Puiuti de Randunici 2008!! (288)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

chiar mah, Zoze, zicea si Liviu acum cateva zile, cand ne-am intalnit in parc cu fetele, ca si-ar dori si el sa-l vada pe Muffy ca merge, nu alearga descreierat in toate directiile, sau ca sta si el locului cu copii si se joaca..
in alta ordine de idei....nu ma duc nici azi cu el la dr...de fapt, nu m-as mai duce deloc, parca vad ca-i vin cine stie ce idei pediatrei, sa-l vitaminizeze, sa-i mai dam nitel antibiotic ca are muci si rosu-n gat...nu stiu daca asa ar reactiona, dar parca nici nu am chef sa aflu ca nu-s in toane bune...atata timp cat aia la Medlife a spus ca e viral,i-am facut analiza, ia sa-l las in pace...apropo, cum sunt mucii 'periculosi'?..la el acum sunt mai grosi si galbui parca..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

'neatza!!

gecko am o nelamurire..Nu ti-e teama sa nu pice din scaun? Ce fel de inaltator ai luat,dintr-ala pt.picioarele scaunelor noastre? Sau oi fi luat modelul ala care se aseaza pe scaun,cu centuri si toate cele? N-am baut nimic-jur!Iar gandesc cu voce tare..sau in scris,ma rog..Normal-sunt blonda!

ina;tatorul e ceva de genul www.reclama.ro/inaltator-pliabil-supergiu-brevi.html" target="_blank">asta. E no name si cu vreo 2 mil mai ieftin, tavita e detasabila si spatarul si baza scaunului se fixeaza cu centuri de scaunul normal.

Si sfat personal...lasa praful, rufe, acareturi...puneti o cafeluta, baga muzica in surdina, picioarele pe perete si SAVUREAZA linisteaaaaa!!!!

Mergi la inceput

cica e reclama, zoze baga un google pe "inaltator pliabil Brevi" si vezi pe vre-un magazin online...eu l-am deschis pe veveveu reclama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gecko

cica e reclama, zoze baga un google pe "inaltator pliabil Brevi" si vezi pe vre-un magazin online...eu l-am deschis pe veveveu reclama

hai ca poate la al saptelea mesaj ma fac si eu inteleasa...e mai rau ca pe vremea partidului veveveu trei ursuleti scrisi legat

Mergi la inceput

am invins sistemul!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

da mah, gecko, dar pana atunci imi iau campii si le fac suav cu mana de la balamuc! si ca sa ajunga sa se insoare, tre sa creasca, si asta presupune sa mananceeeeee!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

draga meu, barbatu'miu are un metru 65 si 55 de kile si uite ce nevasta minunata si-a luat ...iar pana la dimensiunile astea nu e nevoie de mancare...e suficient aerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

am invins sistemul!!!!

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

Din nou
Frateee, da' ce scor are la noi

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

[quote]citat din mesajul lui gecko

inaltatorul e ceva de genul www.reclama.ro/inaltator-pliabil-supergiu-brevi.html" target="_blank">asta. E no name si cu vreo 2 mil mai ieftin

Adica e moca??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!!
Vad ca sunteci insomniace rau, in frunte cu Gecko care ne da trezirea pe la 5 dimi , cat e ceasul la tine la ora aia?
Si multumesc pt. aprecieri! daaaaa, eram toata o ranjita, ma faceau astia sa rad si in poza cu Liana, ea se apucase sa zica pozarului s-o scoata fara burti, fara cearcane, bella si manechina

Naty saru'mana si tie

Stefu se plimba cu banana in mana si plescaie de zor pe-aici...tre' sa stau dupa el ca acum o morfoleste in maini si pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ce delicios e Andru! super dulce cum papa el! Si la fel, identic face si Stef cand s-a saturat si nu mai vrea! baga in gura si apoi bleah, o scoate
Chiar o sa fac si eu o omletica sa-i dau ca n-am mai facut demult...ca banana a papat doar un sfert...bine, el abia de-o ora a baut bibele de dimineata si nu ii e foame...

Luny, fata...o sa fie bine, dar pe la 3 ani asa...imi pare rau de tot ca nu mai pot, dar trebuie sa poti! ma cheam-o pe mami tau si mai ia cate o pauza de-o ora...ca te cred ca esti epuizata! ma du-l la mami in deplasare cate o noaptea sa mai dormi si tu!

Mergi la inceput