Puiuti de Randunici 2008!! (287)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu as veni cu Mufa, dar sunt singura azi..poate in IOR ajung, daca ma-ndur sa urc in tramvai..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

tuchi, eu te-as scoate undeva...la umbra sa zicem (ca tot e lait motivul zilei)...ti-as da o bere rece si te-as pune sa te racoresti. Sa ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si iar cu soarele...eu nu zic ca neaparat asa e bine, ca australienii is cei mai destepti. Doar ati mai discutat de cum purtanti piticii la mare si nu m-am bagat ca stiu si eu moda din Romania si stiu ce ochi beliti ar fi pe plaja sa apara un purandel ca si cosmonautul de echipat. Doar ca a intrebat Nicoleta si am raspuns...
Aici e normal sa fie toata protectia asta cand stam cu gaura de ozon deasupra capului si in plus...aici se traieste lejer pana la 90 de ani, babele la 80 de ani sunt cu Ipod-ul in urechi, bandana in cap si fac jogging...si nu asa 3-4 pasi leganati ci baga tare de eu obosesc numa cand le vad...nu-i de mirare ca fac tam tam pentru riscul de cancer de piele...nu li se pare normal sa moara la 40-50-60 de ani din cauza unor BUBE. Va zic eu ca astia au descoperit secretul "Tineretii fara batranete si vietii fara moarte"...vi-l zic si voua...e relaxarea...nu se streseaza pentru nimic...si sa nu credeti ca se sparg in bani si nu au greutati...dar pur si simplu nu considera ca astea sunt lucruri importante...pentru ei e important sa poata sta in natura si savureze prospetimea diminetii si apusul soarelui in ocean...si vestea buna e ca e contagioasa starea asta...daca in urma cu un an jumate ma agitam ca un titirez pentru te miri ce acum deja sunt pe calea cea buna...ZENNNN.

Ariel, ai dreptate ca sunt scumpe pentru o saptamana de concediu...aici am dat 10 dolari pe costum (cam 20 RON) si il folosesc un sezon intreg.

Gata...culcarea ca si maine e o zi...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko
Ariel, ai dreptate ca sunt scumpe pentru o saptamana de concediu...aici am dat 10 dolari pe costum (cam 20 RON) si il folosesc un sezon intreg.

inca o data observ ca Romania e tara cu preturi de lux.... Pe mine ma apuca si mama frustrarilor cand vad ce preturi sunt la unele produse afara, nu mai zic de perioada de reduceri...
dar ce m-a mirat foarte tare, este ca daca eu bag preturi mici, mult mai mici decat la concurenti, lumea sta in dubii...ca oare sunt bune produsele? sunt originale? ... din cauza asta am zis mai sus, ca nu intotdeauna pretul reflecta calitatea produsului! plus ca la achizitionare engross sunt reduceri substantiale! mai nasol e ca trebuie investita o suma mare...caci putini lucreaza cu 2-3 bucati/produs si mie una mi-e imposibil sa cumpar 500 de produse de acelasi model...
am gasit unii care dau si cantitati mai mici sau engross considera suma totala, insa putini, iar preturile sunt mai mari decat la ceilalti...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Vad subiecte la care as putea raspunde , dar n-am chef de polemici. Spun doar ca fiecare mama incearca sa faca cum crede mai bine pt copilul ei.

Am avut cea mai naspa noapte: Matei s-a trezit din juma in juma de ora maraind si plangand, fara sa vrea nici lapte, nici apa...Si l-am pazit asa, convingandu-l sa bea totusi un biberon de lapte cu cereale si putina apa...

Asa de suparata sunt ca nu-i mai trec aftele astea, ca tipa de cate ori baga ceva in gura...De n-am incercat sa-i dau de toate, dar in afara de apa, azi n-a mancat NIMIC..

Macar dupa-amiaza a dormit o ora jumate fara sa se trezeasca...

Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Offf, maraie, maraie si iar maraie...

Valentina cu Matei si 10+ cu Luca/ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vali foarte nasol cu aftele. A avut si Sanziana o afta gigant, facuta de o zgarietura pe care si-a tras-o pe cerul gurii. Muuult am mai tras cu ea...

Iar eu am acum 2 afte, stanga dreapta simetric, care ma ucid.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bubu sunt tare dragute pozele! Si confirm - freza lui Luny ii vine foarte misto!

Aseara dupa atata alergat Zana a cazut lata! Nu mi-a venit sa cred, a adormit aproape instantaneu.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nici eu nu am chef de polemici, cu toate intepaturile pe care le-am simtit in unele postari, oricum important e ca Gecko a reusit sa explice niste chestii mult mai bine decat mine, pana la urma conteaza sa fie mesajul transmis...
O singura precizare: am scris ca am luat pt Iulia crema de la Vichy cu 50 de ron pt ca fix asta m-a intrebat Bubu. Iar mai demult, daca isi aminteste cineva, scrisesem ca pediatra de la Medlife mi-a zis ca la mare neaparat sa-i iau o crema nu doar cu spf cat mai mare ci neaparat de la o firma consacrata de dermatocosmetice, pt ca la pielea lor sensibila mai e vorba si de alergii la excipienti, etc. Nu am comentat ca e scumpa sau e ieftina, i-am raspuns lui Bubu la intrebare; punct.
Am vazut pozitele de la intalnire, Luny sa-ti fie de bine, arati minunat, copiii tare draguti, mi-a placut la nebunie salopetica Zanei
Clau, dupa cazatura Iulia pana la pranz nici gand sa mai incerce sa mearga; dupa care, relaxata dar si stimulata de mine si de Tanta care era aici, a inceput sa se ridice si sa cuteze...tot mai mult si mai mult...pana cand s-a impiedicat pe culoarul cu gresie de melcul ei cantator si a venit cu fruntea de gresia si si-a spart capul (de fapt pielea). Urlete vreo juma de ora, gheata pe frunte, crema de galbenele care a avut un efect miraculos...iar i-a trecut cheful si a mai reapucat-o, f timid, la plimbare in Botanica, dar tot degetul lui mami a fost de baza.
Tuchi, sper (de fapt sunt sigura) ca se rezolva dar stiu al naibii cat de naspa te simti dupa astfel de chestii...
Gudinde si altceva nu stiu ce sa-ti mai zic...
Mai incolo pun si eu niste poze si filmulete.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Poze de aici Urmeaza si 2 filmulete dar se descarca mai greu.
Cineva ma intreba cum s-a adaptat Iulia cu dormitul...neasteptat de bine, ptiu, ptiu. Bine, adevarul e ca eu cu ea am avut marele noroc sa adoarma de mica singura, adica ea dormea cu noi in camera dar cand o culcam ramanea imediat singura fara probleme. Patul a ramas acelasi, in prima seara i-am pus chiar si asternutul deja folosit in pat, deci...Usa ei e intredeschisa noaptea, la fel si a noastra (camerele sunt oricum vecine), se aude f bine orice suspin iar eu stau in pat in partea dinspre usa ca sa fiu sigura ca o aud. Am avut ceva emotii si recunosc ca inca adorm greu dar daca e ceva aud imediat. De verificat o verific cam de 2 ori pana sa adorm si randunoiul la randul lui o data, apoi...direct dimineata la 6-7 cand vocifereaza dupa lapte.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput