*Gravidute si mamici de Constanta (62)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adina, si io pe lista ta!
Nu mai plecam la munte acum, in fiecare zi avem programata cate o distractie importanta, cu toata familia... in si pe langa Cta...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Monica, vazui pe blog: FELICITARI Loredanei pt reusita la examenul de admitere la medicina! Si sotului tau, desigur, pt ca are 3 fete destepte!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI ANABELA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai noroc cu carul!

Felicitari Miha-jojo!

Mav...azi nu pot sa scriu mai mult(sunt bolnavioara de 2 zile)...maine revin cu amanunte...pt.atentie!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani Crixiei pentru Alexia.
felicitari, jojo miha.refacere rapida si mult laptic.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanalucia spune:

la multi ani Anabela si sa ai parte numai de ce e mai bun in viata.

bine a venit pe lume fetita de jojo-miha! sa fie sanatoasa si cuminte!

fetelor, eu plangeam la "Puiul"... strabunica mea imi spunea doua povesti, atata stia ea. puiul si "janir" (jane eyre, dar asa zicea ea) si la "janir" plangea si ea cand povestea despre bietul om ramas orb si ea care s-a intors la el... of... cred ca pe masura ce citea ea imi povestea si mie...

dana-alex, ma bucur ca ne citesti si ne placi

am pus si eu azi ceva pentru mihaita..

am avut o surpriza azi la posta. am trimis odata un cod prin sms la un concurs de la nestle, ca sa castig o jucarie fisher-price. am si uitat sa pastrez bonul, de obicei nu castig eu asa ceva. si acum vreo luna ma suna un tip, ca am castigat jucaria si sa trimit fax de pe bon, cu numele, etc. eu zic: dom'le, nu mai am bonul. el:pai mai cautati, poate totusi il gasiti.... bun, eu daca stiam ca nu e, nu era, clar. si zic bine, il caut... am trecut peste dezamagirea de a fi ratat o jucarie pt victor. dar ei tot au trimis-o!!!!! am luat-o azi de la posta. un melc in care bagi chestii de forma diferite. sunt atat de fericita si incantata...mi-au trimis, mai, jucaria!

cu iesirea cum e? numai noi fetele, asa la un pahar de vorba ziceti? as veni si eu dar inca nu stiu cum lucreaza sotul. mai studiez problema.

crisis, suuuuper este teo in cadita! o faci inotatoare de performanta. e foarte bine ca o obisnuiesti cu apa de acum, sa nu ii fie frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Seara buna,
Dragi mamici, dati-mi cateva idei de unde pot cumpara un patut bun, pe la 6-7 luni speram sa-l luam acasa, acum are trei si deocamdata ma multumesc doar sa-i vizitez, ne pregatim si de botez....
Sper sa ma intelegeti, am scris cate ceva la adoptii.
Va citesc mai mereu(in ultima perioada mai rar, recunosc...la doua-trei seri sunt la copii)...sunteti un exemplu pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Salutare!
Anabela, iti doresc sa ai o viata frumoasa si multa sanatate! Mamacita sa iti traiasca domnisoara si sa te bucuri de ea!

Alexia, la multi ani si tie! Numai urari de bine!

Eu sunt suparici .... De vreo doua saptamani ma doare ''o masea''. Prima oara am zis ca e de la curent ca imi raspundea durerea pana in ureche. M-am umflat de paracetamoale, si alte alea .... ca ma gandeam ca la ceva trebuie sa cedeze. Dar daca am vazut ca nu e de glumit, in seara asta am fost la dentist. Am facut radiografie si am un chist exact sub masea. M-a trimis la chirurgie buco-maxilo. Maine dimineata ma duc la Pol II la prof. dr. Creanga. Of, of! Mi-e o friiica! Si o sa raman si fara maseeea.

In alta ordine de idei, vreau sa va rog ceva mai off topic. Vreau sa imi cumpar un apartament de 3 camere (eventual semi) sau unul de 2 camere cu programul Prima Casa. Va rog daca auziti ceva, pe undeva .... nu vreau sa apelez la agentiile imobiliare.

Mai mult nu pot sa scriu ca durerea este insuportabila. Ma duc sa iau si un piafen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crisis, mi-a placut tare mult Teodora, e dulce rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Bubu patuturi gasesti peste tot.Deoinde de buget.Uite am vazut zilele trecute mergand cu masina vis-a-vis de cimitirul de la Brick.E un magazin de mobila si au patuturi acolo.Asa am vazut o groaza si la mall dar sunt si o groaza de bani.Ma bucur ca esti mai linistita.Astept sa vad poze cu minunea voastra.Felicitari pentru ceea ce faceti.Mare suflet!

7+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput