buna la toata lumea....
Am sa incep un pic sa va spun de ce caut eu raspunsuri despre menopauza...ca eu am doar 23 de ani...
Mamicuta mea a intrat la menopauza de la 37 de ani...de atunci are bufeuri,fr des caderi de calciu,dureri de cap si multe altele..
De ceva zile imi spune ca o doare capul fr tare,eu ma gandesc ca ii lipsesc din corp anumite substante,eu stiu,ceva medicamente,vitamine...
Stiti voi un medicament pt ameliorarea vietii unei femei la menopauza?
Va multumesc
de
Christian Ionut
nelia, astea nu sunt situatii carora sa le gasesti rezolvare pe forum.
In primul rand nu stiu care este legatura dintre menopauza prematura a mamei tale si simptomele de acum...banui ca a trecut ceva vreme de la ai ei 37 ani asa ca nu as mai pune simptomele respective pe seama menopauzei.
Cel mai bine este sa mearga la medic si sa se afle care este cu adevarat cauza simptomelor iar tratamentul sa fie in consecinta.
Legat de menopauza prematura, exista medicamente hormonale de inlocuire care printre altele amelioreaza simptomatologia menopauzei, dar la fel....se merge la medic, se face o evaluare, se da un tratament si se si monitorizeaza starea femeii sub acest tratament.
Numa bine.
A facut cumva o mamografie? Nu vreau sa te speri dar eu aveam acele simptome si am descoperit ca am cancer la san. Sper sa nu fie cazul si la ea ,dar trebuie sa mearga la doctor sa faca tot felul de investigatii.mai bine sa cauti tot decat sa iti para rau, pt ca este asa de tanara nimeni nu se gandeste la mamografie.Apoi poate sa fie o dereglare de hormonala , deobicei este prea mult estrogen care a duce aceste simtome, am copiat eu la topicul meu "sora mea mi-a salvat viata" daca vrei sa citesti un topic despre premenopausa si cancerul la san . Este la pagina 4 articolul.