Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumim Aalina.
noi papam asa: dimineata la 7.30 san,la 11 san,12.30 frute,15.00 san,18 san,21 san- si la somn.sa vedem daca vom avea succes u legumele sa inlocuim masa de la 15 cu legume si sunt happy.
vreau sa va spun ca Irinac este o scumpa.m-a linistit tare bine cu o problemutza.
avem noroc
ma duc sa vad poze mumoase

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pai io aici am citit ca inainte de somn nu e bine cereale. Eu i le dau cu lingurita si is de alea cu lapte in ele. Ca eu nu ma mulg atat manual frate ca mai am si altceva de facut
Da uite in seara asta o incerc si pe asta. Ii dau san la 18 si il indop cu cereale inainte de baita

Nici pe mine nu ma deranjeaza ca vrea san dupa fiecare masa mai ales ca nu am inceput de mult diversificarea si pana nu ii bag carnita si ou adica dupa 6 luni... e foarte bine ca bea laptic.

Branzica la cate luni se baga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Aalina pt Daria, da. Pitika o sa stea in piscina gonflabila

Alina1976 la bulgari merem. Stam pana pe 3 aug, apoi de pe 3 pe 6 la Slanic Moldova.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Aalina, nu stiu cine a zis ca nu e bine sa dai cereale la ultima masa...eu nu am auzit asa ceva pana acum. Sunt chiar indicate! Pana si marile firme care produc mancare pt bebei fac cereale speciale de seara (pentru ultima masa inainte de nani).
De exemplu noi folosim cu mare succes Nestle Wellbeing cu flori de tei "Somn Usor". Sunt ideale si Sabinuca doarme pana dimineata dupa ce papa un bibe de lapte cu vreo 5 masuri de cereale din astea.
Deci da-i cu incredere si o sa vezi ca o sa fie bine.
Tu poti sa-i dai Milupa - Cereale ”Vise placute” cu pere , care sunt pentru Etapa 1 si nu au gluten.

Ada, am inteles...deci la bulgari. E, asta e, atunci nu o sa ne vedem ca noi mergem la Olimp. Ne auzim pe forum dupa concediu. te pup si drum bun.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa felicitari pt innotatoare

irinac este intr-adevar un pediatru super si o prietena si mai si .... doar nu degeaba l-am petit pe andrei ... ahahahha

ada unde vii la mare??? in ce statiune???

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc celor ce s-au gandit la noi,la David si multumesc celor ce mi-au urat la multi ani.
Multumesc si Irinei pt suportul oferit si pt ca s-a gandit la noi si m-a incurajat.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

David mi-a facut ieri diaree,abia azi a acceptat laptele fara lactoza si e ceva mai bine cu scaunele,dar a fost marait toata ziua...Nu i-a convenit nimic,dar nimic.. De dim mi-a facut temp,38,apoi i-am scazut-o..Dar probabil il doare,il sacaie gatutul.Pana acum tusea sec,acum are o tuse productiva.Nu stiu daca e spre bine sau nu.Miroase tot a antibiotic si e marait,plange intr-una,nu stiu ce sa-i mai fac.Toata ziua am stat cu el in brate,insa degeaba ca tot marait a fost.De la atata plans am impresia ca a si ragusit..plus ca-l mai apuca in momentele lui bune si vorbaria si tipetele(nu de plans)si mai rau isi face.
Cam asta a fost ziua mea,planurile mele s-au dus,dar nu-i bai,ca zile de nastere o sa mai fie,important e sa fie el bine.
pupam gasca.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Robert
Ana
Ioana
Maya

Ledi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Robert de Porumbita, Ana de Axis, Ioana de Bleuberry, Maya de Dya!!

LA MULTI ANI Ledi!!! si sanatate multa la puiutul tau!

Ada, concediu frumos sa ai sa va simtiti cu totii fff bine!

Lisa, Anusca ta e ... de milioane!

Cami, ma bucur ca se simte Alina mai bine...multa sanatate ii uram!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput