nici nu se vor mai face teste sa vada daca au sau nu gripa repsectiva, ca nu mai sunt fonduri...cel mai bine sa stea acasa si sa se trateze cu medicamente ca la o gripa sau raceala normala...Dar intrebarea mea...daca se estimeaza ca vor fi atatea cazuri...de ce nu s-au restrictionat calatorile in tarile cu nivel ridicat de epidemie?! Oare si asta sa fie un motiv ptr a mai reduce din po****tie? Mai ales ca se speculeaza ca virusul acesta ar fi fost "scapat" din laborator...

Cel mai bine e cum ai zis tu...sa evitam aglomeratia si sa mancam multe citrice...ajuta...eu cand apar clementinele iarna mananc foarte multe...si am si uitat cum e sa am gripa...

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicuratze
Fetelor,va intreb si eu ceva (Ioana,Carla,Coraly,Nemora),ieri am fost la pediatra,si avem doar 900 gr luate intr-o luna si 10 zile.Acum mie mi se pare ca e la limita inferioara,fetita e bine, suge cu placere,dar numai cate 5 minute si foarte des.Pediatra mi-a zis sa-i dau completare cu laptele meu muls si pus in biberon dupa ce suge...mie mi se pare o tampenie..am intrebat de ce si a zis ca trebuie sa-i maresc stomacul.Voi ce ziceti?

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Ai dreptate, e o tampenie . Si 500g pe luna daca ia in greutate tot este in regula, iar acum este normal sa suga atat de des, pentru ca ii este sete.

Ioana, am vazut ieri la Realitatea All Inclusive un reportaj despre Danes.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nemo, am si momente de mare tandrete cu Saby, chiar nu am cum sa iubesc una mai mult decat pe cealalta, doar as prefera sa se poarte ca o surioara mai mare, nu ca un copil razgaiat.

Picky, Lary a supt destul de des la mare, dar nu atat incat sa ma dispere, ca data trecuta.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Salutare
Yioanna s eu mananc absolut orice fruct poftesc.Nu ma abtin de la nimic.Chiar si pepene rosu si galben,si vad ca nu au afectat cu nimic puiutul mic.Poti incerca si daca vezi ca-i face rau nu mai mananci.

Mada capul sus,nu lasa depresia sa te doboare.Si eu tot singurica cu sotul.Nu ne e alaturi nici mama mea ,nici mama lui,si tare mult ne-am fi dorit pe cineva alaturi.Ma bucur macar ca e sora mea alaturi care are o fetita mai mare cu o luna si o saptamana fata de iubitelul meu si imi mai da si ea sfaturi.Dar pana acum ne-am descurcat singuri si nu am lasat depresia sa ne doboare mai ales pe mine ca stau singurica de la 8 la 18 cat e sotul la munca

Bun venit noilor mamiciSpuneti-ne mai multe despre voi

Cat despre carut,nici Alex nu mai vrea sa stea inauntru.De cate ori ies la plimbare il pun in marsupiu.Si ii place foarte mult ptr ca vede tot.Nici suzetica nu o vrea...

Va pupicesc pe toate si va doresc o dupa amiaza placuta

Anca mami fericita de Alexandru George (07-05-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ioana"face moale nu tare,dar faptul ca se screme si cum se chinuie sa faca am zis ca e constipatie si nici nu face doar cu supozitor la 2 zile ii bag unul.am sa incerc si debridatul sa vad dak are ceva efect.mscum se simte Sara?

mada:parca ma regasesc in randurile tale,bn ca ai trecut si ca acum e bn ...crestere mare!e fff dragut si mare bb
piky:si cum fac acum,tot cu supozitor,nu a creat dependenta?ms,am sa renunt la ceaiul de musetel,azi merg la dr si mai vb cu ea sa incerc si altceva,nu cred ca as putea-o lasa sa nu faca cateva zile 4,5 zile cred ca ar fi neagra la fata de atata chin
ancy:

printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra

http://picasaweb.google.com/yioanna

17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna, fetelor, multumesc de primire. Am sperat ca o sa ma primiti si pe mine, mi se pare asa ciudat caci eu va cunosc de atata timp.Pozici o sa va pun dupa ce ma prind si eu cum.
Nicuratze- nici al meu nu suge mai mult de 5-10 minute, in prima luna a luat 950g in greutate, acum nu stiu o sa-l cantaresc azi. Eu personal nu tin f tare sa-i maresc stomacul, copilul meu cel mare nu a mancat niciodata mai mult de 120 ml de lapte la o masa si a fost mereu un copil mult mai mare decat cei de varsta lui. Manca mai des si ajungea la aceeasi cantitate de laptic.

Mergi la inceput