Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (62)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

acuma citesc pe DC, sarcina la 21 de sapt......si scrie ca are bebe in jur de 380 grame +/- ceva.......
deci eu il ,,cred'' pe DC

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

20+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nici eu nu stiu cat are Flavius acum....
oricum, vad ca astia din Bucuresti nu ma suna...asa ca o sa sun eu la Tg Mures sa vad cans o sa-mi fac o programare....ca vreau musai sa-mi vad bebelusul...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata si de la mine!
Mai dar harnice sunteti! Camy tu ai ramas tot cu trezitul la 7 dimi? Sa inteleg ca te trezesti sa-i faci cafeluta la sot, sau inca ti-a ramas organismul obisnuit asa de cand mergeai la serviciu?
Eu azi am ramas singurica. Musafirii au plecat la bai din nou si de data asta au luat-o si pe soacra cu ei. Am ramas singurica sa fac curatenie si papa, macar nu ma mai bate nimeni la cap sa fac aia si aia...asa fac ce vreau si ce pot, iar daca nu le convine sa-si faca cand or veni, ca nici eu nu-s Mafalda.
Apropos...bine e sa fii singur acasa, sa stii ca nu te deranjeaza nimeni cateva ore bune, sa iesi de la dus in pielea goala, sa umbli prin casa cum vrei .
A driana pe tine te streseaza lumea ca de ce e bebelul tau cu capul in jos, iar pe mine ma streseaza ca de ce e cu capul in sus , ca cica al lor de la 4 luni a stat deja intors.... Cand or invata sa nu mai streseze atata pe altii si sa inteleaga ca nu toti suntem la fel?!

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Buna fetelor! Adriana,stai linistita,este foarte bine,in primul rand fiecare bebe are ritmul lui de crestere,si apoi,eu am fost la morfo la 21 s,bebe avea 395 g,dr. a spus ca este bine,ca se dezvolta normal,ca toti parametri sunt buni.Deci fii mai optimista

: 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

Vai am uitat.Azi am schimbat si eu semnatura

: 25+

Mergi la inceput

Tinonino pentru schimbarea saptamanii! Sa le numaram toate impreuna pana la 40!

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Am facut putina febra musculara de la inotul de ieri. Oare ce sa fac sa-mi treaca?

Ramona,
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Dragele mele, am intrat si eu sa va pup doar, pentru ca sunt cu timpul la limita.

Casa mea e gata zugravita, tatal meu e un fel de praslea cel voinic si a dat gata toata treaba in 3 zile. Acum am comandat ceva mobila pentru camera fetitei si pentru restul casei ce mai trebuia asa ca toate merg bine.

Cel mai important lucru insa, MARUCA a miscaaaattt.

Saptamana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fetelor m-am linistit....am citit pe site-uri despre copii si nu pe forumuri ca aproximativ atata trebuie sa aiba la varsta asta...

uneori interntul mai bine n-ar exista...daca doctorul ne zice ca totul ii ok, ii in grafic, de ce naiba trebe sa ne punem noi sa cautam ca ,,obsedatele'' pe net sa vedem ce zice, daca ii adevarat ce a spus doctorul....

iar daca piticul meu vrea sa stea cu capul in jos la 21 de sapt, apoi asa sa stea. nu???????????

ooooofffff, ma simt mai bine acumaaaa

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

20+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!
Am ceva emotii pentru eco de dupamasa asa ca ma relaxez cu DC-ul
.
Camy .Tare neseriosi astia de la Diagnosis,mai e un pic si trece luna...bine ca vrei sa mergi la TG Mures sa nu mai stai cu stresul ca nu mai stii de bebe.

A driana nu te mai stresa atat,ti-ar fii spus medicul daca nu este in ordine ceva.

RamonaCopot te compatimesc cu musafirii astia,fir-ar sa fie.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 20+

Mergi la inceput