Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)
Raspunsuri - Pagina 6
mary_07 spune:
Dana,eu am luat cum mi-a zis asistenta doctorului...asa ii imbraca pe toti .N-am avut nevoie de pantalonasi pt ca ii tineau inveliti in scutec,numai manutele le erau afara.
Am observat ca in alte spitale te lasa sa ii imbraci si in salopetute. Eu zic sa te interesezi cum e la spitalul unde vei naste![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
33+, cu
-Razvan
techila spune:
bag picioarele, episodul asta din columbo l-am mai vazut o data, acum de curand.
uve, eu sunt fff rea de caldura, ma cert cu toata lumea si tremur de nervi daca mi-e cald. asa ca, pentru binele casniciei mele, am nevoie de aer conditionat. oricum sunt obisnuita cu el, cand stateam la mama imi pusesem acum vreo 3 ani si m-am mutat de doua luni in caldura. si la mine mergea non stop cand stateam la mama. adica se lasa cu plansete de nervi, is crizata tare

din cauza caldurilor. si fi-mea cu 4 picioare e la fel de senibila ca mine, tre' sa iau masuri sa nu ne omoram intre noi
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
Roxxy80 spune:
Salutare!
Mary, bravo tie ca ai pastrat lucruri de la puiul mare.
Eu nu am pastrat absolut nimic. Recunosc ca am o mare inclinatie spre a face fapte caritabile care, cateodata, imi depasesc si bugetul. Am dat inclusiv sterilizatorul, cadita, tot, tot.
Si eu am bagajul gata de o luna de zile (de fapt mai am doar sa le introduc in geanta): 3 camasi de noapte, 4 perechi de chiloti moartea pasiunii, papuci din plastic din acela moale, 1 pachet vata mare, 1 pachet tampoane de noapte +maruntisurile (sapun, pasta de dinti, servetele umede etc), 1 garmastan. Pentru piciulina: 4 body-uri (2 cu maneca scurta si 2 cu maneca lunga), 4 pantalonasi subtirei cu picior, 4 caciulite+1 pachet mic pampersi new born, 1 bephanten, 1 pachet servetele umede, 4 scutece albe pe care o voi aseza sa o schimb, una sticla de spirt (pt a-mi calma stolul de la cap si a dezinfecta totul inainte sa mi-o dea in salon).
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 32+
AMR 6-7 SAPTAMANI
MariaG spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui uve_got_mail
E si ea ca si mine la prima sarcina, esti disperata cand nu poti sa il ajuti cu nimic si nu stii de ce plange... 28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria |
eu asta tot incerc sa imi bag in cap de cand am aflat ca sunt insarcinata, ca pentru mine a fost piatra de incercare la Alex, si acum imi repet ca trebuie sa fiu calma si sa astept si sa-l alin, el tot o sa planga (si noi am plange in locul lui)
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
26+http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
Raluca_u spune:
m-am intors cu pozele promise. nu am stat sa le prelucrez deloc - poate saptamana viitoare am chef asa ca mai scuzati ochii rosii sau pozele neclare.
serbare adina - ea este albinuta.
iulie 2009
techila ce vreai sa faci la roman? ai pe cineva pe acolo? bafta multa cu proba pt aerul conditionat.
Raluca
30+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
techila spune:
raluca u, soacrii mei sunt intr-un sat langa Roman. imi place sa merg la ei acolo...probabil peste vreo 3 luni o sa si ajung
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:
Adi sa speram ca de acum doar va scadea febra! 
Prin ce ai trecut nici nu ar trebui sa faci acum testul de glicemie, ca si stresul creste tare valorile.
27+ 
Raluca_u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila raluca u, soacrii mei sunt intr-un sat langa Roman. imi place sa merg la ei acolo...probabil peste vreo 3 luni o sa si ajung ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
ce optimista esti... ai de gand sa pleci asa repede cu bebei dupa tine? cred ca e cazul sa iti inchiriezi de pe acum un camion in cazul asta, pentru ca la cate bagaje se aduna pt niste fiinte asa mici...
pupici
Raluca
31+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Dana15 spune:
Tiii, ce albinuta draguta si bucalata!!
asa-i ca are ochisorii albastrii? si mami este tare draguta!
si mi-a placut atat de mult sa vad copilasii aceia costumati!
Dana 29s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monica_dicut spune:
techila 

chiar vrei sa te duci la soacrata???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata

.