Paleuri si fursecuri cu stafide

Paleuri si fursecuri cu stafide | Autor: mireluta39

Link direct la acest mesaj

Ingrediente: 250 g margarina , 3 oua , 230 g zahar tos , 410 g faina , esente de vanilie , rom si portocale , 100 g stafide.

Mod de preparare: se inmoaie putin margarina pe foc,apoi se mixeaza spuma cu zaharul,se pun esentele si pe rand ouale,la interval de 2 min.Se opreste mixerul si se inglobeaza faina toata pusa deodata,amestecand usor de jos in sus.Pentru fursecuri se adauga si stafidele odata cu faina.

Se pune compozitia in pos si se toarna paleuri si fursecuri in tava tapetata cu hartie de copt.Se coc in cuptorul incins la 180 grade,cam 10 min.Paleurile se lipesc cate doua cu crema de ciocolata intre ele,iar fursecurile se pudreaza cu zahar pudra.POFTA BUNA

Acestea sunt cantitatile pentru reteta mea de acasa,pentru ca reteta propriu-zisa de la cofetarie este cu 40 oua la 3kg de margarina.

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

www.gatestesanatos.webs.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai mirelutza,sa inteleg ca ai lucrat la cofetarie de sti atitea retete n-ai poze sa ne arati si noua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireluta39 spune:

Am cateva poze facute pe telefon,dar nu prea sunt AS in calculatoare.Voi incerca sa le postez,sa vad daca reusesc,Anita.Oricum,puteti intra si pe site-ul meu www.gatestesanatos.webs.com ,sunt abia la inceput cu el,e inca in lucru,dar puteti vedea si acolo cateva poze.

www.gatestesanatos.webs.com

www.blogulluiaurel45.blogspot.com

Mergi la inceput