Locul fetelor Nou-Venite !
Raspunsuri - Pagina 2
trutzi spune:
si eu, si eu..... Incercam de un an, am facut 2 luni stimulare si luna asta vreau sa fac hsg
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi si eu, si eu..... Incercam de un an, am facut 2 luni stimulare si luna asta vreau sa fac hsg |
La ce medic esti??
remy_mv spune:
Buna, fetelor! Vin si eu printre voi... Eu ma pregatesc sa fac la inceputul saptamanii viitoare o inseminare, de altfel prima si sper ultima . De aproape 3 ani incercam intens sa avem un bb, anul acesta in martie am ramas insarcinata in urma unui tratament cu puregon, dar din nefericire am pierdut sarcina in 7 saptamani.
Va tin pumnii tuturor, sper sa reusim cat mai curand sa devenim.
Sa aveti o zi usoara!
reya83 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o o nelamurire,daca ma puteti ajuta Sunt in 37 saptamani si ieri la eco mi s-a spus ca am gradul de maturare al placentei I.Din cate am inteles ar trebui sa fie 2 sau 3. Ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna asta si daca reprezinta vreun risc?
Multumesc frumos si sarcina si nastere usoara tuturor!
roxanik09 spune:
Buna, fetelor !
Si eu imi doresc bebe, insa aceasta dorinta a cazut usor in subsidiar, momentan imi doresc sa fiu sanatoasa.. am PCOS ( ovare polichistice), cu toate neajunsurile acestei boli, printre ele aflandu-se si infertilitatea. Asa ca imi doresc in primul rand sa tratez ovarele, iar apoi cu DD inainte si sa speram si un bebe!
Va pup,
vrmoana spune:
citat din mesajul lui reya83 Buna fetelor, Am si eu o o nelamurire,daca ma puteti ajuta Sunt in 37 saptamani si ieri la eco mi s-a spus ca am gradul de maturare al placentei I.Din cate am inteles ar trebui sa fie 2 sau 3. Ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna asta si daca reprezinta vreun risc? Multumesc frumos si sarcina si nastere usoara tuturor! |
Reya intra la Odiseea de iulie-august si intreaba fetele de acolo. Cu siguranta iti vor raspunde.
oana
"Where there's a will, there's a way."
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui reya83 Buna fetelor, Am si eu o o nelamurire,daca ma puteti ajuta Sunt in 37 saptamani si ieri la eco mi s-a spus ca am gradul de maturare al placentei I.Din cate am inteles ar trebui sa fie 2 sau 3. Ma puteti lamuri si pe mine ce inseamna asta si daca reprezinta vreun risc? Multumesc frumos si sarcina si nastere usoara tuturor! |
GR 1 ESTE F BINE,MAI BINE ZIS NU AM MAI AUZIT CA LA 37 DE SAPTAMANI SA AI GR 1.GRADUL REPREZINTA CAT DE IMBATRANITA ESTE PLACENTA .
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
trutzi spune:
citat din mesajul lui Lia73 La ce medic esti?? |
Nuraltay Emel
Marti la ora 12 sunt programata.
Le rog pe fetele care au facut HSG sa imi spuna in ce consta pregatirea, ca mie nu mi-a zis nimic doar sa nu mananc si sa nu beau pana la ora 12.
remy_mv spune:
Cristinaemma, eu am facut 2 hsg-uri. Cred ca conteaza foarte mult unde il faci. Eu pe primul l-am facut la Medsana si nu m-a durut deloc deloc. Al doilea l-am facut dupa laparoscopie, la spital si nu a fost chiar placut. E relativ suportabil, acum depinde de pragul de durere al fiecarei femei. Numai ca este o analiza utila si pana la urma merita efortul, ca sa stii cum stai, din punct de vedere al trompelor.