America (171)
Raspunsuri - Pagina 18
ocebine spune:
Felicitari Corina! Bine-ai-venit Francesca!!!
Wow...sarcina si nastere ca la carte! Mai rar asa ceva!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Krissy spune:
Corina, felicitari si de la noi, si bine ai venit pe lume Francesca! E o frumoasa si lunguta, si ce piele curata are! Iar de Raluca, se vede ce emotionata si fericita este, cred ca o sa o iubeasca foarte mult pe surioara ei! Dar zici ca a vazut front view, sa zic asa, nasterea? E drept ca e fetita marisoara, dar eu tot as avea emotii sa nu o marcheze oarecum privelistea si procesul... Iti doresc si mult laptic - si mie mi-a venit doar la 4 zile post-partum, ca apoi sa il produc timp de 11 luni.
Cred ca ochisorii si falcutele se mai retrag dupa ce elimina din organism anestezicul - asa a fost si Sophia mea de la epidurala, si ea chiar nu a fost o grasuna la 2.9 kg si 52 cm, doar parea asa imediat dupa nastere: http://i24.photobucket.com/albums/c37/CristinaRau/Newborn.jpg
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
miereamara spune:
Mie mi se pare foarte frumos ca Raluca a vrut sa asiste la nastere. Daca a fost o nastere usoara si fara evenimente neplacute, cred ca a fost o experienta nemaipomenita pt ea. La urma urmei si nasterea e un proces natural, nu? Vazand o asa o sarcina si nastere usoara la mama ei, sunt sigura ca o sa priveasca procesele cu naturalete atunci cand va decide sa fie mamica.
Corina mai vrem pozici! Ce face puiul?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Delia21 spune:
CORINA FELICITARI!!! Ai 2 fete tare frumoase.Sa te bucuri de ele toata viata!!!Asteptam mai multe poze cand mai prinzi timp si putere
lisa79 spune:
felicitari Corina,bun venit pe lume Francesca...ahhh ce obrajori sa ii tot pupi
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
corinadana spune:
Va multumesc fetelor ptr felicitari si aprecieri !
Ochisorii de chinez sunt de la obrajiorii grasi, exact asa a fost si Raluca.
Alintaroma, a fost curaj a fost nebunie nu pot spune exact. Raluca si a dorit atat de mult sa fie big sister.
Macrina nu am mai avut timp de nimic cand toate s au precipitat.
Oana la timp le ai pus la treaba pe tzopaitoare, ha ha.
Buflea ai citit bine, Raluca a fost cu mine tot timpul. Si cum zice Miere este ceva natural daca totul decurge bine si copilul este mai maricel sa inteleaga ce se intampla.
AdrianaM asa nastere iti doresc si tie.
Francesca e bine, azi noapte a fost cumintica. Lapticul a venit dar ff putin si nu cam stiu cum sa fac. Nu vrea sa ia tzatza, s a obisnuit cu biberon. Cand ii pun tzatza incearca un pic dar nu prinde viguros si apoi se enerveaza. Cand a primit biberon e fericita. Nu stiu cum sa fac, sa astept pana vine un pic mai mult lapte din tzatza si intre timp sa pompez?!
http://picasaweb.google.com/corina.ostoia/Francesca#5364358368093297170
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
LucasMom spune:
Corina, suna si vorbeste cu ceva lactation consultant ca te poate ajuta mult si iti poate spune exact cum sa faci. Se poate sa vina acasa sa-ti arate, sa te invete cum sa o convingi sa stea la san, sa latch on corect ca sa primeasca lapte. Incercarile repetate sunt singura metoda sa invete sa suga direct de la san.
Cauta la leche league trebuie sa fie si in zona ta. Multe au servicii gratuite. Eu am avut una care a venit in maternitate si cu care am vb mereu la tel; m-a sfatuit ce sa fac dupa ce mi-a venit laptele ca aveam tot felul de noduli durerosi.
Lapte din sticluta i-am dat doar in a 3-a zi cand nu-mi venise inca laptele, desi am avut colostrum, pediatra m-a sfatuit ca asa ii trece mai repede si mai usor jaundice.
Carmenbr spune:
Corina, LA MULTI ANI micutei Francesca si felicitari pentru tine. Sa te refaci repede si sa vina lapticul si mai repede. E o dulce Francesca, iar voi trei niste frumoase!
4 anisori...uraaa!
Macrina spune:
Corina, ca sa prinda gustul, mulge-te si lasa pe san putin laptic sa-l simta. Iar apoi, daca da de gust, strecoara tzatzicul in gura CAT MAI MULT din el, adica partea maro sa fie cam toata in gurita. Cauta-i o pozitie comoda pe brat, scoate-i manuta ei pe la spatele tau si las-o sa se chinuie putin. Eu i-as da doar noaptea biberonul, ziua daca esti odihnita (cat de cat), las-o la san sa se obisnuiasca.. E destul de maricica si are putere sa traga.
E mult mai avantajos sa dai san decat sa incalzesti biberoane. Daca pleci cu ea la un drum, nu mai trebuie bibe, sacose, incalzitoare, ai laptic gata preparat.. In fine, cred ca stii si tu..
miereamara spune:
Corina, vai ce grasuta este Francesca, nici nu zici ca e newborn. Si tu nici nu zici ca ai nascut:))si Raluca e topita, imi place mult poza unde o saruta pe micuta pe frunte.
Pune-o la san cat mai des ca sa se obisnuiasca. Eu m-am chinuit tare mult cu Aidan, pt ca in primele 4 zile am fost "legata" de pat si foarte greu am putut alapta. El s-a obisnuit cu sticla, laptele meu a venit de abia dupa o saptamana...dar dupa ce m-am intremat cat de cat, stateam cu el la san toata ziua ca sa stimulez lactatia. Am avut o pompa manuala si una electrica. Cea electrica merita cu siguranta.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery