Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Irina, scuuuzee... neuronu' pe jumatate disparut in gravidenie ii de vina Dragu de David, sa-i treaca tusea puiului mic...da' si lu' Ochila maraiala si sa pape papica buna

Porumbita, eu cam la trei zile ii introduceam cate ceva nou...am inceput cu cerealele la 5 luni si 3 saptamani (de la un varf de lingurita cerscand treptat cantitatea) apoi la sfarsitul primei saptamani am inceput cu legumele... morcov, apoi morcov cu cartof, apoi cartof cu fasole, etc... la sfarsitul celei de-a 2-a saptamani fructele, la sfarsitul celei de-a 3-a saptamani carnita, la cateva zile si branzica...si tot asa. Acum ii introduc cate ceva nou cam tot a doua zi...Daca nu ma insel, la mijlocul celei de-a treia saptamani de D. bebe a trecut la 2 mese pe zi (pranz si cina), iar de la inceputul celei de-a 4-a am inceput si cu micul dejun (cereale cu piure de fructe, sau piure de fructe cu branzica).

De acord cu tine ca diversificarea e aiurea rauuu...complicata treaba mai oameni buni!... ce bine era cand alaptam exclusiv ... da' lasa ca invata si bebe ca papica e ceva bun... Mister nu prea era nici el interesat de mancarica la inceput si acum e in stare sa hapcaie perele cu borcanel cu tot

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput