Fierbinte: Fursecuri spritate

Fierbinte: Fursecuri spritate | Autor: mireluta39

Link direct la acest mesaj

Ingrediente:250g margarina Bunica,2 oua,1 praf sare,300g faina,80g zahar,20g apa fierbinte,razatura de lamaie sau portocala,esenta vanilie.

Se bate margarina la robot(mixer)cu zaharul,sarea,se pun ouale pe rand,la interval de 5min,apoi apa si aromele.Se opreste robotul si se incorporeaza faina usor de sus in jos,cu o lingura(telul).Se pune compozitia intr-un pos spritat si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt,fursecurile spritate,ce se coc la 180 grade,pana devin aurii.Apoi,racite,se glazureaza cu ciocolata topita.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

www.gatestesanatos.webs.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mirelutza ca veni vb de pos ,eu am unul nu prea bun as vrea sa-mi spui daca sti cum se face acasa un pos mai rezistent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Anita,eu am posuri cumparate de la o firma ce ne distribuia ustensilele la cofetarie si sunt foarte scumpe,doar duiul de inox costa acu 2ani 180.000lei(18ron).Dar poti incerca sa confectionezi un pos din material de doc(rezistent,ce nu inmoaie cremele sau frisca de la caldura mainii),si duiul se poate face de catre un lacatus dintr-o bucata de tabla taiata in forma de con.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

cum dintr-o bucata de tabla? nu trebuie sa fie maleabil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

intra pe site-uri despre ustensile folosite in cofetarii si patiserii si vei intelege ce vreau sa spun,de ex: www.kuky-s.ro

Mergi la inceput