8-9 luni, perioada dificila. Nu pleca, mama!!!
Raspunsuri - Pagina 3
gaia.nevia spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cu Teo n-am trecut prin asa ceva. Nu-i nimic... trec acum... de vreo doua zile a inceput sa faca exact ca Radu (nu mai spun ca se taraste pe burta prin casa, ca "mergi ca Radu, te tarasti pe jos, ha-ha-ha"...) dar nu mai vrea nimic decat cu mami.
Dormi cu mami (no problem, solved), mananci cu mami (no problem, de ieri am inceput sa servesc gustarea in oala, cu doo linguri, pac in stanga, pac in dreapta, si avand in vedere ca oricum le incurc intre ele ma voi simplifica la o singura lingura) vrei sa te schimbe mami, vrei sa te spele mami, vrei sa te plimbi cu mami...
bunicul ajutator a devenit inutil, sau ma rog, are o treaba cumplit de grea sa prinda copilul recalcitrant prin casa ca sa-l schimbe de pampers... toate astea in timp ce al micu a devenit in fel de apendice exterior urlator de mami.
Deci ma descurc, fetelor, haos total... aaasta.... ANGAJEZ MENAJERA!!!!
Daca poate sa si manance in locul meu, si mai ales sa faca pipi, platesc dublu!!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Deci ma descurc, fetelor, haos total... aaasta.... ANGAJEZ MENAJERA!!!! Daca poate sa si manance in locul meu, si mai ales sa faca pipi, platesc dublu!!!! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |

Ma bucur ca angajezi menajera asa vei mai putea respira un pic. Si ai mai mult timp de joaca

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Alexia27 spune:
Gaia_nevia,tu stii bine, e doar o etapa normala; copiii, mai ales cei micuti traiesc intr-un prezent continuu. La ei nu exista trecut sau viitor. DSrept consecinta, ce dispare din raza lor vizuala, apai e bun disparut. Au nevoie de o anumita maturizare psihica sa realizeze ca ce pleaca poate si reveni. Pana atunci poti doar sa il asiguri de prezenta ta si de afectiunea ta constanta. Cand va mai creste (putin) va fi el cel care va vrea independenta; ca sa te "inveselesc" putin, iti spun ca fetita mea e setata pe modul "go and dont come back". Are 3 ani acum, dar dureaza deja de ceva vreme, si a trecut si ea prin anxietatea de despartire. S-a lamurit singurica ca mami nu o paraseste niciodata si acum mami alearga dupa ea peste tot...
Poate la primul copil erai si tu mai relaxata, mai odihnita, mnai dispusa la incurajat siguranta lui bb, si poate de aia nu s-a manifestat asa de pregnant anxietatea asta...curaj, trece!
I'm alive and I'm here forever
Michael Jackson
ducky spune:
eu am incercat de mici sa-i bisnuiesc si cu alti oameni. I-am lasat chiar si cateva minute la inceput cu parintii, socrii, finii, nasii, prietenii. Plus ca nu am stat nici acasa lipita de ei. Le-am amenajat camera in asa fel incat sa poata explora ce vor si i-am lasat liberi. Am venit doar periodic sa urmaresc ce fac, in pauzele mele de spalat, facut mancare etc. E adevarat ca la inceput e greu ca sunt maraiti si nu le place singuri, dar ideea e sa nu apari la cel mai mic plans, la cel mai mic sunet. Trebuie sa se obisnuiasca si singurei si cu alti oameni. Nu e bine sa avem copilasi dependenti !!!
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA