Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

of...si se vede morcovul din avion

puiutzul meu are 6 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Neata si de la noi.
Dark , Jasmi , Irina

Am venit din plimbare si afara deja e o caldura cumplita.
Dam si noi coordonatele de 5 luni : 7.900 kg si 69 cm.
Si ma stradui sa il invat pe lighi sa adoarma singurel in patut. Afara in carut avem circ I-am luat azi niste borcanele de la Hipp ca maine mergem la tara si sa ii dau, numai bine sa ii testez si gusturile pentru concediu.

In rest o leneeeeeeeee cat cuprinde.

Jasmi balaceala placuta. Ai totala mea invidie

Daiopri rabdare ca tutun nu ai voie Si noi bagam continutul unei lingurite de cateva ori inapoi in gurita. Las ca nu s-or insura asa si daca o fac...asta e ...ii invata nora.

Alinuk super poze.

Dark citind recomandarile primite de tine am incercat si eu sa ii dau astuia apa noaptea. Urla de zici ca il jupuiam. Asta e copil flamand saracu!
Felicitari pentru crestere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata buna!

LA MULTI ANI la sarbatoritii de azi: Razvan de MamaAnamMaria si Horia de Damiana!

Azi sunt tare matinala... ca nu a avut chef jupan de nani mai prelungit. Deci...de la 10 la 1 jumate nani... apoi 15-20' pauza de masa... nani pana la 5 jumate cand a venit cu noi in pat... si iar nani pana la 8 fara un sfert. Daca tot asa ar tine-o nu m-as supara.

Oricum, e bine ca s-a trezit caci pe chestia asta m-a "dat afara" si pe mine din pat...oricum aveam o dimineata plina...am reusit sa-mi gasesc o tinuta de vara mai sobra caci dupa-amiaza vom fi la o inmormantare in Lockerbie...iar eu pur si simplu uitasem ce am prin dulapuri. Acu' va scriu voua... apoi papa la bebe... ma aranjez si eu si hai in targ sa il culegem pe tati de la servici...si pana seara nu ajungem acasa. Musai trebuie sa am grija sa nu uit ceva fortomente pentru masa lu' bebe...babetica, lingurita etc. Va fi prima masa a lui luata in deplasare deci sa-mi tineti pumnii!

Anca, nu mi-a zis Bernie cata vreme sa-i dau lu' bebe vitaminele, voi vorbi cu ea la mijlocul lui august si o sa o intreb atunci, oricum peste o luna si o saptamana () venim in Romania si la cati medici am in familie si pe langa familie, s-o gasi un pediatru sa ma sfatuiasca daca voi avea nelamuriri. Eu deocamdata ii dau 5 picaturi pe zi cum am fost instruita... is din alea cu aroma de banane si-i plac.

Alina, rau imi pare ca ai racit, sper sa treaca repede-repede O sa fie bine cu amniocenteza finutei tale, sper sa-i treaca grijile sa se poate bucura de sarcina in continuare

Delia, ma gandesc ca totusi dupa sarcina si nastere si ciclul cela trebuie sa se stabilizeze intai... deci nu ar fi o problema sa vina mai neregulat o perioada. Daca a iesit testul negativ, e de bine

Aresaaa... pe unde iti umbla ochisorii? Hai cu povesti despre Crocodil! Miere? Asparagus? Edinutza? Fetele care nu ati intrat de ceva bucata de vreme... you know who you are hai sa nu fac lista...ce mai faceti?

Jasmi, cica la varsta asta poti sa o bagi un pic in apa... 10-15 minute...vezi si tu cum reactioneaza. Atentie mare-mare numa' la crema de protectie solara... reaplicata des de tot Pampering placut... si distractie faina pe unde mergeti!

Daiopri, succes la diversificare! Catinel-catinel... ca uite asa se invata el pisoiul! Multi pupici la motan, pisoias si familia pisiceasca

...la faza cu apa...am intrebat ieri... zicea Bernie ca e bine sa-i invatam pe bebei sa bea cate un pic de apa...cateva gurite dupa fiecare masa e foarte bine...si in plus daca sunt probleme cu stomacelul (diaree etc) si e nevoie sa li se dea tratament de hidratare la spital (bat in lemn de ma doare capu'!!!) daca nu accepta sa bea lichidul e nevoie de perfuzii... ceea ce ei prefera sa evite. L-am intrebat si pe taica-meu (tot medic) si el a zis la fel, cate un pic de apa e f. bine.

Alinuk, faine aranjamentele cu pietre...si faina curte aveti acolo la voi

Aalina, pai asta mi-a zis si tipa (ca eu nu am incercat0. Daca se trezeste de foame, trucul cu apa nu functioneaza... ala merge numai daca se trezeste asa, ca ar mai vrea el o gustarica, nu ca-i flamand.

Va pup si fug ca bombane Mister

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

fetelor,cum faceti sucul de mar si morcovi? fierbeti morcovul/marul inainte?
ce fructe dati crude?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

lisa - eu toate fructele le dau crude.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

si sucul de morcovi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

i-am dat de 2 ori si degeaba, nu-i place. morcov ii dau in piure de legume. oricum, de cand ii dau fructe nu-i mai dau suc

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

nu gasesc niciunde biscuiti fara gluten
voi sucul il dati cu lingurita sau direct din bibe?
ooof,grea e diversificarea asta,ce usor era inainte,foame-titi=gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Buna.LMA sarbatoritilor!
Lisa nu dispera.Diversificarea cere multa rabdare.Te asteptai sa bea si sa pape tot din prima? Eu i-am dat 1-2 zile cate putin din sucul de morcov, mar,para, piersica, caisa, am vazut ca nu-i alergic la ele si nu are probl. cu stomacelul si apoi am facut combinatii.Poate-i place mai putin morcov si mai multa para de ex. .Vezi ce-i place si cum.La fel am procedat si cu legumele.Si tot combinand asa are si meniul diversificat.Noi am inceput diversificarea la 4 luni si jumatate si nici acum nu se omoara dupa piureul de legume.Dupa 6 luni jumatate eu i-am bagat si iaurt.Azi e a doua oara cand papam si acum l-a amestecat cu putine cereale si le-a mancat mai bine.

Succes si multa rabdare!

POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
FILMULUTELE NOASTRE
http://www.youtube.com/resultssearch_type=&search_query=OXIGEN35&aq=f

Mergi la inceput

mul;tumim
pana acum i-am dat borcanase hipp:caise,mar si piersica cu banane,fructele au mare succes se apre. mama zicea ca trebuie sa ii dau si suc,dar m-am socat cand am avzut preturile de sucuri.

sa le pun in bibe sau sa i le dau cu lingurita?
cu cerealele nu am avut succes,avea crampe si nu mi-a dormit noaptea de durere. bine asta a fost acum o luna,poate nu era pregatita d-ra atunci. o sa mai incercam mai incolo

Mergi la inceput