Puiuti de Randunici 2008!! (288)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vai de mine azi...am primit de la nasi, din curte, fasole verde grasa, vinete, ardei gras...am de copt/tocat/bagat la congelator toata ziua..plus gatit o ciorbita a la greci si o mancarica de vinete rece..chiar, vinete le-ati dat, gatite, nu salata?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

vai de mine azi...am primit de la nasi, din curte, fasole verde grasa, vinete, ardei gras...am de copt/tocat/bagat la congelator toata ziua..plus gatit o ciorbita a la greci si o mancarica de vinete rece..chiar, vinete le-ati dat, gatite, nu salata?..

acum fac si eu o ciorbitza de gaina...mai tarziu ma bag la copt vinete si o sa fac salata...inca nu i-am dat lui andru dar as vrea sa incerc..off si s-a facut o caldura in bucatarie si e cald si afara..nu stiu unde sa ma bag..m-as duce in gadina dar am oala pe foc...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

[quote]citat din mesajul lui gecko

inaltatorul e ceva de genul www.reclama.ro/inaltator-pliabil-supergiu-brevi.html" target="_blank">asta. E no name si cu vreo 2 mil mai ieftin

Adica e moca??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

pai am dat vreo 20 de dolari...aia e cam 50RON...zic eu ca ieftin.

Bubule, eu sunt cu 5 ore inaintea voastra...la 5 dimineata la voi este 10 ziua la mine, soarele de mult pe cer si eu in plina desfasurare.

Am o rugaminte...nu-mi luati barbatul de pe cap? Ca imi sta ca 'n coasta. Ieri l-am rugat sa scoata gunoiul in fata casei ca sa fie ridicat azi. Credeti ca a facut-o???? NUUUUU!!!! Cine credti ca alerga la 6:30 cu gunoiul dupa masina de gunoi??????...Ii bat obrazul si tot el o inatoarce...lasa draga ca asa isi clatesc si gunoierii ochii dis de dimineata cu o buca dantelata!!!

Mergi la inceput

gecko se pare ca ai dreptate
si bubu ma incurajeaza, ca si nasii ieri..tot pe la 3 ani ziceau ca o sa fie mai bine.. la mama nu-mi vine sa-l duc cu figurile pe care le face la masa..mi-e ca l-ar indopa cu paine goala, ca are o predilectie cartre paine maica-mea.. si nu-ti spun crize pe Liviu cand vede, cica 'painea tampeste'

Mergi la inceput

gecko tare-n replici d-astea barbac-tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

[quote]citat din mesajul lui gecko

inaltatorul e ceva de genul www.reclama.ro/inaltator-pliabil-supergiu-brevi.html" target="_blank">asta. E no name si cu vreo 2 mil mai ieftin

Adica e moca??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

pai am dat vreo 20 de dolari...aia e cam 50RON...zic eu ca ieftin.

Bubule, eu sunt cu 5 ore inaintea voastra...la 5 dimineata la voi este 10 ziua la mine, soarele de mult pe cer si eu in plina desfasurare.

Am o rugaminte...nu-mi luati barbatul de pe cap? Ca imi sta ca 'n coasta. Ieri l-am rugat sa scoata gunoiul in fata casei ca sa fie ridicat azi. Credeti ca a facut-o???? NUUUUU!!!! Cine credti ca alerga la 6:30 cu gunoiul dupa masina de gunoi??????...Ii bat obrazul si tot el o inatoarce...lasa draga ca asa isi clatesc si gunoierii ochii dis de dimineata cu o buca dantelata!!!

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

un mesaj scurt si fug.

luny, aia cu 3 ani se aplica la aia cu copii "cuminti", asa ca raspunsul lui Bubu pica . alex are 6 ani si 3 luni si ACUM A TERMINAT MANCAREA DE DIMINEATA!!! a inceput-o la ora 9.30 .
asa ca...rabdare, mama, rabdare...
sau daca vrei, te mint frumos : trece mama, pe la 3 ani

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

un mesaj scurt si fug.

luny, aia cu 3 ani se aplica la aia cu copii "cuminti", asa ca raspunsul lui Bubu pica . alex are 6 ani si 3 luni si ACUM A TERMINAT MANCAREA DE DIMINEATA!!! a inceput-o la ora 9.30 .
asa ca...rabdare, mama, rabdare...
sau daca vrei, te mint frumos : trece mama, pe la 3 ani

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

gata pauza, ma duc pe la trebi, ca si Mufa s-a culcacit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

M-am trezit, v-am citit, am vizionat poze dar nu pot sa ma concentrez sa zic doua vorbe de nervoasa ce sunt Unde e Gecko ZENul ala capitalist, ca eu daca nu ma sinucid intr-o zi oricum o sa ma duc repede din cauza de nervi
La 8 dimineata drujba electrica in fata geamului, alt pom uscat ...alta taiere organizata...adio liniste, adio iarba, adio flori, adio gardutz... La aceeasi ora, copil treaz rasuceste salteaua si bombane...zic ceva printre dinti repede si ma duc cu laptele pt copil ...ptiu, ptiu zici ca e otrava, nu bea, nu bun Ora 11 cobor sa scot carutul din masina nu era niciun carut Imi amintesc ca aseara am fost cu masina lui Mimu la plimbare Sun la el , gata sa ma duc sa recuperez carutul...el era in celalalt capat al orasului (ZEN TOTAL) Duc copilul in parc cu masina si ma intorc acasa (5MINUTEEE) si gasesc locul de parcare ocupat
Acum fumez, fumez, fumez,fumez

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

COLORATA UITE-I GATA!!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput