Burtici fericite de septembrie-octombrie (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, nu este nici Ct atat de "civilizata", stai linistita...dar o sa mai intreb si la forumul mamicilor de CT, poate stiu ele mai bine decat mine...
aceeasi problema o am si eu cu motto-ul cred ca astept sa nasc, sa pun macar mami de ursulica, sau de grasunica, sau...vad eu

numele nu e musai de trecut in contract....zice acolo, doar in cazul in care te-ai hotarat....noi am completat mai demult contractele, si nu ne hotarasem inca...de fapt, nici acum nu suntem 100% siguri

eu iar s-ar putea sa predau stafeta (a se citi laptopul), ca vine soatza de la munci...asa ca ne "vedem" maine...sper sa citesc numai posturi amuzante si cu vesti bune diseara

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Dana cum se numesc ciorapeii? Sau cum sa-mi caut si eu? Oricum suntem care prindem si toamna friguroasa cu burta mare
[

Raluk ca produs ceri in farmacie, ciorapi cu compresie gradata (eu i-am luat astazi de la o farmacie Catena, se gasesc cam peste tot, numai pretul difera); firma ciorapeilor mei este Relaxsan; sa ai grija daca iti iei deoarece sunt au mai multe grade de compresie si cum spuneam in postul de la pranz, cu cat gradul de compresie creste, cu atat devin mai grosi (au mai multi deni); eu de ex mi-am luat cu grad de compresie intre 22-27mmHg/280 deni si ii port de la pranz si nu ma deranjeaza (putin cald, dar suportabil)..tipa de la farmacie m-a averizat "astia o sa va stranga de nu o sa-i puteti tine in picioare"...de parca i-as fi cerut parerea!! si nu este asa! sunt numai buni!
sa-ti zic si pretul?! ai mei-36 ron (sunt pana la genunchi); poate ca iti vor parea scumpi, dar sa stii ca astia tin, nu sunt ca cei cu care mergeam la sevici de 15 deni si pe care uneori nu-i purtam decat o data (sunt experta in agatat ciorapi) si daca o luam asa, pe aia de 15 deni eu eram in stare sa dau 18-20 (in fct de eveniment), iar acestia ii iau ca pe o investitie in sanatatea picioarelor mele; serios, nu vreau sa le fac reclama, dar merita!

eu nu am fost pe faza..care va fi primul nume ales pentru puiut?

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diana yuhuuuuu......sa o stapaniti sanatosi si sa fie plina de dragoste, intelegere, pace, iubire si rasete de copilasi
Eu azi am umblat de am chiaunit pe la agentii ca sa ne mutam la 1 dormitor (ce inseamna la noi 2 camere) ...ca acum stam intr-o garsoniera minuscula.
Incepand de maine am programari la vizionari asa ca voi mai lipsi peste zi dar seara sunt activa la maxim

Imi pare rau de fetele care se lupta cu pieptul dezgolit cu banii astia imputiti...care ne fac viata asa grea si sper sa-si castige drepturile

Mai revin

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana multumesc de detalii

Despre primul nume nu am zis, ca daca ma apuc sa povestesc... Eu cu sotul ne-am cunoscut de Craciun in 2000 si in ianuarie 2001 el deja m-a cerut de sotie . Bine, eram tinerei, ne-a venit mintea la cap si am mai asteptat 5 ani. Mi-a zis atunci ca vrea sa se casatoreasca cu mine, dar are o conditie: daca avem un baiat sa-l cheme Alex . Eu am ramas masca, pentru ca acesta era si numele la care eram eu hotarata, daca as fi avut vreodata un baiat . Dar nu i-am spus. I-am spus ca sunt de acord, daca in rest el nu mai are pretentii nici la nume de fete, nici la alte nume de baieti.

Asa ca de atunci, de cate ori ma balonam, ma durea burta, el povestea cu burta mea si vorbea cu "Alex". Deci nu a fost dificil deloc ca dupa ce am aflat ca e baietel la mine in burtica sa vorbeasca in continuare cu Alex . Daca era fetita, era mai mult de cercetat si cautat nume... Dar acum am o dilema la alegerea celui de-al doilea nume, ca nici unul nu-mi place asa mult ca Alex, si mi-e ciuda ca sotul considera ca numele frumos l-a ales el

27+

Mergi la inceput

Selen te asteptam maine.

Bine ar fi sa mai iesim si noi la putin aer

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, aici inca nu e de iesit afara....mai incolo, peste vreo 2 ore..
dar ma duc sa pap ceva...Diana n-a zis ce ne ofera de "casa noua" , asa ca ma multumesc cu fasolica mea cu pastrama de vita

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Raluk, aici inca nu e de iesit afara....mai incolo, peste vreo 2 ore..
dar ma duc sa pap ceva...Diana n-a zis ce ne ofera de "casa noua" , asa ca ma multumesc cu fasolica mea cu pastrama de vita

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Pofta buna! Sunt sigura ca Diana va oferi desertul

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Si eu pap si sunt cu ochii pe voi

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Lutoniana dar unde e burtica??...Sau ne minciunesti ca e poza de azi ai??

Eu am terminat si baia si am stat cred 2 ore..Si baia e mica nu credeti ca am km..In care mai zace si masina de spålat.Sotzu vazand cum frec pe acolo m-a intrebat daca ma gandesc så il mut pe bebe in baie de frec baia in halul asta..Gata de acum ma bag la dusulet apoi sfantul pepene si nu mai fac nik..Ei..m-am intins cu trebusoara azi ca ma doar shalele...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si eu pap si sunt cu ochii pe voi

Cea mai fericita 32 + cu

Pofta buna! Poti papa linistita, ca s-au mai linistit lucrurile pe aici

27+

Mergi la inceput