Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
irina antonia a adormit si nici nu ma pricep sa descarc poze si sa pun ... de aceea nici nu avem poze puse... offfffffffff
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cami_antonia spune:
irina noi am trecut de la mustela la chico si nu ustura si miros f frumos
dark felicitari pt mister ... papacios ... asa mai da ....
mii de la ginerica al meu numit OCHILA ... CE DACA NU DOARME .... ANTONIA MEA ASEARA NU DORMEA LA ORA ASTA ....
crisspy eram sigura ca erati dupa baita .... ahahahha
ingrid noapte buna
deci nu m-a lamurit nimeni ...
asteptam sa vedem daca persista iritatia maine dimineata ... e ciudat ca am facut si eu ceea ce f rar se intampla la mine
am fugit la somnic
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Oxigen spune:
Eu sunt pasare de noapte.Ma relaxez noaptea uitandu-ma la pozele de pe mailul comun.Doamne ce ochi frumosi are si Alexiuta.Si Anusca Ciufulita la fel.Hi, hi e intr-o poza cu o prietena ciocolatie.
Caterina si Mariuca au carucioare identice.Si la fel sta de relaxata si a mea.
Fabi diversificat :)), papand picioruse. Maria le-a gustat si nu-i plac nici astea. V-am zis ca e mofturoasa.
Iulia e o delicata.
De pletosul mic cu codite ce sa mai zic.E scump foc.
Ochila are o gurita frumoasa.Pupacios ce-o sa fie...
David e cool cu ochelarii lui de soare incadrat de prieteni.
Aidan e foarte expresiv.
Sabinutza frumoasa ca si mami.Si stie sa pozeze.
Lachlan frumosul zambaret cu ochisori superbi.
Vladut cel vesel si cu ochi jucausi.
Ciufik, mortala poza cu "2 milogi"
Daria de Selene, alti ochisori frumosi.
Minunati licuricii.
Am obosit...continuam maine cu impresiile.
Succes maine Cris.
POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE
http://www.youtube.com/resultssearch_type=&search_query=OXIGEN35&aq=f
deliafairais spune:
buna dimineata! haideti la o
cami, eu zic pana una alta sa sterilizezi vasele din care a papat...ca sa elimini o posibila cauza. pediatrul nostru nu e de acord cu cremele pe baza de cortizon. nu ne-a lasat sa ii dam lui david cand a avut iritatie de la saliva, si a tinut iritatia o gramada! dar a trecut, slava Domnului!
al meu copil are personalitate puternica!!! cum nu ii convine ceva isi arunca pe spate capul sau se incordeaza si tipa! e asaa haios...acum ca mai incolo daca il vad pe jos prin magazine o iau razna!
puiutzul meu are 6 luni!
deliafairais spune:
irina, noi folosim johnson si bubchen. cand una, cand cealalta. ne plac amandoua, nu ne pisca ochii la niciuna. avem si noi cateva chestii de la mustela si imi place f f mult cum miros!
puiutzul meu are 6 luni!
deliafairais spune:
aaa...am uitat sa o intreb pe lisa de unde a auzit de faza cu 'apa la bebei cauzeaza brain damage'?! ca ai zis asa general 'la noi in america'...iar eu am o gramada de prieteni acolo si nimeni nu stie de asa ceva! nu te supara pe mine, sunt doar curioasa...
puiutzul meu are 6 luni!
flowerbee spune:
Buna dimineata,
Noi folosim Pediatril de la Avene sub forma de spuma pt corp si par. E super si te tine...mult si bine.
Oxigen, chiar ca Mariuca are niste bulanuse tocmai bune de rontait.
Cami, sper sa treaca repede spuzeala, de fapt, sper ca la trezire sa nu mai aveti nimic.
Cristi, asteptam vesti! Sa dea Domnul sa fie f bune!
Irina, sper ca Ochila a dormit bine si mamica lui la fel.
Sa va zic ce a facut dra Alexiuta aseara. Si-a bagat doua degete pe gat, cred ca pana la amigdale cel putin si si-a provocat varsatura, dar ce mai varsatura...jet puternic aruncat la distanta. Bine ca eram langa ea. Eu m-am speriat teribil, era lapte peste tot (papase de ceva vreme) insa dra era vesela de numa si apoi a inceput sa maraie de foame. Cred ca fata mea se face medic, ORL-ist probabil, ca prea isi studiaza gatul pe interior.
Azi e aniversarea casatoriei noastre, cica nunta de panza (4 ani), maine e ziua mamei. Nu am reusit sa iau nimic, desi am fost ieri la cumparaturi. Pt mama e greu sa gasesc ceva, ca e mai corpolenta, poate doar la Mag Victoria sau la Carrefour, vad eu. Pentru noi voi lua un album foto sau o rama.
Ma duc sa pun marutul la copt ca se trezeste coconul si trebuie sa pape.
Pup.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
lisa79 spune:
buna dimineata si de la noi
http://www.stlouischildrens.org/content/healthinfo/WaterIntoxicationinInfants.htm este unul dintre site-uri unde puteti citi despre apa la bebei.
noi suntem bine,ne jucam toata ziua,ne plac pungile si sticlele goale...etichetele. Suntem niste guralive si radem mai toata ziua.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
anca_ spune:
Ia uitati cum radea Andy azi dupa ce si-a primit cadoul de 6 luni de la taica-su: (eu am inceput sa il filmez dupa ce el radea deja de vreo cateva minute):
http://www.youtube.com/watch?v=vPj6D8ghAZI
Sper ca v-ati distrat si voi ca noi nu mai puteam de ras
Aalina spune:
Am vorbit acum cu Irina care se intalneste cu Cristi.
Carol e perfect!!!!!!!!!! Uraaaaaaaa