Puiuti de Randunici 2008!! (288)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Apropo de unghii, ca intre Gecko, si eu ma chinui sa i le tai, in somn n-am incercat niciodata pt. ca nu ajung la el in patut...ieri i le-am taiat in scaunul de masa, cu povesti, cu catei, cu dansuri si cantecele si am reusit . Alteori i le tai imediat dupa baita, ca sunt moi, si doar daca e randunoiul acasa sa-l tina ocupat sa se joace cu el si eu sa operez repede-repede.

Ariel, moama, dar cate zice Teo! bravo, e un vorbaret!! chiar radeam azi cu Cata de Stef, pt. ca zice doar mama, tata, ata si cucu sau cacu ...onomatopeele nu se pun asa le zice, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ce rau imi pare de puiutii bolnaviori , multa sanatate , sa se faca repede bine.

Nicol, am citit si de cazatura mamei tale cu micuta in brate, Doamne bine ca n-a fost mai rau de atat. Sa treaca repede buba . Ooo, s-a dus budinca? Bine ca faci alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

E a cincea zi de boala si eu deja sunt terminata psihic. Alin ma bate la cap sa-l ducem la spital, dar am mai multa incredere in pediatra lui decat in orice spital, fie de stat sau privat. El e mai panicos din fire, si fiind primul episod de genul asta, vrea sa se refaca foarte repede...

Aseara m-am intalnit cu o prietena care si-a dus copilul intai la Budimex si l-a scos mai bolnav decat era, apoi l-a dus la Medlife, unde s-a mai pus pe picioare ...Deci, spital in ultima instanta..

Gecko, mi-a zis si pediatra lui de Panadol pt durere, i-am dat si noaptea urmatoare a facut la fel, asa ca am renuntat la el...Oricum ia saracul fortat toate medicamentele..

Tuchi, mersi de sfat. o sa-i iau diseara, sa vad ce efet o sa aiba...

Mi-a adus Alin de la ai mei niste piersici bestiale...Mai frumoase ca alea din piata..

Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Ariel, sa stii ca nu sunt deloc suparata , numai ca folosesc Danone avand informatii de la 2 persoane care lucreaza in interior. Si la noi la gradi li se dau copiilor iauturi Cremosso, si crede-ma, ca in atatia ani n-a facut niciunul din cei 250 de copii absolut nicio toxiinfectie /iritatie/ ceva...

Am vazut poze cu Teodorele bucalate...

Mergi la inceput

Si ca sa-mi treaca supararea, am bagat niste cartofi prajiti cu branza rasa si rosii...

Nu dati cu rosii, sunt gravida, ce vreti...

Mergi la inceput

Hai ca revin mai pe seara...

Daca aveti idei cu ce-as mai putea sa fac sa doarma si copilul meu putin mai mult de 10 minute legate, ascult cu mare bagare de seama....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

valentina, nici nu stiu ce sa zic...Muffy a mai baut lapte, vad..dar ce diagnostic i-a pus ptr antibioticul ala?..la noi noptile sunt grele ptr ca se trezeste si mai adoarme dupa o ora, chiar 2...azi noapte a patrulat prin casa, vorbea cu pisicile, apoi maraia, si tot asa 2 ore.. nu stiu cauza!

Pranzul zilei: 4-5 gramajoare de mancarica de vinete cu pui si 3 de peste cu legume! gramajoare, da, caci nu a vrut din lingurita, ci din mana mea!! oare are o problema cu lingurita, nu mai vrea cu ea? am incercat cu diferite...spuneti-mi ca si aSTA e doar o faza...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, ai incercat sa-i dai lui lingurita in mana si sa pape el singur? ca la cat e de independent poate vrea asa...nu stiu daca e doar o etapa...e posibil...dar el mereu n-a avut stare...bune si gramajoarele alea

Vali, nu dam cu nici o rosie, le mancam, ca si mie imi plac rau de tot cartofii prajiti cu branza rasa si salatica

Mergi la inceput

bineintels ca am incercat, bubu..nu face decat sa se joace in mancare si s-o arunce pe jos...nu baga in gura, desi stie ce se face cu aia, ptr ca s-a mozolit intr-o caserola de inghetata terminata de mine, acolo stia sa dea cu lingurita apoi s-o linga plus ca sta cu noi la masa, ia cu lingura sau furculita si ne hraneste el pe noi..

Mergi la inceput

o mica victorie..a papat un kiwi si juma de banana!..si nu ma lasa sa-mi curat fasoleaaaaaaaa

Mergi la inceput