Puiuti de Randunici 2008!! (287)
Raspunsuri - Pagina 20
zozela spune:
Eu de voi nu ma pot tine!
Aveti o limbarita,ceva de speriat!
Buna ziua!
Ariel am avut si eu vreo 4-5 episoade de-astea-cu sangerari abundente,cauterizare,spaima,pe la vreo 12-13 ani..shoparlica ti-a zis bine ce ti-a zis,nu te speria
Haide lasa prostiile ca asa mai invatam si noi-una,alta..De-asta suntem aici,sa ne expunem parerile,experientele personale,convingerile..Nu-i musai sa si aplicam ce aflam,fiecare pricepe ce vrea,ne mai si
..ca asa ne sade bine-important e sa nu se lase cu sange si sa ne pupam suroreste la sfarsit![]()
Vorbeati de mancarea la borcanele-al meu le linge.Nu stiu ce ne-am face daca n-ar ezista,ca io-s satula de gatit.O data la 2 zile-gatesc.Daca-i lipseste zeama(a se citi-ciorba/supa) e durere,plus felul 2,plus ca seara-NU STIU CE SA-I MAI DAU!!
M-am saturat sa stau la cratita-musaca,gratarel,piureuri diverse,orezuri,fasolici si mazarici,ghiveciuri diverse,salate,nu stiu ce sa-i mai fac-si JUR-ca nu mai am energia necesara sa pregatesc zeama+ 2 feluri de mancare,asa ca..seara mai apelam la borcanele
Nu stiu frate cemetabolism are ca m-a omorat.Dimineata ma omoara cu tzatza-la prima ora!! Apoi face un tur de casa si se opreste la frigider
Miam,miam-papa
Apoi parc cu fructe+ceva(cereale/iaurt),apoi tzitzi,apoi pranzul(zeama+fel 2+pepene rosu/galben),apoi o gustare-un fruct si-iar-miam,miam,papa
Un copil normal,probabil ca ar fi obez,numai ca EL nu e normal,ca al lui cur nu sade,nici in somn nu sade,ca-l aud foindu-se mereu.De-aia ar manca intr-una,ca tre' sa consume..Si i-am si zis-ce bine ar fi sa fie si el mai potolit,consum mic-si de calorii ingerate-si de cal. consumate
Si-uite asa mi-am spus-iar-oful aci
Si..iar nu fusei coerenta si ordonata,da' ma iertati,ca ma intelegeti
multi si fug ca-i treaz de vreo 5 minute si deja ma striga si se vaita..
zozela spune:
Fac ramurica noua,da?!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
luny spune:

1. ai mei spun ca nu ma avantajeaza brtetonul ala deloc, cai am fata mica2. asa e ca-i cocos omu' mic?

pseu: cand se scoala, sper sa-l alimentez si mergem la control la pediatru...

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
What??? Adica ce vrei sa spui? Unde pleaca Teo? Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

La Londra pleaca Teo, 2 saptamani
Ce-o fi fost in capul meu nu stiu
O sa ma stie tot globul la cate istericale o sa fac fara ea DOUA SAPTAMANI 
Dar ma gandesc ca ar fi fost aiurea sa stea dupa mine si dupa piciul de fra'su toata vara...asa, imbina utilul cu placutul...are si cursuri de engleza dimineata 4 ore si excursii...ce sa zic, Doamne ajuta!Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata pare... mimo pt tine : http://family.webshots.com/album/573664091VWTcLE RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI http://community.webshots.com/user/ramonika8128 |
Sexi mama
cute pici 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Nu, Ariel, fiul meu vitreg ( Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
F tare
Sa-mi impartasesti si mie din experientele tale de mama vitreg cand oi infia-o pe Nicoleta 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze

What??? Adica ce vrei sa spui?