America (171)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
La multi ani Philip!
voiam sa va intreb ceva.. am vazut la tv reclama la niste dvd+carti etc "Your baby can read".. 14.95$.. si tot arata beblusi care citesc de f mici.. ce parere aveti despre asta?
si link: http://www.yourbabycanread.com/default.aspx?adid=ybc1005
oare se merita investitia? nu as vrea nici sa stresez copilul.. nu stiu.. ma intreb si eu..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
miereamara spune:
Philip La Multi Ani ! Sa va distrati frumos la Disney!
Tocmai despre Cd-urile astea imi spunea Lucian azi. Si el era incantat.
Eu nu! Eu vreau sa las copilul sa se dezvolte in ritmul lui.
Nu mi se pare o idee buna sa citeasca la un an jumate-doi. La ce-i foloseste?
Aidan e mai fericit cand bate cu o lingura de lemn intr-o cratita decat atunci cand ii cumpar o jucarie sofisticata. Jucaria este uitata dupa cinci minute, in cratita e in stare sa bata si o ora.
Eu as zice fiecare varsta cu etapele ei.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
corinadana spune:
Dar bebelusii nu prea vorbesc... Cum ar putea citi?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
Bebelusii nu pronunta neaparat cuvintele. Li se arata cartonase cu niste cuvinte usurele si ei indica prin semne cuvantul: de exemplu kiss- mimeaza sarutul, toes-arata degetele, telephone- duce mana la ureche si spune hello.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
buflea spune:
Nici eu nu cred ca cititul asta la 2 ani este pentru toti copiii. Este doar reclama, ca sa te faca sa cumperi .
ML condoleante ...
adriana_m spune:
ML condoleante. Imi pare tare rau ca dupa doar cateva zile fratele tau vrea sa imparta averea. Of
Corina un pic si gata. Eu sa sti ca am emotii pt tine si ma gandesc la tine in fiecare zi, oare o fi nascut Corina? Nastere usoara iti urez si eu de acum ca nu se stie niciodata.
Ramona azi pleaca niste vecini din bloc de la noi in Texas. Se muta acolo. Vroiam sa le zic sa ma bage si pe mine in camion acolo pe langa mobila sa vin sa beau o cafea cu tine .
Andreea La Multi Ani lui Philip. Felicitari si micului crestin. Tu arati de milioane clar.
Mai stiti ceva de Cami? Nu a mai trecut de mult pe la noi. Oare o fi acupata cu scoala si cu fetele?
Adriana 30+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
lisa79 spune:
sa nu ne uitati cumva:http://anaciufulita.shutterfly.com/1396
irina,pe la noi nu mai dai??? pupici lui Aidan
ml,condoleante!
si eu sunt de parere ca copiii trebuie sa savureze anii aceastia,nici intr-un caz sa citeasca sau mai stiu eu ce.au ei vreme dupa aia.
ioanaN,mii de si
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
freedelia spune:
Se pare ca nici de aici n-am mai mult timp sa intru sa tin pasul cu voi. E foarte cald, desi a scazut temperatura la valori normale de vara. Mie cel putin mi se pare insuportabil. O fi de la sarcina, ca restul lumii nu au probleme, dar eu abia ma tarai.
Mi-e ciuda ca nu o sa reusesc sa ma bucur prea mult de vacanta asta acasa. Si nu prea cred ca o sa mai venim prin Romania prea curand, poate inca 4-5 ani... ei, asta e, n-a trecut nici o saptamana din 5, poate o sa ma simt mai bine mai incolo...
Oana, injectia era Zofran, pentru greturile din sarcina. In Romania nu se da si medicii de pe aici, in loc sa asculte si ei la ce fac altii din tari mai dezvoltate din punct de vedere medical, cand aud ca in America se da medicamentul asta de ani de zile, li se pune pata si probabil dintr-un sentiment de inferioritate, devin compplet necooperanti. In fine, slava Domnului ca am rezolvat, numai ca din pacate, cu caldura asta, nu isi face efectul asa de bine cum si-l facea in China.
V-am pupat si ma duc sa ma mai intind un pic. Sunt atat de balonata, parca as fi in 5-6 luni asa de umflata mi-e burta. Aveti idee de vreun leac pentru balonare???
Pupici
Ramona J spune:
La multi ani Philip!
Mai, ce inotatoare-i Ana ciufulita!
Nici eu nu sint pentru cititul asta la bebelusi.
Adriana, de ce n-ai venit la cafea? Cum merge sarcina?
Corina, lasa ca mai ai. Ana a venit citeva zile mai tirziu, daca e sa fie asa ai si tu aproape inca o luna. Numai "take it easy".
cenia spune:
SAlut
water sliderele alea is super, aici se inchiriaza de obicei la party sau cind au copiii VBS. eu zic ca is foarte scumpe si daca se sparg tot trebuie cirpite. tot vad mereu pe dupa garduri dar la party si atit. e si foarte cald la noi. nu exista un loc pe pamint cu temperaturi de 116 cit au fost la noi. cica in iad e mai cald ca aici! ha ha ha
Andreea LA MULTI ANI lui Philip si sa va bucurati de copilul dulce.ca e frumos ca o fata! cum e la Las Vegas?
Delia: bucura-te de cei dragi, de tarisoara ta si gata. asta e sarcina cu multe probleme. lasa ca trece si balonarea! apoi vine constiparea! of of! eu cred ca nici in America daca te-ai duce cu tratamentul din RO nu ti l-ar face, mai ales daca esti gravida, ca sa nu-i dai in judecata. si tot asa. mie in ro nu-mi faceau un Moldamin (antibiotic) lunar pentru reumatism in alt oras decit al meu (eram la munte in cantonament sportiv).
bai, la Ramona la cafea vin si eu ca e o fata draguta! si e vecina mea de stat! hi hi hi!
o prietena se muta si ea in Texas. ca asa vrea barbatul ei. ca ea nu vrea. ce o avea Texasul asta bre?
cineva mi-a propus sa preiau un bussines cu babe. noaptea stau si ma gindesc! ca day care-ul nu merge cum am sperat eu! pe la mine soacre , mame nu mai vin ca toate au treaba! bine ca au viza, da nu au timp!
Mihutza merci ca m-ai trecut pe lista. nu am vrut sa pun pe cineva la treaba. pentru asta dau o cafea de la expressorul personal. deci o invitatie la mine voalata sa ne cunosti si sa se joace copii. nu stiu daca conduci. let me know! miine ma duc la piscina cu prietena mea cu 4 baieti. David al meu e pur si simplu indragostit de ei. nu ar mai pleca niciodata.
va las! la mine e luni dimineata plec sa aranjez casa ca e jale.
paa