Puiuti de Randunici 2008!! (287)
Raspunsuri - Pagina 13
nicol_conte spune:
Nico ce repede ai sters casuta, eu n-am fost pe faza, dar vreau sa vad, pls!!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
bubu05 spune:
Of, credeam ca nu va mai ajung...limbarita, nu gluma ![]()
Ramo, nici eu n-am citit de freza ta cea noua...ca poate am citit in viteza, dar tare as vrea sa te vaz 
Nico, super casuta, Doamne Ajutasa ajungeti acolo!!
Si sa stiti ca peste tot lumea e cum a zis Gecko, Zen si roz, peste tot!!! numai la noi nu
In toate orasele nordice pe care le-am vizitat nu am vazut un parinte sa certe copilul, sa tipe la copil, sa stea cu gura pe copil...nu-l tinea de mana decat cand traversa strada....toata lumea facea jogging, si sa nu va mai zic de oamenii care erau in croaziera, jumate cred aveau peste 60 de ani, multi erau in carje, scaune cu rotile, si toti erau ZEN si se distrau!!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Ramo, Ce mi-a scapat! Freza noua? Unde sunt pozele? |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Nicol, f frumaose sunteti toate 3 ![]() ![]() Arati beton ![]() Vlad Mami de ursulet bebe |
Mersi Ursu! Nu chiar beton ,mai e , mai e... dar am uitat sa va zic ca am scazut si eu sub pragul psihologic de 60kg, acum am 59!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
ramo_cata spune:
bubu am spus de freza mea vineri noaptea intr-un mesaj postat pe la ora 1 noaptea..acu'incarc poze dar nu se vede cinestie ce..am o poza din parcul moghiorosi...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
Nicoleta spune:
Ma duc la nani, nu am facut mare lucru azi... cu bagajele marete... Nicol, lasa ca sper sa am ocazia sa pun poze cu casa (probabil un apt) in care vom sta la Viena (habar nu am inca in care...)... Mai e putin pana aflam, e musai sa fie repede...
Somn usor! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ramo_cata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nicol_conte
Mersi Ursu! Nu chiar beton ,mai e , mai e... dar am uitat sa va zic ca am scazut si eu sub pragul psihologic de 60kg, acum am 59! ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an... |
pt cele 59 kg ..eu am ajuns la 56,5kg...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
Nicoleta spune:
Bubule, cati mosi stafiditi n-am vazut si eu in Viena... prima data ma uitam ca la Zoo... apoi mi-a trecut! Si sper sa fie molipsitoare starea de ZEN, sa apuc si eu o varsta generoasa (ca deh, is panicoasa, cum ma stiti
...)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei