America (171)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia21 spune:
BUFLEA,...prietena mea cea mai buna si-a pierdut de 2 ori pormoneu cu de toate in el...precum zisesi,..si a 3-a oara i s-a furat,zice ea.Si toate astea intr-un singur an...iar cand i s-a furat mi-a dat telefon sa o descurc cumva....caci nu mai avea curaj saracuta sa-i zica sotului ei...si ca sa fie totul bine ea era in Atlantic city,intr-un weekend cu o alta amica,...intr-o mini-vacanta de 2 zile.I-am zis totusi mai in gluma mai serios sa nu-si faca obicei dintr-asta...si nu a mai patit asa.Chiar o sa-i amintesc de astea cand vine in august la mine in vizita pentru o saptamana cu fetitele ei
Delia21 spune:
Eu de la 7 am examen azi,....am invatat de m-am spart,....nici acum nu prea imi sta capul acolo....si mai am si pretentii de nota maxima.Am fost atenta la predat,....asa ca pe asta ma bazez,plus ca in oral am 98 media,...deci stau binisor si am calculat daca iau 80% tot imi iasa 91%,deci tot A ca sa nu-mi scada GPA.Deci nu am voie sa iau sub 80%
buflea spune:
Delia, bafta multa ...ce examen dai ?
Eu am muncit azi de m-am spart ...stiam eu de ce nu imi place mie sa stau acasa ... am aspirat in masina, in basement, am smuls iar buruienile din gradina, am gatit (mancarica de cartofi noi si snitzele), am aspirat jos si noroc ca a plouat afara ca imi propusesem sa si spal ... Doamne, ce bine ca maine ma duc la serviciu
corinadana spune:
Carmen, inca pe baricade !!!
Buflea m ai facut a rad cu "maingea de ping pong" cu toate ca nu i de ras deloc ... Viata ta nu i monotona , ai grija la copii sa nu i uiti/incurci e undeva.
Fusei azi la doctor, bblina e ok, ii place la mine n burta. Apoi a tras Ralu de mine n vreo 4 locuri ca simt ca mor de picioare...
Delia bafta la examen!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Haha, Ramona, si noi folosim expresia, dar mai mult ca si cea pe care a inventat-o George Carlin..."holly f...ing jumpin' jesus!" LOL(pe asta o folosim cand nu e Aidan prezent :)))
Vai Buflea, nasol cu astea. Asa am facut si eu odata, mi-am pus cardul in buzunar in loc sa il pun in portofel dupa ce am platit ca apoi sa cred ca am pierdut cardul.Dupa ce l-am anulat, l-am gasit
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
Aaaaaa, am uitat sa spun(sau v-am zis? nu mai stiu, am memorie tot mai scurta!!) ca tipul care ne-a spart gardul a fost prins!!! Proprietarul face cotatia zilele astea si apoi parintii respectivului (sau el), va plati sa ne puna alt gard!!
Sunt extrem de satisfacuta! Hooray pt politia din DE! :))
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Asa...deci am visat ca a nascut Corina, prima grija a fost sa intru sa vad daca da...si vad ca nu, inca! Corina am un feeling, zilele astea...fi pe faza!
A doua oara am visat ca ii trimiteam o FOAIE DE PLACINTA pe FAX lui Lucian , si m-am chinuit toata noaptea ca nu reuseam sa fac coca aia sa intre in aparatul de fax.
Buflea ce de peripetii, da' bine ca ai gasit portofelul. si eu mi-am uitat geanta cu totul o data in autobuz. Chiar la inceput cand am venit in State. Aveam acolo toate actele. Am zis ca mor! Dar a gasit-o cineva si a dus-o la sofer si eu am sunat intr-o doara la dispecerat sau cum s-o numi ala, mi s-au inmuiat picioarele cand am auzit ca e geanta acolo.
In Romania cred ca isi imparteau intre ei banii:)))
Eu si prietena mea am fost jefuite si batute mar in Bucuresti, pe Stefan cel Mare la ora 6 seara. Am stat cu falca vanata si umflata o luna. Mi-a tras respectivul doua crosee de am vazut stele verzi. Da' nu i-am dat nici de a naibii geanta. Prietena mea i-a dat-o, ea avea bani multi, mie mi-era de acte, ca ma pregateam sa plec in state. Ne-au urmarit indivizii, 3 la numar, de la bancomat, unde a scos prietena mea niste bani pana la scara blocului.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
buflea spune:
Aoleu, Miere ... si batute si cu banii luati ?
Si pe mine m-a furat unul in Romania, pe strada mai, in timp ce mergeam ... individul mergea fix in spatele meu cu mana in geanta mea ...cu coada ochiului am vazut cum imi flutura capacul de la geanta si atunci m-am rasucit in spate ... tataie daca nu am facut o mahala acolo pe strada. Dar asta ac fost demult, acum 12 ani, nu cred ca mai este chiar asa acum, cand am fost acum 2 ani acasa m-am simtit bine, nu am avut deloc senzatia ca ma ataca hotii.
miereamara spune:
Nu i-am dat nimic mey, ca de aia ma batu', s-a enervat ca tineam de geanta:))
Prietena mea i-a dat geanta si ei nu i-a facut nimic.
Numa eu mi-am luat-o:))
Asta s-a intamplat acum 4 ani aproape.
Incercari de buzunareala prin autobuze am avut si eu destule, dar nici una soldata cu succes pt hot. De obicei imi bagam telefonul si portofelul in buzunarul interior al hainii, dc era iarna si il lasam sa exploreze geanta:)) Vara era mai nasol, tb sa pazesc geanta tot timpul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Hilde spune:
Buflea, parca le cauti cu lumanarea. Sper ca stii expresia asta.
Miere, oribila experienta.
Eu am mai dat un examen, o sa aflu rezultatul intr-o saptamana, doua.
Aseara am fost invitati la un prof de arts care a fost in Romania anul trecut si m-a impresionat casa lui, m-au impresionat povestirile lui, nu-mi mai pasa de examen.
1) M-a impresionat casa lui care e cea mai cu personalitate casa pe care am vazut-o ever in viata mea. Are casa in mijlocul unei paduri, cu un paraias care susura day and night :), peretii sunt facuti din termopan 50% sau poate mai mult, terase superbe, living room-uri cu views impresionante,...fetelor am vazut dormitorul si baia visurilor mele. Dormitor mare, cu tavan foarte inalt, cu doi pereti facuti din geam...baie imensa cu doi pereti de geam. Ahhh si pe tavan erau geamuri. Fetelor o casa de vis. Superba superba.
2) M-a impresionat ca omul avea si multe obiecte de arta romanesti. De la icoane pe sticla pana la oua vopsite. A stat la Cluj cateva saptamani si a fost extrem impresionat de studentii la arta din Cluj.
Astazi numai la aia ma gandesc. Am stat pe terasa la un moment dat. ...mica cascada si paraiasul susurau, caprioarele si iepurii tup tup...aveam impresia ca sunt la munte. Se vede ca sunt impresionata, da? Imi trebuie casa cu multa personalitate, am decis.