Puiuti de Randunici 2008!! (288)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ooo, chiar ca surpriza!!! LIANAAA!!!!!! hai la povesti, ce face Tero?? poze!!!!

Stela, super pozele,aratati bine toti, doar pe socrela ai ratat-o.. imi pare rau ca nu debordeaza de veselie si optimism, mai ales in ceea ce priveste apa si plaja ptr fi-ta, dar cu siguranta va fi mai bine la greci! stiam de pivalone, te intrebasem de picaturile celelalte, dar am inteles de la Bubu!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny .... paaaaiiii....de toate facem, si bune si rele...ca mai toti ... lupte grele acum cu caninii si premolarii si sus si jos, ca 4 masele au iesit deja.....o chinuie rau de tot, inflamatii super naspa, burtica deranjata tare de ceva vreme....atomica si in miscare ca intotdeauna, dar asa e gena ....e o scumpicica, doar e a mea, nu ? intelege aproape tot ce ii spun si o pun sa faca, ne uimeste cu unele chestii, dar mai are si caposenii berbecesti, evident ... si tot asa...nici nu stiu ce sa povestesc ca nici nu mai stiu ce mai stiti de noi si ce nu ... am fost si noi un picusor la mare, asta insemnand ca am ajuns sambata dupa amiaza si duminica la pranz am plecat....eram curiosi cum ii place lui teo, ca acasa dispera sa stea in apa; si evident si acolo a fost in delir, numai in apa vroia, nu conta ca ta-su o parpalea cand pe burta cand pe spate in apa ca pe un delfinas si ii intra in gura, in ochi, in nas ... radeaaaa....ne tragea de maini sa o ducem in apa....a fost bine cred ca ajungand dupa amiaza era foarte calda apa si "prima intalnire" cu marea nu a fost "rece" ... mmm, ar mai fi cate una alta de povestit dar "misia" ma cheama ... pun si poze, desi nu stiu cata rabdare veti avea sa vedeti, ca sunt ceva de cand n-am mai pus ... dar, in caz ca vreti sa aruncati un ochi iaca si poze cu noi aici ...cam de aici cred eu ca nu am mai pus poze ...

--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Ce mult ati scriis! Eu din lipsa de laptop am cam disparut. Amalia este ca un circ ambulant, ne face sa murim de ras in fiecare zi. A inceput sa "vorbeasca". In afara de mama, tata si papa, a mai invatat buba=baba, papusa-pupa, sosete=tete, tic-tac=ti-ta, tatalui meu ii zice pe nume, apa=bapa, baie=ba. Mai zice si altele, dar nu le-am gasit corespondentul . Se catara peste tot, alearga, se invarte in loc, cate si mai cate...Asa cum ziceam e un circ ambulant...Singura mea "problema" este ca se trezeste cu noaptea-n cap, indiferent la ce ora o culc. Cred ca vrea sa aiba mai mult timp sa ne distreze :)

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Liana,ce frumusele am vazut in poze....pozele de la mare sunt splendide...ma bucur ca a fost cuminte la mare..pup maseluta sa iasa repede.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gecko da tipa dupa furculitza ,lingura cand sta cu noi la masa...daca nu mananca sta si se joaca cu furculita sau lingura,se joaca cu paine dar sta la mine in brate nu altfelcu dusul la gura ii place f mult ,si atunci cand ii dau sa papaceasca in scaunul lui la final cand e aproape satul si imi refuza mie linguritza pun mana lui pe linguritza si cu mana mea si mai haleste de cateva ori...plus ca are pe tavitza un castronel gol si cu linguritza si s ejoaca cu ele,duce lingura la gura .etc...

raluca io-s ma'sa pe buneeee...si il vedeti voi cuminte dar nu-i chiar asa..cand ii place mancarica si ii e foame sta cuminte in rest e o zvarlugutza neastamparata...in privinta tacamurilor le foloseste f frumosl-am manierat de micutz

luny imi pare rau pt noaptea grea..o safie bine .. ...daca ai cu cine sa-l mai alsi de ce nu apelezi...stiu ca mufa s-a inteles f bine cu mama ta...i-ati liber o zi ..ce as vrea si eu sa am liber dar la mine amnadoua sunt ocupate,mami cu alex si cu bunicii la tara ,face drumuri saraca s-a saturat iar socrela e cu serviciu iar cand vine de la servici numai de relaxarea mea nu-i arde...

mimo vad ca ai avut o dimineata f linistita sa-ti mai treaca supararea...mda vad ca te-ai binedispus pe craca...la faza cu statul mult la masa..ooo god am simtit-o pe pielea mea cu alex,nepotelul meu..doamne manana si mai vorbeste si iar mai ia o inghititura si iar mai spune o poveste si uite asa pana cand intr-o seara i-am zis:bai alex da' mami tau nu te-a invatat ca la masa nu se vorbeste???se uita cochilu' la mine cu niste ochi...si ii are albastrii m-am inmoiat cand l-am vazut si baga repede repede pe sub nas si zice "gata am termminat ,nu mai pot..."..mi-am dat seama ca s-a simtit aiurea asa ca de cate ori vine pe la mine il las sa pape in ritmul lui super lent iar eu imi vad de ale mele..

mstela ti-am vazut puiutza e dulcica foc ...cea mai tare-i poza cu berica si cu papica pe la gura

liana sunt superbe pozele..ce dulce e cu ochelarii loz,la mare vad ca i-a placut f mult...sunteti frumoase amandoua..mi-a placut cum ii sta in tinuta alba cu papariutza alba.. e dulcica foc si arat-o mai des nu o mai tine ascunsa...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

O Doamne-Liana!! E grozava zbenguita mica!! Moaaama ce fetite ochioase avem pe ramurea!! Deci asta ma asteapta la mare-baie,baie si iar-baie?!Mie-mi convine!

Puppa asa se trezeste si Mihai..La 7 e in picioare,indiferent de ora de culcare.Intr-un fel e bine-nu o sa avem probleme cu gradi si-mai tz.-scoala

Mergi la inceput

zoze ai terminat cu treaba? si andru e innebunit dupa apa..sper la mare sa reactioneze normal ,sa se joace in nisip sa se balaceasca...andru se trezeste pe la ora 7 isi bea lapticul dar se culca la loc si mai doarme pana la ora 9-10 ...si eu langa el

Mergi la inceput

stiti de ce imi este cel mai frica cand o sa mergem la mare...ca andru nu o sa stea intr-un loc,parca ma vad plimbandu-ma toata plaja dupa el sa mearga si colo si colo ...

Mergi la inceput

ati fugit toate ma duc si eu sa curat vinetele si sa le pun la scurs...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

multumim de aprecieri dragutelor!
ramo pai "nu-ti fa griji" ca asta cam cu siguranta te asteapta, n-ai ce face! teo e argint viu, nu sta un minut; asa ca in afara de momentele de joaca in nisip la malul marii cu lopetele galete si alte "-ele" a fost maraton ... era calare si pe mormanele de scoici, de-mi venea rau, sa nu se taie....ca sa nu mai spun seara la masa, la terasa, unde am reusit sa halpai efectiv mancarea din 2 in 14 intre fugareli printre mese, dupa greieri, floricele, bau si hlizeli la vecinii de masa ... deci, inarmeaza-te cu nervi si...joc de glezne sa fi in forma
stelutz ce frumusele sunteti voi ... n-am reusit sa citesc nimic din urma, asa ca nu stiu cum a fost sejurul vostru la mare; am vazut link-ul cu poze la unul din raspunsuri si v-am admirat ... dar din comentariile pozelor inteleg ca tiza mica nu a fost prea incantata de mare ... lasa ca poate urmatoarea ei intalnire cu marea va fi mai placuta; ce domnisorica s-a facut ...aaa, si inca ceva? am mai vazut la o poza ca scriai "pe plaja la eforie sud"....pana cand ati stat? ca noi am fost sambata acum ce a trecut, pe 18....ar fi ceva sa fi fost pe aproape unii de altii
zozelici nu-mi vine a crede ca nu o sa ii placa blondutzului in apa ... asa ca pune-ti inotatoarele si la atac ....si nu citii eu bine bre? mai stai pe ganduri daca sa te duci pe insula capri? si legata de coada avionului m-as duce ... am fost si e supeeeerb, paradis ... sa-ti pun vreo 2 poze pe mes sa te conving ?

a, mi-am amintit ca am vazut piscinuta teodorei in pozele stelutei...am luat-o si noi pe a lui teo, dar am carat-o degeaba in bagaj....nici nu a vrut sa se uite la ea...am vrut sa o bag acolo la un moment dat, gandind ca se balaceste si uite asa odihnesc si eu ciolanu' cel batran si obosit si nu tu dat din picioare si chiraiala sa nu o las acolo.....asa ca....e unul din obiectele ce cu siguranta nu va mai fi pus in bagaj data viitoare.......

--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"

Mergi la inceput