nastere prin cezariana

nastere prin cezariana | Autor: dflory

Link direct la acest mesaj

sora mea are colul inchis si a programato la cezariana pt. duminica pt. ca cica a depasit termenul(ea e in 39 saptamaNI). Doctorul ia dat sa faca vineri 2 injecti(una la 12 ore) numite DEXAMETHASONE SODIUM PHOSPHATE.Cu cine am vb. pana acum,inclusiv farmacistele, miau ca astea se dau ca sati provoace avor nu ca sa pregateasca copilul.
Eu as vrea sa stiu daca a mai facut cineva injectii destea pt. nastere.daca stie careva daca sunt bune pt. asa ceva.
Va rog raspundetimi pana vineri,ca vineri trebuie sa inceapa injectiile

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

In primul rand: la 39 de saptamani nu se spune ca e depasit termenul. Termen depasit inseamna peste 40 de saptamani. In al doilea rand, Dexametazona este pentru maturizarea plamanilor bebeului, nicidecum sa provoace avort, Doamne fereste! Oare farmacistele astea unde au absolvit???

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Buna,

Eu am nascut acum 2 ani prin cezariana, programata.
Nu am facut nici-un fel de injectii sau alte tratamente in zilele precedente.

Iar cu farmacistele atotstiutoare, sunt atatea exemple chiar si aici pe forum, cu greseli si recomandari aiurea facute...nu toate sunt asa, desigur, dar multe sunt tinere si probabil nici nu au experienta, cat despre studii, ce sa zic, teoria ca teoria, dar practica ne omoara.

Nu cumva medicul a programat-o pentru ca vrea sa plece in concediu ?!?! Am mai auzit de astfel de situatii...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflory spune:

multumesc kitzy pt. raspuns,asa stiam si eu dar doctorul ia spus ca saptamana urmatoare intra in 40 saptamani si depaseste termenul,oricum multumesc mult,cezariana am facut si eu dar fara injectii destea si nu stiam despre ce era vb.

Mergi la inceput