despre DR PROF Alexandru Georgescu

despre DR PROF Alexandru Georgescu | Autor: cami_gabi78

Link direct la acest mesaj

SUnt foarte curioasa daca cineva poate sa imi spuna daca a ajuns pe mana domnului dr Alexandru Georgescu din CLUJ sectie CHirurgie plastica si reparatorie .AS vrea sa stiu daca au vazut felul irascibil in care se poarta cu pacientii si faptul ca atunci cand el intra in salon se face o liniste mormantala de parca ar sosi "regele"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela2009 spune:

Buna,
Prietenul meu urmeaza sa aiba o opreratie realizata de dr. Georgescu: a avut un accident rutier, in urma caruia are o rana la bazin foarte mare ce trebuie "acoperita" cu un tranfer de piele.

cu dvs. cu s-a comportat? au fost probleme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

CE sa spun sa purtat nu urat foarte urat cat despre competenta sa profesionala pot spune ca in ceea ce il priveste pe fiul meu nu si-a dat toata silinta.CA si comportament este foarte irascibil si rece iar ca medic nu stiu ce sa zic,in cazul fiului meu nu a fost bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen9003 spune:

Buna,
Pe mine m-a operat si m-a ajutat foarte mult din 1992. A fost medicul care mi-a salvat viata. La varsta de 2 ani m-am ars, dupa ce am fost consultata de UPU si la ei am fost arsa si mai tare cu iod, am ajuns la recuperare mai mult moarta decat vie. DL. DR.Prof. Alexandru Georgescu, a fost persoana care m-a ajutat cel mai mult. Pana in prezent acest medic minunat m-a operat de 15 ori. Eu personal ii multumesc pentru efortul depus pana in prezent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pascoaia spune:

Dragilor ! Am fost pacienta acestui profesor si om, pentru care am un singur calificativ: exceptional. Caracter, principii si omenie cum cred ca ne dorim cu totii de la medicii nostrii. Multumiri datorez si echipei domniei sale.
Va recomand sa-l cunoasteti si apoi sa ... postati !
Daniela, Cluj-Napoca.

Mergi la inceput