Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi.
Eu sunt chiauna,David e bolnavior,nu mi-a mancat vreo 4 zile,am aruncat o tona de lapte,cereale,piureuri,mi-a varsat..Am avut niste zile si nopti teribile.Am ajuns si la dr,care desi e pediatra n-a stiut sa-mi zica mare lucru,dar mi-a zis ca nu-i place ca-i palid.Mda,nici mie!Intr-un final,am dat tel peste tel si am ajuns la o drita,care ne-a luminat.Copilul are infectie in gat,sunt pustule cu puroi acolo si gatutul lui arata groaznic.Acum nu pricep de unde ar fi putut lua un virusel,pt ca el inafara de casa,parc,casa lui buni nu prea stie.Evit sa-l car dupa mine prin magazine,sau sa-l duc in aglomeratie tocmai ca nu de putine ori trebuia sa atrag atentia cuiva sa-si puna mana la gura ,sau un servetel ceva..Ma rog...nu mai papam piureuri zilele astea,doar laptic si ceai,ca apa nu vrea nici picat cu ceara si trebuie hidratat.Doarme de rupe..din cauza ca-i bolnavior si mi se rupe sufletul.Azi dim de la 4 la 6 am stat cu el ca se trezise,l-am tinut in brate si l-am mangaiat intr-una,mai plangeam,mai ii dadeam putin laptic,putin ceai..si nu putea sa pape si matisoarele lui faceau scandal saracele de foame.Pana la urma a mancat cat de cat acceptabil pana acum.A scazut si in greutate vreo 3-400 de grame,in conditiile in care noi in 2 luni am pus 700.Este slabut si se rupe sufletul in mine cand il vad asa..slab,palid,slabit,apatic..uitandu-se in gol.Mi-a facut si febra,mi-a zis drita sa ma astept ca va face..m-am chinuit cu tratamentul asta ca-s multe de luat si nu vrea sa le ia si pace..le-a luat,vrand-nevrand,ca n-am ce sa-i fac,e spre binele lui.
Cam atat despre noi,eu sunt foarte suparata,obosita,epuizata psihic si fara chef de nimic.Maine e ziua mea,dar ce conteaza?Puiul meu e bolnavior si n-am chef de nimic.
Va pupam si va dorim un we placut.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

neata!
v-am pus ceva pe mail

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

imi pare rau Ledi,multa sanatate lui David

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Offf, doamne. Leti, multa sanatate lui David, sa se faca repede bine.Pupa mama puiul mic.Mi se rupe sufletul cand aud ca-s bolnaviori copilasii.La multi ani si tie si multa sanatate si putere sa treci cu bine peste aceasta problema.Stai linistita ca o sa fie bine.De recuperat in greutate, va recupera el cand o sa se faca bine.
Aveti grija de voi.

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE
http://www.youtube.com/resultssearch_type=&search_query=OXIGEN35&aq=f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of ledi! multa sanatate lui bebe!
si eu sunt putin ingrijorata, david nu prea face pipi! adica, el umplea un scutec noaptea, dar noaptea trecuta daca a facut o data... si ieri am obs ca sunt cam subtirele scutecele lui. l-am sunat pe pediatru si a spus sa incerc sa il hidratez cat mai mult azi. apoi luni o sa ii facem o analiza elementara de urina sa nu fie infectie urinara (desi in cazul asta ar fi facut febra sau ar fi plans cand urina). una peste alta, m-a sunat asistenta medicului de fam, sa merg neaparat luni pt vaccin. i-am spus ca e cam fornait si as mai astepta si mi-a raspuns ca dr stabileste daca mai asteptam sau nu. dar ma gandesc sa nu o las sa ii faca vaccin pana nu am rezultatele la analize. parca trebuie sa fie complet sanatos,nu?

puiutzul meu are 6 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ledi hai capul sus! fii in alerta dar incearca sa fii optimista la urma urmei este o intercurenta banala.Asa fac cei mici slabesc dar sa vezi si cum recupereazaaa

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Clara de Spic de Grau

Sanatate multa la puiutul mic si blnavior de Ledi sa se faca bine si sa puna la loc frumusel in greutate! Ooofoff de ce trebuie sa se imbolnaveasca dragutii de ei! Ledi, *big hug*!

Bebelusi, si eu am incercat azi noapte experimentul cu apa... si NU MERGE . Cel putin la noi. A facut un scandal Mister... sa-i fie clar lu' mami lui ca el vrea laptic bun-bun-bun de la tzitzi nu aqua chioara din canita. Aia... ziua dupa masa... si drept rasplata, m-a mai trezit o tura peste o ora...da' atunci cred ca de fapt i-au dat matzele desteptarea si lui, ca se antrenau prin casa pentru cursa cu obstacole de la viitoarea olimpiada. Si acu' mi-e cam soooommnn ...ufffffffff...

Dya, cum se simte Maya?

Irina, pai bine faci, se obisnuieste el cu cadita asa...o sa vezi ca mai incolo nu o sa-l mai poti scoate de acolo asa de mult o sa-i placa

Eu ma gandeam sa-i introduc galbenusul de ou in papica week-endul asta (asa, un pic de tot)...iar iaurt de saptamana viitoare. Carne de vita a papat un picut in mancarica "cottage pie" (Hipp) si ia placut.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Irina, ar trebui sa-i dau la jupan carne in fiecare zi? Sau cum? Si lactate (iaurt sau branzica) tot asa? Ca pana acum... cam o data la doua zile am papat ori de una, ori de alta... ieri a fost exceptie ca la amiaza a papat un pic de "creamy" piure... adica avea oaresce lactate in el... iar seara piure cu carne de vita (un pic acolo, da' era).

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cica o zi carne o zi ou si dc nu e inca ou e carne zilnic 30 -40 grame.Iaurt spre 7 luni deci tu cam potida iaurt simplu

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Haoleu pai eu nu-i dau atata carne inca... piureul ala e mai mult legume! Tre' sa aleg variante cu mai multa carnita deci!

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput