America (171)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

delia- ce baiat frumos are mama!

ciuf- Eva-e o frumoasa,delicata iar parul ei blond cu bucle e superb
Nica - e baiat mare ,foarte serios, a crescut multcum merge cu engleza?l-au mai testat?

ramona-???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

ABurel, uf uf...sanatate multa si sa treaca repede timpul in Francia fara comori!!!!

Delia, cat de frumos e Rudy!!! E tare scump!!! Ce de copilasi cu care sa se joace a avut in California!!!!

Ciuf, superbe pozele!!!! Pupici lui Luca!! Eva e atat de frumoasa si mandra!!! Ai grija cu ochiul!!!

Cris30, sper sa recuperezi pozele de pe laptop...(si eu am patit-o de 2 ori) si de acum incolo :back-up!!!!!

Carmenbr, eu am vazut trolly din astea la Target (dar pe langa geamantane de voiaj!!!)

Hilde, deci...nu vrei sa ne dai si noua "tip"uri???

Am fugit ma asteapta sotu in curte...de la un timp ma prinde 2am cu sotu la un vin sau ceai pe afara sub clar de luna si o balaceala in pool...ah...ce viata!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

chiar asa Sinziana!! :)

intrasem sa vad dc a nascut Corina si cind colo ea a nascut de acu o sapt. a trebuit sa rasfoiesc multe pagini in urma :) . sa va traiasca Francesca, Corina , sa fie sanatoasa, sa aiba o viata lunga si implinita!

am vazut si pui de miereamara si de ciuf. un deliciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi- ce romantic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumim la fel Liris!!! Criss multumesc mult!

Sanziana din pacate nu pot sa stau in continuu cu bb, o mai am si pe Ralu, tr sa mai fac actaraie ptr companie, si treaba care parca nu se mai termina, uf.

Am vazut si eu poze tare dragute cu puii lui Ciuf, Delia.

Carmen sfatul meu e sa ii iei back pack in spate. E mult mai usor, cel cu roti e cam greu si gol si el va trebui sa urce/coboare din autobuz si poate si scari la scoala.

Unde o fi Ramona??? si Alintaroma??? ati disparut fetele?

AB sanatate multa!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Uraaaa s-a nascut Francesca!! Bine ai venit pe lume puiuta scumpa. O viata minunata, sanatate, sa fii plina de noroc si sa aduci multe bucurii pe lume parintilor, bunicilor si surioarei tale dragi.
Felicitari Corina!! Recuperare rapida, sa ai laptic mult si bun. Am vazut pozicile, este S.U.P.E.R.B.A Asa o fetita dulce si frumoasaaa.
Lapticul nu vine imediat. La mine a durat o saptamana in care pierdusem orice speranta apoi a inceput furia laptelui.A fost groaznic. Pui tzitzi in castronul cu apa calda calda...caldaaasi mulgi cu mana apoi cealata tzitzi ...eu am petrecut o noapte asa ca altfel muream de durere. La 3 saptamani dupa nastere, dupa ce a trecut si furia a inceput puhoaiele. Si regulile sunt simple: Lichide multe, REPAUSS(este fff importanta sa dormi ), si alaptare de multe ori. Nu o tine cu orele ca nu are rost. 15 -20min la unul si 15-20 min la altul.

Sunt descarcata de energie ca si jucaria lu' fiu-miu la care i-au decedat bateriile si canta aa--eee--. Dar mi-am adunat toate puterile sa o felicit pe Corinuta noastra. Ma duc sa fac un shower si sa drommmm

la toata lumea

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mama cu ce de poze m-am delectat.. si m-am plimbat si eu peste tot cu voi, si la Disneyland, si in Brasov si in Colorado (superb-zici ca e Ro - tre sa ajungem si noi acolo), si in California.. super peste tot..off bani si timp de plimbari de-ar fi..

si acum va invit la un nou capitol

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput