Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (189)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
eheeee pai am mancat si seara.....
![]()
l-am fiert pana pe la 00.30 si repede am racit 2 bucati , le-am "halit" si am mers linistita la nani.....![]()
![]()
se pare ca azi facem "dialog" doar noi doua....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
pufulet74 spune:
Buna dimineata :)
BB, si eu sunt pe aici :) Cind te-am auzit azi de porumb mi-am adus aminte cit te invidiam din timpul sarcinii ca poti sa maninci atita si fara consecinte grave. La mine e o lupta continua cu ceea ce maninc sau nu, ca sa ajung la o greutate pe care mi-o doresc si pina la care mai am...
Stefania, bine ai revenit, sa ne pui poze cu piticutza ta :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
bb_yasmi spune:
flory,
, stai linistita...ca am cam pus si eu pe mine....in momentul asta ar trebui sa am cu 5 kg mai putin ca sa fiu multumita!! deci se pune incet dar se pune 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
pufulet74 spune:
Lasa ca e bine, tu ai un metabolism care iti permite mai mult, chiar daca ziceam ca te invidiez ma bucur pentru tine :)
Aa, am vazut poze cu tine tunsa, f dragutz iar de Iasmi nu mai zic, seamana cu mamica ei :)
Ma si gindeam acum ca probabil cind o sa creasca o sa zica lumea ca sunteti surori :)
Am vazut si poza lui Ellis, poza unei doamne stilate dar si sexy zic eu :) Felicitari pentru perseverenta cu care tii dieta! Iar Alexia pare un copil tare fericit :)
Miha, asteptam poze :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufulet74 Ma si gindeam acum ca probabil cind o sa creasca o sa zica lumea ca sunteti surori :) ------------------------ Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)God brought you in our life Homepage: www.lijfering.tk |
eeeiiii nici chiar asa...
multumesc oricum de complimente!!!

_
happy mom Lavi &
Genutu spune:
Ciao!
Slimatei - buna cafeaua ta. Azi imi trebuie doza tripla ca s-a trezit Maria la 7.25 
Vinde-mi si mie pontul, cum ai facut de ai mutat-o singura in camera ei?
Lavi - tu si pe caldurile astea poti manca la fel de mult ca de obicei? Auzi, nu te mai vaita atat pentru ca arati beton. Deci, sa nu te mai aud
.
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Genutu Ciao! Lavi - tu si pe caldurile astea poti manca la fel de mult ca de obicei? Auzi, nu te mai vaita atat pentru ca arati beton. Deci, sa nu te mai aud |
auziii la ea!!! tu care esti cu vreo 10 kg mai slaba decat mine........hhhmmmmmm....

pofta ammmmmm...mai ales de ce nu e voie!!!!

_
happy mom Lavi &
Roxxy80 spune:
Salutare!
Ce fac fetele?
BB, trimite-mi si mie un porumb ca mie tare lene imi este sa cumpar si sa-l pun la fiert
.
Ellis, arati super, super. Nu-mi vine sa cred cat ai slabit. Iar tunsoarea este super sexy.
Am citit si eu cu tristete discutiile care au aparut in urma acelui concurs idiot. este adevarat ca si mie mi s-a parut ca Abramburika a fost cam dura cu AncaD, dar chiar nu cred ca e cazul sa se ajunga la inchiderea de conturi, renuntari la acest forum.
O sa va spun ceva si sper sa nu va suparati pe mine. Am observat de-a lungul timpului ca aici la noi la bulgarasi daca ai o discutie in contradictoriu se ajunge la chestii destul de dure. Recunosc ca eu ma abtin de f f multe ori sa-mi scriu parerea despre anumite subiecte din teama de a nu deranja, supara si astfel ma cam retrag la Odisee unde nu se interpreteaza totul asa de dur, unde poti sa spui absolut tot ce gandesti fara a risca ca din cauza ta sa se retraga cineva de pe forum.
Eu zic sa dam dovada de maturitate si sa incetam cu atitudinea asta copilareasca ''eu imi iau lopetica si galetusa si plec acasa''.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 32+
AMR 6-7 SAPTAMANI
ellis spune:
FLORY - tu esti o draguta, mai, de stilat tot incerc eu, nu prea imi isse, dar sexy nu mai sunt de la 24 de ani, ma simt tot grasa si urata; Alessia este o zambareata, se trezeste razand, adoarme zambind, mai rade si in somn...dar are si ea momentele ei de nervi si tipete...
..despre dieta...mai vb dupa astea 3 sapt de concediu, ca nu mi-am propus sa tin dieta si in concediu ca sa fiu o frustrata; reiau la retur..::))
ca tot intru in concediu, astia si-au propus sa ma cocoseze azi!
ia uite, ca toata lumea isi face autocritica, nu numai eu! dar voi chiar nu aveti motive!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca din viata mea&page=6" target="_blank">RATUSCA MEA -el1
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE