Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mercic fetele

O sa incerc...poate il combin cu altceva ...sa vedem ce iese

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

"neataSper ca ati dormit cu totii bine...fiecare la el in patut, da???Azi pe zi o sa incercam si noi (adica socrela si Razvi) sa adormim in patut singurei si sa renuntam la leganatul pe pernutza...Koruccia La multi ani lui Kati si la mai mare cu diversificarea...Sa stii ca si Razvi tot jumatate de borcanel (60 gr) mananca la o masa insa ii mai completez cu marutz (tot cam 60gr) sau cereale... La cereale am renuntat pt ca se constipa...cred ca e o reactie normala la diversificare...Azi am vazut ca a mancat repede jumatatea de borcanel de piersicutza si urma sa manance cand am plecat eu spre munca inca atat de mar copt...ma gandesc sa incerc sa-i dau un borcanel intreg...Uite cam ce mancam noi:- 8:00 - 8:30 - piersica sau para de la Hipp + mar ras sau copt dupa care bem apica care ne place tare- 11:00 - 11:30 - o gustarica de lapte - 60ml sau 80ml sau cateodata 100ml- 14:00 - 14:30 - piure de legume 130 gr si un pic de laptic - ieri de exemplu a papat lapticul (120ml) inainte de piure - nu stiu daca e OK asa ca nu a mai mancat tot piureutzul- 18:30 - 19:00 - laptic cu cereale cam 200ml - pe care il bea de cele mai multe ori pe tot- 22:30 - 23:00 - laptic, mai putin, cam 100ml- 2:30 - 3:00 - laptic 80 - 100ml - s-a obisnuit asa si nu adoarme daca nu papa un pic, am incercat azi-noapte cu apica da' nu si nu... am citit si eu ca noaptea nu e asa bine sa manance insa asa s-a obisnuit- 5:00 - 5:30 - laptic cu cereale cam 100 -130 - 150 ml dupa poftaSper sa fie OK ce papam noi la 5 lunite si un picutz.O zi usoara la toata lumea si multi Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
http://www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0
Wou, ce mult papa! Noi nu papam nici pe departe atat! Nu stiu de unde se ingrasa totusi, ca acum 3 saptamani avea 8300.
Azi, de pilda, a mancat pe la 8, adica intre 7 si 8, 150 ml, din doua bucati, ca dintr-una nu se poate . La ora 10 a papat vreo 8 lingutite de morcov de la HIpp si nu a vrut si lapte nici in ruptul capului, s-a culcat si, cand s-a trezit, de la 1 la 2 a papat 210 ml de formula din 3 bucati si cu mari rugaminti. In rest apa, ca asa vrea el. Ii bag sticla de lapte in gura si o impinge cu limba. Daca insist scuipa tot ce intra in gura, iar cand ii dau sticla cu apa bea. Bine, cateva guri, per toata ziua nu depaseste 50-60-70 ml. Acum doarme, astept sa se trezeasca, si sper ca pana la sfarsitul zilei sa stranga 700 ml lapte. As vrea eu 800, dar nu cred. Avem 5 luni si aproape 3 saptamani. Luni am inceput diversificarea.Legat de masa noaptea si eu cred ca trebuie lasati in ritmul lor. Al meu a tot redus mesele de noapte pana cand pe la 5 luni si vreo 2 zile nu a mai vrut noaptea decat apa. Acum de 2 zile nu mai vrea nici apa. Azi noapte a dormit de la 10 la 7 fara intrerupere.Lisa, nu stiam ca nu e voie sa dai apa la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

[b]irinac [/bte rog raspunde-mi si mie la o intrebare ... azi cand i-am dat papa la pr]anz s-a spuzit la gurita ca am tot frecat lingurita aia pe la botul ei in stanga si in dreapta ... nu are bubite ... este doar roz toata zona ... la barbie si in dreapta buzelor ... si e de cateva ore si nu s-a estompat inca deloc ... ai idee ce ar putea fi????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am venit si noi de la Baby Group... care azi nu s-a tinut. Da' macar am facut o plimbare, am tras o raita pe la supermarket sa iau una alta ca "planuiesc" o musaca - acu' sper sa-mi si iasa ca e prima data cand incerc varianta cu vinete.
Oxigen, borcanele mici de 125 gr folosim, ca suntem inca la "stage 1". Azi am testat o combinatie pastarnac+cartof+conopida cu un pic de smantana (tot de la Hipp) si i-a placut foaaarte mult (a mancat aproape un borcanel intreg + aproape juma' de borcanel de piure de fructe). Cred ca din asta o sa iau vineri cu noi cand plecam la Lockerbie, daca o papa asa de bine.

Gwendoline, bine ai revenit, frumos a crescut Kylian. Sunteti o familie foarte frumoasa!

Ingrid, aici ne-a zis ca e OK sa ii dam cate un pic de apa la bebe, dar nu ceai, nici macar ceai de plante. Ce fain de tine... nani de la 10 la 7! Si mie mi-ar place!

Crisspy, poti incerca, eventual amestecat cu ceva ce stii ca-i place.

Aalina, felictari pentru bebe amator de papica! Tot asa sa o tina!

Cami, spor la lucrare, sa iasa asa cum iti doresti! Sanatate multa Alinei!

Kristinuz, apai stii cum e, fiecare copilas e diferit Da' in final om ajunge cu toatele sa dormim ca lumea... candva...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Kristinuz, apai stii cum e, fiecare copilas e diferit Da' in final om ajunge cu toatele sa dormim ca lumea... candva...

Asta daca nu faceti ca mine cand am dat de bine - m-am apucat de bb2

Mergi la inceput

fetele si eu sunt spuzita ca fiimea ... nu atat de rau da acelasi gen si ustura ... ce ma fac cu ea ca e multttttttt???????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cami da ce ai mancat???? Si ce a mancat si ea??? Ceva crema de galbenele nu ar ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

cami, la tine poti incerca cu putin Elocom/Locoid daca ai (sunt pe baza de cortizon). La bebelusi nu stiu daca e f recomandat ...
si iulia a facut un fel de iritatie dupa fructul de dimi, dar am sters-o la gurita cu un prosopel umed si am tamponat apoi cu unul uscat si vad ca a disparut

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

pai am mancat si eu de la ea pireut de legume si dimineata de fructe

Mergi la inceput

jasmi si eu am sters-o cu ceva umed si apoi ceva uscat
da inca nu a trecut
offffffffffff

se vede atat de urat
de la ce o fi?

Mergi la inceput