Aspirante Optimiste>20 (414)
Raspunsuri - Pagina 5
dannyM spune:
Mihaela,eu m-am dus pentru un control de HSG al trompelor si au depistat ca am uterul lipit la partea superioara si pentru ca eram adormita mi-au facut operatia de ,,dezlipire''dupa care mi-au verificat trompele care au fost ok.Acum eu sunt bine,sotul meu are ceva probleme cu motilitatea ,,gigeilor''.Maine o sa aflam rezultatul analizelor de la urolog si o sa va spun ce diagnostic a pus doctorul.
tanamera spune:
Danny ma rog pentru voi sa primiti maine vesti bune,si a propos am uitat sa va spun vineri ca spermograma sotului meu a iesit bine
.
http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png
mihaelagrosan spune:
Tanamera mersi de intrebare. Sunt bine, cam balonata si obosita, dar fericita
. Am emotii , parca nu-mi vine sa cred si sper din tot sufletul sa fie bine.
Danny mult succes, sa speram ca problemele sotului nu sunt mari si Doamne da sa vina bebele. Inseamna ca sorinake si-a facut desundare de trompe?! si n-aam retinut eu bine.
Mihaela
3+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
dannyM spune:
Sorinake a avut o interventie laparoscopica la ovare.
Superr Tanamera!!!Pe cai flacai ca se fimeazaaa
inseamna ca e pe vine si ala micu..Doamne ajuta!!!
Eu sunt putin sceptica in legatura cu analizele sotului,mi-a spus ca ar fi vazut pe ecran cand i-au facut razele la ,,bilute''ca pe cel stang era un punct negru si partea nasoala e ca si-l doare putin.La analizele hormonale i-a iesit LH-ul marit si testosteronul mic,iar astea ar fi o cauza a unei tumori(am citit pe net de mi-ai iesit ochii)Bine,sunt doar supozitii de-ale mele,vedem maine ce-i spune doctorul.Eu sunt cum sunt,dar el e cu moralul la pamant..ehh,asta e!
dannyM spune:
Tanamera,Mihaela multumesc mult de sustinere!

Ce ma inveselit astazi a fost vestea placuta de la Miha!
tanamera spune:
Danny te rog nu mai citi nimic pe net,mai ai un pic de rabdare pana maine,iti faci singura ganduri negre.Fii optimista,sunt alaturi de tine
.
http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png
aleesicoo spune:
mihaela si eu sunt ff balonata zici k sunt insarcinata in 3 luni doamne ajuta
, si cu toate ca am facut 2 teste si au isit negative, sanii f tari, si o secretie albicioasa. stari de somnolenta nu am , ....
si cam atat... dar astept pana pe 26 sa vedem daca vine sau nu
aleesicoo spune:
Danny din pacate majoritatea persoanelor cred 80% ce scie pe net si se diagnosticheaza singuri, eu lucrez intr-un spital unde lucrez cu urologi ( camera de garda urologie chirurgie) si vin pacienti care spun ca se informeaza mai intai dupa internt in functie de simptomele pe care le au . cel mai gresit lucru e asta.Sanatate sotului dar ai sa vezi ca o sa fie bine. Fara stres ca nu mai vine bebe ca il sperii![]()