**Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(102)**
Raspunsuri - Pagina 17
An@ spune:
“Sirena sau balena
Acum cateva zile, într-un oras din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea într-o sala de gimnastica scria: “În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"
Se spune ca o femeie tânara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în acesti termeni:
Draga domnilor
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramân gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza. Se distreaza de minune cu delfinii, umplându-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutreiera marile, cunoscând astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia. Balenele cânta foarte bine si chiar înregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vâneze, în afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.
Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: “femeie sau peste?”. Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe lânga acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa se apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.
P.S.: În vremurile astea, în care toata mass-media ne baga în cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o înghetata împreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele împreuna cu prietenele mele. Cu timpul câstigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostiinte si informatii si când nu mai au loc în cap sunt distribuite în restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, când o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gândesc: “Dumnezeule, ce inteligenta sunt…”
mami de Ana (22 mai 2007)
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Bob a inteles pana la urma ca trebuie sa faca la olita asa ca saptamana asta n-a facut deloc pe el desi l-am tinut numai in chilotei de "bumbatel"; si spune cand vrea " mami, repede la olita" si continua " sa nu faci pe tine, sa nu faci pe parchet"; a ramas cu fraza asta de saptamana trecuta cand numai asta a facut, ca asa a vrut el. Dar cand il scot din casa ii pun pampers deocamdata; si noaptea, desi am vazut ca nu mai face nici noaptea. Voi ati renuntat la pampers dintr-o data si in casa si afara? |
Mara are o viroza urata, a debutat ieri dimineata, la 4, cu 39,4, a ajuns ieri la 40,1, azi a facut iar 40,1, a vazut-o si pediatra ei si dr Miruna Georgescu de la Medlife (cam de garda pediatrie). I-am facut analize, nu are infectie, o tinem pe antitermice si din seara asta i-am dat si antibiotic Cedax, ca nu prea cedeaza febra. Sunt cu psihicul la pamant, acum imi doresc sa creasca o data ca, atunci cand o vad asa mica si neajutorata (desi ea rade si danseaza chiar si la temp peste 39), mi se rupe sufletul, as lua eu boala, daca as putea. A fost sotul in seara asta la Medlife sa ia o parte din analize si mi-a spus ca erau vreo 10 copii de varsta Marei la cam de garda. Iar in spital nu mai sunt locuri pentru internare (ma refer la Medlofe, dar cred ca si la Grig Alexandrescu sau altele e ca aceeasi situatie). Deci aveti grija cu cine intra in contact si pe unde ii duceti. Ma refer in special la Bucurestiul asta aglomerat.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
madaiulia spune:
Graviduta multa sanatate Marei. Asa rau imi pare si mie de ei cand sunt bolnaviori, asa mici si neajutorati cum sunt.
An@ o sa plecam la mare la jumatatea lui august in Bulgaria. Sper sa fie ok.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
kay spune:
liv, felicitari pentru casa ! eu numai cand ma gandesc ce inseamna sa construiesti o casa ma apuca asa un soooomn.... de vacanta (ce-mi place cum suna, nu suport "concediu") ne-am luat 5 zile noi 2, singuri la Amsterdam. a fost dezmat total , am facut numai prostii, m-am tatuat . a fost frumos. si acum, in august vrem sa mergem la mare, da nu stim unde. n-avem nici o rezervare, nici o idee, nimic... am vrea Grecia (cum m-ai ghicit ), dar nu stiu cat costa. am sa pun in balanta preturile Ro-Grecia si o sa vad cum iese, ca nu ne dau banii afara din casa. plus ca alex are 2 sau 3 filmari incepand din august, de la jumatate, dar nu stie inca exact cand... asa ca astept sa vb maine cu Nicolaescu sa vedem cand incepe sa filmeze la noul film... ce s-a senilizat si asta, Doamne... partea buna e ca sunt multe last minute offers si poate profitam de asta. eu in visele mele as vrea sa fi mers langa Venetia, la Lido di Jesolo ... dar e prea departe, cu toate ca nu e mai scump decat Gr...
An, eu sunt dereglata de la SUA, ma culc la 3-4-5 si ma scol la 8-9... si nu dorm ziua. poate e un semn ca tre sa ma intorc acolo .
fetelor, imi dati curaj cu pampersul... as vrea sa il scot si eu, mai ales ca am observat ca S are o continenta destul de buna, adica nu face kk de ex decat daca e acasa... sau am fost cateva zile la mare noi doua si (evident) ca a adunat o enterocolita si dimineata la 4 s-a trezit ca o durea burtica, s-a dat jos din pat, a scos niste gaze si eu crezand ca asta a fost (era debutul) am luat-o in pat si o tineam in brate ca sa adoarma la loc... dupa vreo 2 min in care se fataia s-a linistit si i-am dat drumul din brate, iar ea a sarit din pat si cand a ajuns in picioare, abia atunci a facut kk.. deci e clar ca se poate tine... numai ca nu stiu cum sa ii explic sa spuna, cum sa spuna, ea nu intelege, nu vb... chiar nu are cum sa imi zica... ah, bine ca mi-am amintit, intreb logopeda maine, ca avem programare la 2... of, ca uitasem complet...
va , am zis ca fac biscuiti in seara asta si m-am luat cu forumul... dar seara e tanara e abia 1 fara 15 .
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
Gravi, sanatate Marei !
ah, si noi cu cm, S a crescut in ultima luna 5 cm, dupa o stagnare de... 2-3 luni si a ajuns la 91-92...si la kg are 12-12.2 .
are cineva idee de cazare buna la mare? si prin asta inteleg aer conditionat, baie care sa nu se inunde si manelisti 0...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
lbelciug spune:
An@, super bancul, il staim mi s-a parut de prima oara f fain.
Kay, iti multumesc din suflet pt urari, ma simt onorata ca m-ai nominalizat si ca mi-ai raspuns direct. Bravo voua ca ati reusit sa fugiti in 2 intr-o mini-vacanta, cateodata e f revigoranta chiar daca se lasa cu dezmat. Cu olita, ai putea sa-i arati prin semne Soniei; de ex s-o pui pe olita si sa te scremi in fata ei, dimineata sau cand stii tu ca e ora de kk. Las-o si in chilotel, pune-o din 30 in 30 min pe olita si incet-incet sunt sigura ca ii va placea sa faca acolo si evident sa nu se simta uda. Da-ne si noua reteta de biscuiti, daca sunt yammy-yammy. Mai zi-ne daca ai timp de S Nicolaescu, mai poate face ceva bun la varsta lui?
Cu mare ai putea incerca unde a fost Ella, la Navodari daca va place "conceptul".
Gravi, uf, ce rau imi pare sa aud ca Mara a prins iar un virus. Multa sanatate fetei si nu te amara, fii optimista caci desi e neplacuta, imbolnavirea face parte din procesul de imunizare.
Beeei, v-ati uitat pe biblioteca? Vedeti ca sunt si carti de psihologia copilului, imprimanta si toner sa aveti.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
tamaraspt spune:
Alina sanatate Marei!
Ella sper sa semnati cat mai repede actele si sa va mutati in casuta voastra!
Vorbeati de poezii, eu am luat de aici www.parinti. com/Poeziiversuririme-contentcid-3.html cateva, dupa preferinte: cu greierasi, melci,gargarite si unele pe care le-a auzit la gradinita. Stie cateva, dar ii plac si cantecelele. Tatal meu ii spune poeziile gresit si Matei il corecteaza: de ex. tata canta melc, melc si spune " ... apa limpede" si el spune "nu tie bunicu, bunicu neserios" si-l corecteaza "apa tulbure"
PS inca nu am scapat de cantat seara "Mos Craciun", il cere ocazional la culcare
PSS: uitati un cantecel de la gradinita care mie mi-a placut
Am un nas, pe obraz ... 1
Am doi ochi, ca si voi ...1..2
Am trei nasturi la hainuta, Ilenuta ...1..2..3
Am si patru buzunare,
Mi-a cusut mama si-o floare ...1..2..3..4
Si mai am cinci degetele
Parca sunt lumanarele ...1..2..3..4..5
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
ella_74 spune:
Alina,
imi pare rau ca e bolnavioara Mara; multa sanatate!
M-ai pus pe ganduri cu virozele astea si cred ca inainte sa inceapa gradi iar o sa-i dau si eu lui ceva pentru imunitate.
Tamara,
Si a invatat poezia asta la gradi.
chiquitita spune:
An@ si Didi, multumesc ca v-ati gandit la mine , pe aci si eu, sunt la zi cu cititul, insa nu am mai scris pentru ca nu am ceva interesant de spus.
De la serv nu pot sa vad poze de pe webshots, doar picasa si inca ceva, asa ca am vazut doar ce am putut. Cu pampersul suntem si si, unoeri cere la olita si in egala masura face pe ea. Oricum ea noaptea face la greu, cam cu 2 pampers pe noapte stam si cu biberoanele de rigoare. Apropo, An@, de care lapte mai beti?
O sa incerc sa pun cateva poze, in sfarsit i s-a acoperit capul, ea saraca fiind mai clapauga, nu ii statea deloc bine baietel. Am ras-o in cap acum un an si 4 luni si asa greu i-a crtescut parul ceva de speriat. Proasta idee! Cine stie cand om face si noi coada, plus ca e fin fin. Am vazut ac vb de tuns, eu parac tinda sa dau dreptate si la unii si la altii, e greu si la uscat, dar nici zero sa nu fie.
Livia vorbeste binisor, a mai slabit, speculeaza tot si ne omoara cu laptele in continuare.
Liviana, felicitari pt casuta, m-a impresionat poza cu tine invitandu-ne inauntru, parca eram la tine pe scari!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
Irinusha spune:
'Neata plantatie!
Mara, multa sanatate!
Kay, daca mai ajungi in Germania, vezi ca se gasesc carticele despre "facut la olita", asa ai putea sa-i arati Sosonicai ce vrei de la ea. Noi, de ex., avem "Das Töpfchen Buch" / Editura Parragon (si acu' vazui ca-i din America, de fapt ... printat evident in China) - unul für Mädchen, altul für Jungen ... la baieti a functionat, pe fata o lasa rece. Poate gasesti alta, nu neaparat pe asta, dar ideea e ca se gaseste asa ceva. Pe mine ma amuza mereu mesajele tale (pozitiv, sa nu ne intelegem gresit :)). Sanatate si succes!
Mama de Ana, mi-a placut tare ... mai ales ca eu sunt "balenutza" :) ... acu' barem pot sa spun ca-s tare inteligenta ;) L-am trimis si eu mai departe. Si ref. la par sunt de parere cu tine - si mai cine spunea aici ca si-a tuns fata ... nu mai tin minte, sorry!
Si eu am fost tunsa baieteste toata copilaria, cand am crescut mi-am lasat parul lung, in semn de "rebelitate" si cand "am crescut" cu adevarat mi-am dat seama ca-s dusa cu pluta sa stau sa-l bibilesc atat (am si anduleuri de stau ca puse cu furca) si m-am tuns iar baieteste ... ce fain e. Ce vreau sa zic, nu mi s-a stricat personalitatea de fata :)
Am trimis o invitatie la mail-ul comun sa ma laud cu puii mei :) ... ca na, daca ati intrebat ;) Nu o las mult valabila ... asa ca daca aveti chef sa ne vedeti grabiti-va! :D
Numai bine, sanatate plantatie!
PS: Vazut si poze de Tamara ... frumos mancator de porumb! :)
Io cu Cristian -fiul meu preferat - & Amélie -fiica mea preferata
---------------------------------------------
www.inimacopiilor.ro - de la INIMA ta, la INIMILE lor!
www.watch-out.eu