Puiuti de Randunici 2008!! (287)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai fetelor, dar nu e vorba de polemici! sunt informatii si atat! pro sau contra sunt doar pareri...acum, fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru ea si pt puiul ei...
hai, mai! doar nu o sa iasa discutii acum din cauza asta?
sper ca nu am suparat pe nimeni cu ce am postat...doar am vrut sa va zic ce am aflat eu despre acele produse si atat...ca doar nu am nimic de castigat! ca nu produc nici crema de protectie solara si nici iaurt .
vali, nu am vrut sa te superi ca m-am luat de danone si nici ca am zis ca mi se pare aiurea afirmatia pediatrei tale...
ufff, uneori nici nu-mi mai vine sa ma dau cu parerea...

eu as vrea totusi sa vad un semn de la clau, de la nicoleta...helloooo!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ba nu, Ariel, ai fost cat se poate de obiectiva si in fond ai vorbit inclusiv din experienta proprie cu Alexuta. Pana la coada, asta conteaza destul de mult.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Helau!
M-am intors de la , sunt rupta dar ma simt mai bine...

Gecko, multam de bere!
Am avut un pacient care mi-a zis ca fi-sa e doctor si ca ma roaga sa-i dau nr de tel ca sa vorbeasca cu mine.
Si m-a sunat....tocmai din Australia!
M-am gandit la tine!

Anul trecut am vazut la piscina la bulgari un pui de neamt imbracat in costum de-ala anti ultravioleta...si m-am crucit si minunat, ca nu mai vazusem si nici nu stiam la ce-s bune!

Fetelor cu aftele, am gasit candva cand am avut si eu buba la gura o solutie in farmacie care avea si ceva xilina si amortea un pic zona....numai ca nu stiu cum se cheama!
Oricum merita intrebat pentru ca macar cat si-ar bea laptele nu i-ar mai durea!

Ariel, lui Seb nu ii place iaurtul si gata!( taxo zice ca seamana cu el, ca nici lui nu-i place!)
In schimb Danonino baga, desi n-am convingerea ca daca i-as da zilnic nu s-ar plictisi!

Eu sunt cam terminata de masa de dupa-amiaza, ca nu stiu ce sa-i dau.
M-am saturat de mamaliga cu branza de vaci sau paste!
Adik m-am saturat sa fac, plus ca branza buna nu gasesc mereu...

Ilinca baga iaurt la greu si n-aveam treaba, asta mai are un pic si ma plesneste!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nici eu nu stiu care-i tereaba cu polemicile, cred ca-s schimburi de pareri, impresii, experiente, pe mine una nu ma deranjaza, din contra, le consider constructive, mai ales ca nu le stiu pe toate!..si sper sa gantiti toate la fel, in final oricum fiecare face cum crede, nici nu mai e cazul sa repetam asta la infinit, dar asta nu inseamna ca nu ne mai dam cu parerea, ca in fond asta e rolul forumului..
naty fata, ratasem pozele cu casa, tot albumul!! cand le-ai puis de nu stiam?? le studiez acum!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, imi pare rau de cazaturile Iuliei!

Si Surubul cade si se loveste de numa', dar ii trece repede si o ia de la capat!

Acum 2 zile era o rama de termopan expusa pe un soclu in Auchan, a vrut sa incere cum functioneaza si a cazut peste el, cu coltul pe fata lui, l-a zgariat pe tot obrazul si pe gat....bine ca nu i-a venit in ochi!
A cazut de catev ori pe gresia uda, ca trebuia sa vada cum dau eu cu mopul...acum am observat ca a invata care-i treaba si nu mai vine dupa mine!

O

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi, e clar ca de cazaturi nu scapa niciunul din pacate, problema e ca asta a mea e o fricoasa ce n-a vazut pamantul, dealtfel de-aia a si intarziat atata cu mersul, e limpede.
Iata si flimuletele, daca va era dor de Iulia www.onetruemedia.com/shared?p=92cc0b584bdd48247abb8f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

gata, am vazut noul cuib al Nataliei, e dragut foc, sa-l stapaniti sanatosi! de unde ai cumparat chiuveta rosie si bateria? si eu as vrea ceva de genul..

Mergi la inceput

Liniste si pace!

Ma duc in pat ca maine iar suna ceasul tarrrr si trenul tzaca-paca si clopoteii dinghi-linghi...( lucrez in orasul lui Caragiale, n-am ce-i face!)

Va pup, va doresc o noapte minunata si maine o zi asemenea si va provoc sa declarati pe proprie raspundere ce stiti ca ii dati copilului desi stiti ca nu e bine!

Eu prima recunosc ca ii mai dau acadele si tic-tac!( numite bobo!)
Acadeaua o linge de 3 ori si apoi isi managie bluza, pantofii, fata, caruciorul cu ea, se face tot lipicios dar macar TACE!
Ticatacul il varsa jumate pe jos, isi baga degetul in cutie si nu si-l mai poate scoate...dar TACE !( desi la faza cu degetul a urlat cam nasol!)

Pa!

Mergi la inceput

ce frumos papa Iulia fructele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Ariel , aici mi-s. Am avut treaba dupa-amiaza, mi-am dus baiatul cel mare la inot, cu cel mic dupa mine, fireste. Am dat pe la farmacie, am cumparat una-alta (si crema de plaja, dar nu va spun de care!)

Gecko, stii de ce imi place mie Viena si de ce abia astept sa plecam? Din cauza de ZEEEEEEN! Abia astept sa mananc tortul de peste o luna (de dupa rezultate)!

Tuchi, sper ca te-ai racorit cu aventura de la spital!

Seara buna, stol! Am treaba, plec la mare (si pana atunci, la bagaje cu mine!)!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput