Scandalos - Mazare fascistul!
Raspunsuri - Pagina 2
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Am dat quote doar, nu te irita sau nu mai e voie?...fiindca tu te mirai ce o sa zica presa internationala. eu si 3 banditi: ilse, sven si thor |
am intrebat, ca nu intelegeam, atat
Nu m-am ´´iritat´´.
roxanaz spune:
citat din mesajul lui asteryaro Chiar si asa, nazist, lumea tot il voteaza. Fiindca este harnic in orasul lui. |
din pacate faptul ca este ales la fiecare 4 ani nu are nimi de-a face cu charisma, harnicie sau lucruri bine facute in oras.
iar pozitia lui e bine definita de declaratia "ce mai conteaza un denunt in plus, la cate am..."
Roxana
XIO spune:
citat din mesajul lui Oana-Laura Intr-o tara in care nici un corupt nu e prins furand, in care televiziunile dau doar stiri platite, in care mizeria e la ea acasa si bun simtul in vacanta - pe cine mai poate soca faptul ca primarul unui oras - Constanta - si mare demnitar cu multe grade in PSD - Mazare- apare in costum de nazist, impreuna cu fiul sau? In alte tari - desigur, civilizate, acest domn ar fi trebuit sa isi dea demisia a doua zi ... la noi insa totul e ok. Mici si bere sa fie! http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/07/21/romania.nazi.uniform.mayor/index.html |
Eu nu vad ce e mare lucru.
Omul a participat din cate am inteles eu la o parada de moda in cadrul careia s-a imbracat asa.
Da' vad ca omului cand i se pune o pata nu-i mai trece.
Si printul Harry a fost imbracata in uniforma doar ca ala avea si zvastica si heil-ul cu el .
Da' ma rog
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ladyJ spune:
Oau, XIO, adica tie ti se pare normal ca un primar sa faca pe ´´modelul´´ intr-o parada de moda, imbracat in uniforma de nazist?
Deci, doua chestii:
-uniforma
-job ul sezonier de model (de ocazie)
Plus ca, la o parada de moda se prezinta niste colectii ale unui animit designer, da? Uniforma din ce colectie e? E un mare ghiveci penibil.
Nu-l tot dat exemplu pe printul Harry. Asta e ca si cum ai spune ´´in RO e rau, da uite..si in Anglia este....´´.
Nu scuzam aruncand facatura in ograda altuia.
rory76 spune:
Haolio, credeti ca arata mai bine in Bamboo cand a fost "season opening"?? Era si acolo la fel de penibil, si usor ametit, si cu un sacouas cu neshte dungi roz pa el...prezentarea aia de moda era a unei creatoare, am senzatia ca din Cta, ca am mai vazut-o si pe la tv-ul local...chiar ma asteptam sa iasa nasol, ca facuse niste verze cu uniformele militare, cica la daduse ea o abordare creativa...m-as mira sa nu se sesizeze astia de la Ministerul Apararii, efectiv isi batuse femeia aia joc de armata romana! al meu a fost militar de cariera, a fost foarte indignat cand a vazut prostiile alea de costumatii...
Mazare asa ca primar a schimbat fata orasului, arata altfel decat acum 8-10 ani, ajuta pe astia batrani-care il si voteaza cu foc- in rest, afaceri locale cu foarte, foarte, foarte multi bani...
"Trust no one!"
zfcristina spune:
Chiar si asa, nazist, lumea tot il voteaza. Fiindca este harnic in orasul lui. Cristina si Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Nu prea se vede harnicia asta a lui. Eu ma tot incapatzanez de vreo 10 ani sa merg la mare in Constanta si de fiecare data ma lovesc de vesnic bombardata strada principala de intrare in oras, plina de transee si fara borduri la trotuare ...ce sa mai spun, chiar mai jalnic decat am vazut vreodata o strada in Bucuresti.
Preocuparile lui Mazare oricum observ de mult timp incoace ca sunt cu totul altele decat ar trebui sa aiba un primar
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui zfcristina Nu prea se vede harnicia asta a lui. Eu ma tot incapatzanez de vreo 10 ani sa merg la mare in Constanta si de fiecare data ma lovesc de vesnic bombardata strada principala de intrare in oras, plina de transee si fara borduri la trotuare ...ce sa mai spun, chiar mai jalnic decat am vazut vreodata o strada in Bucuresti. |
Si noi ajungem des la Cta, unde avem si-o parte din neamuri..
Nici io nu vaz mare harnicie.. soseaua de centura (sau cum s-o numii) este jalnica.. apoi podul acela.. in reparatii de vreo 10 ani.. se circula numai pe un sens.. apoi intersectii mari fara semafoare, taiat din parcul Tabacariei..
niste blocuri colorate, taxa in Mamaia si pomeni.. altceva?
P.S. uniforma era de ofiter din Wehrmacht parca.. Nu era SS sau alte organzatii de gen, ci o uniforma clasica de armata din al 2lea razboi mondial. Ma-nsel?
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)