Burtici fericite de septembrie-octombrie (108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Tulibu, eu zic sa iti schimbi medicul de familie cel batut in cap. sunt multi medici tampitei pe lumea asta asa ca.... eu una am ajuns la concluzia ca totul e posibil. Cred ca poate sa iti dea prenatal si ginecologul. Merita sa intrebi daca nu vrei sa iti schimbi medicul de familie. Multa bafta.

Raluca_u, Uve_got_mail bine ati revenit.

Raluca, eu zic sa te potolesti cu calatoriile de genul asta ca nu se stie cand te apuca contractiile. Bine ca de data asta a fost totul ok. Te relaxezi tu acum. Cred ca Adinuta a fost sufletul petrecerii.

Monica 26+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Buna,
m-am intors si eu din pribegie!
Are insa colici si il doare burtica; i-am recomandat si eu din auzite Infacol si sper sa ii faca bine...cu Debridad - parca asa ii spune - nu a facut nimic.

colicii trec precum trece gripa: 7 zile cu medicamente sau o saptamana fara. Adica singurul lucru care functioneaza este rabdarea. Cand o sa se impace cu ei, se vor opri.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

raluca u, uelcom inapoi. la roman ai fost ai??? pai acolo am vrut si eu sa ajung, dar nu mai am voide de o luna jumate la drum lung.

azi imi vine si mie Sarpele, abia astept sa mai iubesc cu el la noapte, tre' sa mi-l aduca sotz ca vine pe adresa lui de serviciu

alex, sa stii ca la 5 incepe colombo, eu sunt fan, asa ca mai am un pic si scap de plictiseala. daca te ajuta si pe tine in acelasi scop...

diseara cand vine sotz facem niste probe sa vedem daca am suficient curent electric ca sa imi tina un aer conditionat....sa-mi tineti pumnii ca daca nu, imi iau campii la ce calduri se anunta

tulibu, schimba nemernica de doctoresa cu 6 ani de facultate...eu asa am facut si imi pare rau pentru nervii pierduti cu ea atata timp

trebuia sa mai zic ceva, dar am uitat...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana esti o scumpa

Ai dreptate, si eu mi-am amintit cum le puneam automat pe Aida sau Monica cand le prindeam pe aici, sa faca un capitol nou.

In legatura cu zucchini, sunt la fel ca dovleceii. Atata ca parca arata mai bine la gratar, cu marginea aceea a lor verzuie . Si ai dreptate, parca pane sunt cei mai buni si mai dulcici (asta o zice cineva care nu prea papa pane, ca nu-s dietetici ). Tot nedietetici si bunuti se pot face chiftelute, razuiti si amestecati cu branzica, ou, etc. Dietetici si bunuti sunt facuti la gratar. Eu am tot incercat si la cuptor cu alte legume, dar mi se pareau tare aposi. Mai poti sa-l faci intr-un ghiveci. Sau taiati in jumatate, scobiti, si umpluti cu branzica si ou si bagati la cuptor. Am mai mancat undeva opariti si dati pe razatoare, iar apoi amestecati cu maioneza, usturoi si ceapa, si zicea lumea ca are gust ca si salata de vinete. Nu prea , dar na, e bunuc.

Anco, Lullaby, Monica multumesc

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

hop si eu! cu ceva nervi, pt ca speram ca azi sa fiu si eu in pas cu voi, dar nu mi-a mers netu pana acum o ora acum am reusit sa recuperez si ma bag si eu la subiecte "fierbinti"

epilat - ultima data am reusit cu chiu cu vai sa ma fac cu lama...pana atunci ma facusem doar la cosmetica, dar pt ca am auzit si eu ca ar fi periculos, am zis sa ma las de sportul asta....acum cam trebuie iar sa ma fac, si mi-e groaza pt ca mi-a crescut burta rau, si sigur va fi mai rau....a, si am vazut ca zicea Aida, si stiu ca v-am zis si eu de la curs, sa nu exgeram cu rasul la dansa, pt ca se poate lua si un strat de piele, si suntem f expuse la infectii....si mai ales atunci, cat mai aproape de nastere....

despre - noua ne-a zis dr din sapt 32 sa oprim orice activitate...si cum sotzul e oricum mai ascultator decat mine, nici ca mai incearca ceva....

vaccinul anti-tetanos - am intrebat-o pe tipa de la curs, care lucreaza de 8 ani ca moasa in spital, si ne-a zis ca ea n-a mai vazut tetanos de ani buni, ca se exagereaza...adik oricat de groaznic ar fi spitalul in care nasti, nu foloseste nimeni truse nasterile...

fetelor, ce ziceti voi acolo ca dupa 32 de sapt sa pregatesc bagajul??! care bagaj, ca eu n-am decat cateva body-uri si 2-3 costumase pt bebe si atat??! nu se mai poate asa, trebuie sa trag si eu un tur de forta sa cumpar toate cele, ca raman mult in urma...

va pupicesc si scriu alt mesaj cu ce ne-a mai zis la curs...

33+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Spanac ziceti? (beah, nu prea imi place). Dar...o sa ma fortez macar putin!
Apropo de mers la medic. Eu ma duc pe 29 la morfologica de 32 de saptamani, si apoi abia in ultima luna de sarcina la control...abia pe 4 septembrie . Cam mult mi s-a parut si mie, dar dr e in concediu...si cum au mers toate bine, slava domnului...nu vad de ce as intra acum in panica

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

voi vorbiti de bagaj la 32 saptamani? ce sa zicem noi, cele cu gemeni...kiki cri, mimika, techila si eu...si aiurita de mine n-am nici papuci de casa...si nici nu stiu ce hainute de bebe sa duc la spital ca am doar bodyuri cu maneca scurta. or fi bune?

cat despre infrumusetarea acolo jos...eu m-am facut cu lama pana acum, chiar sambata inainte de control, cam greu e adevarat si nu tocmai foarte bine, dar...

anco 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Buna,
m-am intors si eu din pribegie!
Are insa colici si il doare burtica; i-am recomandat si eu din auzite Infacol si sper sa ii faca bine...cu Debridad - parca asa ii spune - nu a facut nimic.

colicii trec precum trece gripa: 7 zile cu medicamente sau o saptamana fara. Adica singurul lucru care functioneaza este rabdarea. Cand o sa se impace cu ei, se vor opri.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

mare 2009

E si ea ca si mine la prima sarcina, esti disperata cand nu poti sa il ajuti cu nimic si nu stii de ce plange...

28+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Spanac ziceti? (beah, nu prea imi place). Dar...o sa ma fortez macar putin!
Apropo de mers la medic. Eu ma duc pe 29 la morfologica de 32 de saptamani, si apoi abia in ultima luna de sarcina la control...abia pe 4 septembrie . Cam mult mi s-a parut si mie, dar dr e in concediu...si cum au mers toate bine, slava domnului...nu vad de ce as intra acum in panica

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Kemsy, surse foarte bune de fe sunt : spanac,brocoli, fasole boabe (cele rosii mai inchise la culoare), naut, galbenus de ou, sfecla rosie .... in general ce e verde si rosu inchis la culoare. La carne nu te pot sfatui, dar ti-au spus fetele .

Manga, de ce ti-ai schimbat semnatura azi ? Eu o schimb odata cu tine, adica miercurea !!! Tot timpul ma uit la semnatura ta si la opozele tale sa compar burtica

Va pup, ma duc la treaba

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
Sau taiati in jumatate, scobiti, si umpluti cu branzica si ou si bagati la cuptor.

Raluk multumesc de idei; sambata mergem la iarba verde si as putea sa incerc la gratar, numai sa tina ei pana atunci;
reteta de sus mi se pare tare buna..branzica o pun rasa, nu? si oul trebuie sa-l bat si sa-l imprastii pe deasupra, asa-i?

Techila tinem pumnii sa puteti pune aer conditonat! au zis astia ca vin calduri mai mari?! doamne fereste!

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput