Prietenie la plesneala*61*CAMPANIA CONTINUA
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
ralualexandrei spune:
Neatza saru mana pt cafea AiDA .
Saptamana asta cred ca a fost una din cele mai grele din viata mea,in fine bine ca a trecut si sper sa rezolv treburille cu cap.
Lamuriti-ma si pe mine cum e cu plata online ca pana ajung eu la banca curge multa apa pe Dunare.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Neata
Iau cafea de la Aida ca poate ma molipsesc de burta,burta cu bb in ea ca deailalta am
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
kay spune:
hey plesneala !
am venit si noi acasa, eu racita cobza ! RAU RAU DE TOT ! am zis ca aterizez direct la Bals, ca ma duc astia la spital, ma izoleaza ca am adus gripa A(H1N1), ca,ca,ca,ca.... si nimic. am trecut prin vama tusind ca o floare, am ajuns acasa si pt ca imi crestea temperatura am zis sa ma duc la Bals de capul meu daca statului nu-i pasa... si ghici ce? in plina criza gripala Bals n-are camera de garda
... asa ca nu mi-a ramas decat sa-i culc pe Al si Sonia impreuna si eu sa dorm singura. Si pe la 4-5 dimi S ma cauta prin casa, de mana cu taica-su, of course... si m-am surprins sarind in picioare fara nici o urma de rau... eu care am adormit aseara DOAR mangaiata pe cap, in brate la Al... altfel parca ardea perna...
anywh, intr-un final (adica acu) mai scuip 2 muci galbeni-verzui, mai tusesc cand imi curg mucii pe gat, dar in mare sunt vindecata. noroc ca nu era nimeni la spital.
ah, si mi-a murit telefonul, nu mai aud nimic... suna, raspunde, tot. doar ca nu aud ce zice cinevaul pe care l-am sunat...
revin, tre sa scuip 2 muci .
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Oano imi pare rau ca ai muci si multumim pentru detali...parca ii vad,pe ei mucii
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
hallo si de la mine,
Aida, multam de cafea...cred ca deja au bauto fetele 'naintea mae, asa ca dau si eu
MISHOOOOO, multam de cont! acus fug la banca sa scot banii! plec in Caribe!!! (daca tu mi-ai trimis contul
)
Kay, bine ai revenit....ai fost la nemti? pai numa astia au virusi...de raceli, unul e "nino" altul "noro". sanatate multa. miere cu lamaie sau miere cu scortisoara. ajuta!
agent007, astept detalii de la tine. sa fac modificari, la prima pagina.
Ralu, da si ce daca am dat de URS? s-a speriat de mine? bbaauu
Sper ca esti bine, vb indata pe mess!
hai ca ma duc sa sorb cafeaua, fiimiu si-a prajit oua...miroase toata casa...boraca vrea "push-up" si e in greva foamei! a, nu va ganditi ca nu vreau sa-i cumpar, NUUUU , am fost noi in sat la iarmaroc dar era numai pentru cele cu dotari...daca la ea inca nu e....dotare??
da vrea "push-up"!
gata, ma duc la trebi! spor si voua.....
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.comBazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Lamuriti-ma si pe mine cum e cu plata online ca pana ajung eu la banca curge multa apa pe Dunare. |
N-ai de ales. Tot la banca tre' sa te duci ca acolo completezi neshte hirtii si iti va face contul
Oana ia un cerceaf daca nu-ti ajunge batista
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
![](copilas.gif)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
![](floare.gif)
![](floare.gif)
ancadragoman spune:
Kari pai daia vrea ca nu are ,acum baga si tu la un sutien normal niste bureti si gata...sa te vad cand o sa ceara boracul push-up a la Botezatul
anca de
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld MISHOOOOO, multam de cont! acus fug la banca sa scot banii! plec in Caribe!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bey ti-am zis ca-s varza deocamdata, pina ma prind si io
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
![](copilas.gif)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
![](floare.gif)
![](floare.gif)
kay spune:
anca, daca vrei ne vedem si ti-i arat sunt taaaare mandra de ei
doar sunt ai mei, nu?
asa, revin.
Sonia are o prietena noua. o cheama Ella... i-am luat-o din G, e un iepuras cu maini si picioare lungi-lungi. cu care doarme, a tinut-o in avion la geam ca sa vada cand decolam, ii da sa manance, o schimba, o pupa, o pune in carucior si ii pune centura ce nu-i face...
in rest am mai facut un test de auz, a iesit bine, am primit un fel de stetoscop cu care ii pot verifica aparatele, cum aude, etc. si se aude perfect normal. doar ca MULT mai tare...dar sintetizarea sunetului este perfecta. la 3000 euro ma asteptam sa se auda asa de bine . si inca un aparat ca sa ii usuc aparatele ei, il bag in priza si le tin peste noapte acolo.. distractie maxima...
revin.
************************************************************************************
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
kay spune:
kari, noro e cu diaree, l-a avut S si pe asta, normal ca tot la voi, la nemtia ... a mai avut de la voi : rota, RSV, pneumonie atipica, ehe, e dotata nemtia la capitolul asta.
apropos de nemtia, ieri pe Autobahn era Stau de 20 km abia am ajuns la Flugzeug...
iar tre sa tusesc muci. revin.
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
S