Gravidute si mamici de Timisoara (32)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxyn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui genny76 Fetelor ajutati-ma si pe mine, cum imi dau seama ca laptele meu e consistent? Fetita mea mananca din 2 in 2 ore. Chiar si noaptea mai nou. Eu cred ca nu mai e consistent lapticul meu si de aia se trezeste si mananca.Marti avem 2 luni si inainte nu facea asa ceva, dormea cate 3-4 ore si dupa aceea manca, de 2 zile nu mai face asa ceva, dupa 1,5-2 ore vrea sa manance.Ce sa fac? Sa incep cu lapte praf? Sa incerc sa-i dau la o masa? Si cat lapte praf sa-i dau? |
Genny, laptele tau este consistent. Nu te gandi la asta. Gandeste-te ca ea e in crestere. Va dura putin pana se va regla cu mesele. Atunci ti se va regla si tie lactatia.
Nu incepe cu lapte praf!
http://www.shout.ro/user.html?u=bubuletz
dyanira spune:
| citat din mesajul lui ale_d Dya noi am facut 11 ore. Noaptea drumul a fost liber si nici la stopuri nu am stat mult fiind noapte a mers mai repede. Dar am plecat in 19 iulie. Din pacate acum drumul este aglomerat si noaptea, asa mi-a zis verisoara mea... poate pana plecati voi se mai schimba situatia. Pentru dinti i-am dat chamomila ch15 cand o vedeam agitata. Ale mamica fericita de Alexia |
Multumesc de informatii.Noi am hotarat sa schimbam traseul si speram sa fie ok.Vom merge pe la lugoj, caransebes, hateg petrosani, tg jiu, valcea, pitesti , bucuresti deoarece pe aici sotul cunoaste ffff bine drumul pana la valcea a fost de zeci de ori.Vom pleca tot noaptea.
Azi am luat si eu chamomilla ch30 si o sa ii dau doar cand vad ca il doare rau in rest o sa ii dau ch5.
O saptamana frumoasa va dorim.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Mony08 spune:
As avea si eu niste intrebari de mama incepatoare:
Ce inseamna daca bebele stranuta si are si mucusori,este racit?S dc da ce as putea face in cazul asta,sa consult medicul sau se poate rezolva acasa,tinand cont ca inca nam medic pediatru,bebele meu are o sapt .
E normal daca alaptez sa-mi fie sanii mai tot timpul fierbinti?
Daca am febra ar putea fi de la sani chiar daca am trecut peste furia laptelui?
Si as mai avea intrebari dar tre sa-mi amintesc ca neuronul meu are probleme
Va 
Mony
de Denis Adrian
angelli spune:
Hello mamici as avea nevoie de un gastroenterolog pediatru Timisoara, Andreas mananca 1 data pe zi daca il lasi dupa foamea lui, in general constipat, alb cu cearcane si analizele de la scaun nu i-au iesit prea bune, in sensul ca nu digera mancarea bine.Help!
Adriana
si
Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
ade24 spune:
| citat din mesajul lui Mony08 As avea si eu niste intrebari de mama incepatoare: Ce inseamna daca bebele stranuta si are si mucusori,este racit?S dc da ce as putea face in cazul asta,sa consult medicul sau se poate rezolva acasa,tinand cont ca inca nam medic pediatru,bebele meu are o sapt . E normal daca alaptez sa-mi fie sanii mai tot timpul fierbinti? Daca am febra ar putea fi de la sani chiar daca am trecut peste furia laptelui? Si as mai avea intrebari dar tre sa-mi amintesc ca neuronul meu are probleme ![]() Va ![]() Mony de Denis Adrian |
Buburuza mea stranuta de cateva ori pe zi si zilnic ii scot din nasuc mucuti. Pediatra mea a spus ca e normal daca mucutii nu sunt lichizi si nu are febra, etc. Poate fetele stiu mai multe despre asta.
Pup.
http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
genny76 spune:
Roxyn multumesc pentru raspuns, vad eu mai incolo cum va fi, am tot auzit ca alti bebei se trezesc doar o data pe noapte, ca ziua mananca putin, 4-5 mese, la mine nu-i asa, adevarul e ca am nascut-o cu 3200g am iesit din spital cu 2880g si dupa 2 luni avem 5000g. Eu zic ca e bine, doar ca nu as vrea sa-i stric burtica tot sa manance si sa nu apuce sa-si faca digestia.
toshador promit ca pana la 3 luni ne vom vedea, mi-e f greu sa-mi fac un program de plimbat cu ea pentru ca vesnic intervine ceva sau e ea f agitata si plange in carucior cand o scot la plimbare seara si bineinteles catrebuie sa ne intoarcem acasa ca se uita lumea la noi de parca cine stie ce-i fac.
Mony08 spune:
ade24 multumesc frumos
Si cand sughite ce as putea sa-i dau sa nu mai sughita, ca sughite f des,asa facea si in burtica si mi-e asa mila de el.
Va
Mony
de Denis Adrian
ade24 spune:
| citat din mesajul lui Mony08 ade24 multumesc frumos ![]() Si cand sughite ce as putea sa-i dau sa nu mai sughita, ca sughite f des,asa facea si in burtica si mi-e asa mila de el. Va ![]() Mony de Denis Adrian |
Asa era si a mea.
Eu ii dau ceai si daca nu vrea o plimb in brate dar ridicata si o bat usor pe spate pana elimina golul de aer care a provocat sughitul.
http://community.webshots.com/user/ade2474
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
Mony08 spune:
Am cumparat termometru suzeta cum o sterilizez?
multumesc ade24 pt raspunsuri 
Mony
de Denis Adrian
toshador spune:
| citat din mesajul lui genny76 toshador promit ca pana la 3 luni ne vom vedea, mi-e f greu sa-mi fac un program de plimbat cu ea pentru ca vesnic intervine ceva sau e ea f agitata si plange in carucior cand o scot la plimbare seara si bineinteles catrebuie sa ne intoarcem acasa ca se uita lumea la noi de parca cine stie ce-i fac. |
Genny stai linistita. Stiu cum e cu programul de bb mic si mai ales sa sincronizezi doi bebei e si mai greu. Referitor la mancat...uite a mea noaptea mananca la 6-7 ore si ziua la 2 ore. Am vrb cu mama, care stii ca e pediatra si a zis ca atat timp cat copilul e vesel, rade si nu are nici o problema nu are nimic, ca asta e programul ei si sa las copilul in pace. Eu nu ii dau mai des de 2 ore ca tot mami zicea ca nu e bine ca nu apuca sa digere mancarea... asa ca daca plange mai repede atunci incerc sa o linistesc altfel, chiar daca vad ca cauta sanul. Sa stii ca a mea cauta sanul si cand e agitata si cand are colici...deci nu tot timpul cand cauta vrea sa manance. Dar stii si tu ca orice copil e unic si tu stii mai bine cum reactioneaza bbelina ta, noi doar putem sa-ti zicem ce solutii am gasit noi.
V-am pupat.
Parinti fericiti de
Angelica, 18.06.2009.Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/angelica
pana nu esti parinte nu cunosti fericirea

Alexia