Prietenie la plesneala*61*CAMPANIA CONTINUA
Raspunsuri - Pagina 18
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay Si unde mi le picur pe alea, iulia#65311; |
avand in vedere ca scrie picaturi orale ma gandesc ca poti sa le bagi si in dos ...nu-i de ras,ca si eu pana m-am dezmeticit cautam ceva instructiuni ...le dai pe gat,sunt naspa rau la gust ..amar/salciu...tre' sa ai un bidon de apa langa tine ...abia la a doua sticla m-am prins si eu cum sa fac sa nu mai numar 50 picaturi ... am turnat din lingura cele 50picaturi intr-un paharel si am folosit o siringa de nurofen ...
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Bogdan
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
kari, te-ai prins cu prietenia?..in dreptul postarii unui membru,pe bara unde este scris:trimis la data xx ora xx apar cateva semne ...cand vrei sa ceri prietenia cuiva apesi pe ala cu omuletu' care are un plus langa cap ...asta era explicatiune a'la fimea
Bazar pentru Bogdan
kay spune:
iulio, io mi le bag rectal, i.v., oricum numai sa aud odata... nici miros n-am...
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kokiy spune:
vand in vedere ca ma odihnesc si tai frunza la caini ...ma tot zgaiesc pe net ...de ceva vreme tot primesc de pe site-ul taggeg mesage...pana azi nu am deschis nici unul,l-am considerat spam si l-am sters ...azi deschid si vad ca imi apare ca cineva vrea sa ma cunoasca ...fiind un mail comun cu sotu'(care e la scarbici) zic in sinea mea: ahaaa,te-am prins ...intru pe site unde apare la profil ...Iulia ...cu data nastere,o poza(cu bebe) ...ma uit la prieteni,iar ...Violeta C ...ma uit la prietenii lui VioletaC ...MihaelaP ...jur pe rosu ca eu nu m-am inscris pe site-ul asta ....schimb la profil,bag neste date aiurea(46 ani,sa fiu babeta sa nu ma bage nime in seama) si o poza haioasa www.tagged.com/profile.html" target="_blank">poza haioasa ...nu trece decat juma' de ora si primesc un mail ,ca un nene vrea sa ma cunoasca ...vrea prietenie si relatie serioasa http://www.tagged.com/profile.html?view=mini&uid=5388545354¶mStr=%26gender%3DM%26min_age%3D48%26max_age%3D48%26country%3DRO%26distance%3D0%26location%3D%26location_nd%3D%26language%3D-1%26show%3D25%26rel_status%3D0%26interested_in%3D0%26sexual_orientation%3D0%26ethnicity%3D0%26religion%3D0&searchHash=_M_48_48_RO_0_undefined_-1_25_0_0_0_0_0_keyword0_-1_-1_-1_0_2&isBrowse=1&userOffset=37 ...lool
Bazar pentru Bogdan
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy kari, te-ai prins cu prietenia?..in dreptul postarii unui membru,pe bara unde este scris:trimis la data xx ora xx apar cateva semne ...cand vrei sa ceri prietenia cuiva apesi pe ala cu omuletu' care are un plus langa cap ...asta era explicatiune a'la fimea ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar Bazar pentru Bogdan ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
gewiß!!! Danke! e vb de pitici....pe diferite parti!
Kay, cred ca trebe sa faci o vizita la ORL. sanatate multa!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kay spune:
cred ca o ia si Sonia.... vb nazal si isi "sufla" mucii in servetele... offf, viata meaaa ...
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kariguld spune:
koky....uuuu ce mosul ti-ai tras???
vezi pe ce seituri te inscrii...ca poate te pomenesti cu careva la usa....ca cica l-ai uitat pe afara
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
kokiy spune:
Kari ,nu vazusi ca suntem in gasca ...eu,Vio si misha ...sa mor daca stiu ceva de site-ul asta ...poate aveam trasa o bere langa mine si d'aia nu-mi aduc aminte ...da sa vaz ce explicatiuni dau celelalte babete ...ba pardon,ca Vio mai si mintii in legatura cu varsta ...la ea apare ca are 35 ani,cine stie ce ganduri are cu vre'un tinerel
Bazar pentru Bogdan
misha71 spune:
ce gagiu trasnet ti-ai tras kokiyleaso!!!
Io-mi facusem profil pe tagged, insa acu' fo 4-5 ani, da' cum dreak de am ajuns sa-ti cer prietenia, habar n-am
Da' oricum, ca stiu io ca esti mare la suflet, nu-l tine pe nenea numa' pt. tine. Mai da-l si altora, tinere si nelinistite
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kokiy spune:
Bine draq ca n-am scris ca am 70 ani si proteza noua,detasabila/decapotabila ...cred ca i poza introdusa a indus in eroare ...o fi crezut omu' ca e calu' mariei tereza si sunt fan
Bazar pentru Bogdan