Bun gasit!

Bun gasit! | Autor: dana_d

Link direct la acest mesaj

Buna seara si bun gasit!
Astazi am reusit sa devin si eu membra a acestui forum...cam tarziu... dupa 8 ani de la nasterea celor doi baieti atomici(gemeni), pe care impreuna cu sotul meu incercam sa ii intelegem cat mai mult, asa cat sa putem forma o echipa.
Ca de inceput, as dori sa primesc cateva pareri referitoare la subiectul "aragaz inox".Am fost aseara la DOMO, caci am pus ochii pe un aragaz cu plita de inox mat(f important mat-ul asta) si am fost sfatuita sa aleg varianta plita-gaz, cuptor electric.
Asa e? Merita?
Multumesc anticipat si numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

eu de aragaz inox sa nu mai aud sincer..acum 3 ani am cumparat un bosh mare,super,cuptor si cu gaz si cu electric sus,rotisor,ma rog misto...dar evident nu coace bine cuptorul,necesita un timp fff lung sa se incinga si inoxul in timp nu mai arata ca la inceput desi l-am intretinut pe cat se poate...anul trecut am mai cumparat un aragaz mai mic pt terasa in gradina,unul ordinar ieftin romanesc,dar o minune de cuptor...coace la superlativ,numai la el gatesc in ultima vreme...alege cu grija cand cumperi un aragaz,chiar daca e de firma si iti ia ochii risti sa fie f prost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dana
eu am in tara aragaz normal,total pe gaz iar aici anul trecut cand mi-am facut mobila de bucatarie am optat pt cuptor electric.sunt super incantata si multumita de el.temperatura se poate regla mult mai bine ca la gaz,am mai multe optiuni care la gaz nu le am:pot alege daca sa folosesc numai rezistenta de sus sau cea de jos,sau amandoua+ventilatia...grill.ma gandesc ca si in romania sa aleg varianta cuptor electric,plita pe gaz.
cat despre inot mat sau nu....e numai chestie de gust.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ce intelegi prin inox mat?Ce brand e aragazul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_d spune:

Buna,
Da, interesante pareri!
Inox-ul mat e putin prelucrat, asa incat se zice ca ar fi mai usor de intretinut. Asa cum chiuvetele sunt din inox satin sau linen/microlinen(sper ca am scris corect). Tot ce pot sa spun este ca pe plitele din inox lucios din magazin se vedeau destule amprente, probabil urmele de apa si mai si; cred, nu stiu !
Aragazul era Bosch, am citit pe oarece forumuri ca ar fi cele mai bune?!
Fratele meu mi-a recomandat Gorenje (gaz&gaz), dar sincer au preturi sensibil apropiate de cei de la Bosch.
Inca mai am timp de reflectat asa ca...voi ce mai ziceti?
O zi buna!

Mergi la inceput